Extern

Fostul șef al securității spațiale israeliene: “Omenirea nu este pregătită pentru acest adevăr!”

O declarație șocantă a fostului șef al securității spațiale israeliene șochează planeta: „Pământenii sunt în contact cu extratereștrii de ani de zile, dar totul este ținut în mare secret, deoarece « omenirea nu este pregătită » pentru acest adevăr”, susține generalul în rezervă Haim Eshed, care a condus timp de trei decenii programul de securitate spațială al Israelului și a fost premiat în mai multe rânduri de statul evreu. Savantul, considerat „părintele” programului israelian de sateliți, spune că „extratereștrii sunt cât se poate de reali și se află în contact cu S.U.A. și Israelul”. 

De ani de zile, extratereștrii se află în contact cu S.U.A. și Israelul, dar vor să-și mențină existența ascunsă pentru majoritatea oamenilor, deoarece „umanitatea nu este încă pregătită” pentru un adevăr care ar declanșa o isterie generală, a declarat Haim Eshed, într-un interviu acordat uneia dintre cele mai mari publicații israeliene, „Yediot Aharonot”[1], citat de „The Jerusalem Post”[2]. El spune că extratereștrii vor apărea la lumină doar atunci când omenirea „va evolua și va ajunge într-un stadiu în care vom înțelege ce înseamnă spațiul și navele spațiale”.

În vârstă de 87 de ani, profesorul Haim Eshed, aflat în fruntea programului de securitate spațială al Israelului între 1981 și 2010, susține că „Federația Galactică” încearcă să înțeleagă „structura universului” și, în acest sens, ar fi încheiat un pact secret cu S.U.A., care include o bază ascunsă sub suprafața planetei Marte, condusă de reprezentanți ai extratereștrilor și ai americanilor. Cu toate acestea, adaugă Eshed în interviul din „Yediot Aharonot”, extratereștrii ar fi fost nevoiți să intervină pentru a-l opri pe Donald Trump să vorbească, într-un moment în care președintele american s-ar fi aflat pe punctul de a divulga existența „Federației Galactice”.

Deși nu a precizat de cât timp au loc aceste contacte, Eshed a spus că o parte dintre ele s-ar fi derulat în timpul președinției lui Trump. Aflat într-o alianță secretă cu extratereștrii sau nu, Trump a dezvăluit anul trecut crearea „Forței Spațiale”, a cincea ramură a armatei americane și primul serviciu militar înființat în S.U.A. în ultimii peste 70 de ani. Anul acesta, în luna august, Pentagonul a anunțat că pune bazele unei noi unități, în cadrul Marinei, pentru a investiga aparițiile obiectelor zburătoare neidentificate (U.F.O. – O.Z.N.). În aprilie, comandanții militari au dat publicității trei imagini video înregistrate de piloți americani în timpul unor „întâlniri” neașteptate cu O.Z.N.-uri, petrecute în noiembrie 2004, iar două, în ianuarie 2015.

De ce acum?

Întrebat de ce face aceste dezvăluiri de-abia acum, Eshed a răspuns că a ales momentul, deoarece „peisajul academic” s-a schimbat. „Dacă aș fi susținut cu cinci ani în urmă ceea ce spun astăzi, aș fi fost băgat în spital. Astăzi, mediul academic are o altă percepție. La rândul meu, nu am ce pierde. Mi-am primit gradele și premiile, sunt respectat în universitățile din străinătate, unde tendința de înțelegere a acestor lucruri e în schimbare” (general Haim Eshed, „Yediot Aharonot[3].

Notă – Nu se cunoaște o reacție oficială a statului Israel privind declarația generalului.
Generalul în rezervă Haim Eshed este deținător al unui doctorat în inginerie aeronautică. De altfel, profesorul Haim Eshed, care a obținut în trei rânduri „Premiul de Securitate al Israelului”, este considerat „părintele” programului de sateliți al statului evreu. El a contribuit decisiv la plasarea sateliților-spion deasupra Iranului, marele adversar al Israelului. După ce a plecat din Ministerul Apărării, în 2011, Eshed s-a dedicat domeniului care îl pasionează cel mai mult – existența ființelor extraterestre. În încheierea articolului său, „The Jerusalem Post”, care a citat interviul apărut în „Yediot Aharonot”, precizează că nu a reușit să ia un punct de vedere „Federației Galactice”, condusă de extratereștri… „Dacă aș fi susținut cu cinci ani în urmă ceea ce spun astăzi, aș fi fost băgat în spital!” (Haim Eshed).
————————————
[1] Yediot Aharonot – https://www.ndtv.com/world-news/aliens-exist-israel-ex-space-boss-haim-eshed-says-yes-and-trump-knows-about-it-2336100
[2]The Jerusalem Post – https://www.jpost.com/omg/former-israeli-space-security-chief-says-aliens-exist-humanity-not-ready-651405 – 8 decembrie 2020
[3] Idem, Yediot Aharonot și https://www.elitereaders.com/aliens-exist-and-trump-knows-about-it-says-former-israeli-space-security-chief/

Sursa: Revista Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Forța spațială este un fel de UE, cu intelectuali de marca ai României – extraterești și ei iohanis,,basescu ,kovesi și mai nou superdotații falca,blagaetc. Distracție totala.

  • NU există „statul evreu”, ci „statul izraelian”. Fiți mai atenți la noțiuni.

  • Da, ecistacsi sevnumesc diavoli si discopoli iluminati.Si creatpri de filme SF de cacao, la Hollywood, deci cam tot aia.