Despre blog

Asistăm neputincioși cum ne transformăm, fără să ne dăm seama, în puncte de rating, în eșantioane cu marje de eroare, în înghițitori de senzațional mizerabil, în spectatori catatonici incapabili să înțeleagă, să compare și să gândească.

Propaganda LOR, a celor cu batistuțe colorate în pieptul sacoului mereu altul la ceas de seară, a pastorilor cu ochelari cu rame groase sprijiniți inteligent pe nasul care miroase foarte bine unde sunt banii, a celor unsuroși și zgomotoși care au explicații zilnice pentru fiecare ordinărie economică din această țară, a bloggerilor bicicliști sau a analiștilor, jurnaliștilor și universitarilor, toți cu norme întregi, generos plătite de autorii acestui măcel spiritual, ei bine, propaganda lor este ARMA SUPREMĂ cu care ne vor supune într-un final, ca pe niște vite, cu numere galbene, capsate în urechi, pline de balegă, murdare, dar bune de muls în fiecare dimineață.

Neomarxismul lor violent, maniera halucinantă în care ne spun zilnic că lumea noastră nu ne mai aparține pentru că noi, vezi Doamne, nu știm ce să facem cu ea, ofensiva împotriva icoanelor și crucilor noastre vechi din lemn de nuc, distrugerea școlilor, siluirea familiei biblice pe care o înțelegem și o prețuim așa cum ne-a fost dată de bunul Dumnezeu, tranzacționarea pământurilor noastre, a istoriei, steagului și identității noastre nationale, toate, absolute toate vor avea un singur final! Cel în care vom sfârși anesteziați și încolonați într-un fără egal simulacru de globalism canceros, care va ucide și ultima fărâmă de NOI, mai repede decât ne putem astăzi închipui…

Propaganda, manipularea, diviziile de români care ucid zilnic spirite ale altor români pentru un amărât de pumn de arginți și incapacitatea noastră de a reacționa individual sau colectiv la această sintaxă modernă de anexare identitară, sunt inamicii desăvârșirii noastre ca nație în această distopie contemporană în care unii sunt mai egali decât ceilalți, iar singurul lucru care contează sunt banii.

Vă scriem astăzi vouă, tuturor, și vă spunem că nimic, absolut nimic nu va mai putea repune în drepturi acest popor dacă astăzi tăcem cu toții complice și nu încercăm să ne împotrivim acestei deșănțate propagande de adormire colectivă, de anulare treptată a identității noastre naționale.
Nu ne vor împușca, spânzura, schingiu sau tortura! Va fi și mai rău! Ne vor găsi alt nume, așa cum făceau stăpânii cu sclavii lor, lucru ce va desăvârsi trecerea în neființă a ceva ce astăzi din ce în ce mai puțini români pot înțelege.

Gândește România este baricada pe care o vom apăra cu toată ființa noastră în fața propagandei care ține în genunchi acest popor. Vă chemăm pe toți cei care citiți aceste rânduri în spatele baricadei…sau în fața ei! Oriunde veți dori să fiți, dar să fiți! În picioare, spunând! Fără teamă, fără ipocrizie, cu bună credință și cu frică de Dumnezeu.

Cât din ce-am scris aici, ai fi scris și tu? Un cuvânt? Mai multe? Atunci este bine! Cuvintele nu știu să se scrie, așa cum vioara nu știe să cânte, iar dalta să cioplească. Oamenii scriu cuvinte! Tot ei le citesc și le înțeleg, apoi le spun mai departe, așa cum cu se pricep, așa cum pot, așa cum simt!

Mai rămâne de spus un singur lucru: noi, românii, avem nevoie de țara noastră așa cum ea, România, ca să ne poată iubi și apăra, are nevoie de curajul și dragostea fiecăruia dintre noi.

Disclaimer:

⦁ Gandeste.org este un agregator de opinii.
Suntem un blog de opinii, nu o agenție de știri. Noi prezentăm opinii incorecte politic, nu dăm știri, fie ele false sau adevărate.
Susținem libertatea de expresie și dreptul fiecăruia de a-și face auzită opinia.
Majoritatea articolelor de pe blogul Gandeste.org sunt preluate din surse diverse, iar sursa și autorul sunt tot timpul prezentate la finalul articolelor.
Traficul site-ului este monitorizat de Trafic.ro și poate fi văzut de toți cei interesați.
Dacă cineva se simte lezat de unul din articolele publicate pe blogul Gandeste.org, poate trimite un drept la replică pe adresa redacției (
contact@gandeste.org), iar acesta va fi publicat pe site.

comentarii

Adauga un comentariu

 • La mulți ani
  Citesc ce scrieți, sunteți diferiți, spuneți multe adevăruri deranjante, continuați pentru cei care merită, adevărații români.
  Am câteva întrebări, dacă răspundeți la mesaje.
  zi buna

 • Adevarul adevarat!!! Dar nu avem nici o sansa, in 2044 (globalizarea este facuta, realizata de nemernicii neomarxisti, asa zisii progresisti!!!
  Nu avem alta sansa, chiar D-zeu, adica Universul tine cu ei!!! Probabil ca ciclicitatea de-a lungul sutelor de mii de ani sau mai mult asta a a dus mereu…dupa ce se ajunge la un varf de civilizatie de factura umana…se decade (vezi vechile civilizatii) si dispare!
  Asta se va intampla cu omenirea, se va reseta si iar se va reseta poate mii de ani incolo pana Universul se va declara multumit…si Pamantul va ramane ca celelate Planete…goale!
  asa cum le vedem noi din ce ni se da pe ecrane…
  Ce se intampla cu omenirea acum este Strigator la cer…si D-zeu doarme!!!
  Si stati sa vedeti ca urmeaza 4 ani atat de grei ca ne vom SOCA ca niciodata…
  Trist…ca raman fara cuvinte…cu toate ca as avea multe de spus…
  Albii vor vi distrusi, asta se doreste si vor reusi, nemernicii…
  Vai de noi!