C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Povestea înrobirii noastre: Lumea este o afacere…

american_slaves36Nu exista natiuni. Nu exista popoare. Nu exista rusi sau arabi. Nu exista tari din lumea a treia, nu exista Vest. Exista doar un sistem care le inglobeaza pe toate celelalte sisteme. Un regat urias, infiorator, intrepatruns, care interactioneaza, multi-variat si multi-national, acela al dolarilor. Petro-dolari, electro-dolari, multi-dolari.

Nu exista America. Nu exista democratie. Exista doar IBM si AT&T, DuPont, Union Carbide si Exxon. Acestea sunt natiunile lumii de astazi.

Este sistemul international al valutei cel care determina deplinatatea vietii pe aceasta planeta. Aceasta este ordinea naturala a lucrurilor astazi. Aceasta este structura atomica, sub-atomica si galactica a lucrurilor de astazi. O corporatie ecumenica uriasa pentru care toti oamenii vor munci pentru a aduce un profit.Nu mai traim intr-o lume a natiunilor si ideologiilor. Lumea este un colegiu de corporatii, determinate inexorabil de legile fixe ale afacerilor. Lumea este o afacere. Asa a fost inca de cand omul s-a tarat afara din mocirla.

Iar copiii nostri vor trai sa vada asta, sa vada aceasta lume…

Related Posts

One Response “Povestea înrobirii noastre: Lumea este o afacere…”

  1. Ioan says:

    Cine vreti sa conduca? Voi. Niste nulitati care nu ati facut nimic in viata voastra. Construiti si voi ceva maret, util omenirii si atunci veti gandi altfel.

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss