Politică

Povestea înrobirii noastre: Lumea este o afacere…

american_slaves36Nu exista natiuni. Nu exista popoare. Nu exista rusi sau arabi. Nu exista tari din lumea a treia, nu exista Vest. Exista doar un sistem care le inglobeaza pe toate celelalte sisteme. Un regat urias, infiorator, intrepatruns, care interactioneaza, multi-variat si multi-national, acela al dolarilor. Petro-dolari, electro-dolari, multi-dolari.

Nu exista America. Nu exista democratie. Exista doar IBM si AT&T, DuPont, Union Carbide si Exxon. Acestea sunt natiunile lumii de astazi.

Este sistemul international al valutei cel care determina deplinatatea vietii pe aceasta planeta. Aceasta este ordinea naturala a lucrurilor astazi. Aceasta este structura atomica, sub-atomica si galactica a lucrurilor de astazi. O corporatie ecumenica uriasa pentru care toti oamenii vor munci pentru a aduce un profit.



Nu mai traim intr-o lume a natiunilor si ideologiilor. Lumea este un colegiu de corporatii, determinate inexorabil de legile fixe ale afacerilor. Lumea este o afacere. Asa a fost inca de cand omul s-a tarat afara din mocirla.

Iar copiii nostri vor trai sa vada asta, sa vada aceasta lume…

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cine vreti sa conduca? Voi. Niste nulitati care nu ati facut nimic in viata voastra. Construiti si voi ceva maret, util omenirii si atunci veti gandi altfel.