Extern

OMENIREA SE AFLA IN PLIN RAZBOI MONDIAL CLIMATIC DE CATIVA ANI

haarp1[1]Un general NATO, Fabio Mini a facut declaratia anului, avertizand ca omenirea se afla intr-un razboi mondial climatic de cativa ani.

In conditiile in care cei mai multi dintre oameni se asteptau ca urmatorul razboi mondial sa aiba la baze armele conventionale, se pare ca cele mai importante guverne ale lumii au aprins deja un altfel de conflict. Acest razboi este unul nou, care are la baza armele chimice indreptate spre modificarea climei.

Generalul NATO Mini a oferit un interviu socant unei televiziuni italiene si sustine ca cel de-Al Treilea Razboi Mondial se afla in plina desfasurare si cea mai puternica arma este cea cu care se modifica clima. Din aceasta cauza lumea din ziua de astazi este lovita de furtuni puternice, cutremure majore, tsunami si alte evenimente care pot aduce moartea. Exemplul concret pe care l-a oferit Mini este tsunami-ul produs in Indonezia in 2004. S-a stiu cu mult timp inainte ca un asemenea tsunami avea sa se nasca in urma unui cutremur de intensitate mare, dar pentru a nu se crea panica in randul oamenilor informatia a fost tinuta la secret.

Conform declaratiilor generalului, cele mai mari puteri ale lumii se folosesc de aceste arme de ultima generatie cu care pot modifica clima si pot induce anumite fenomene care in trecut s-ar fi petrecut doar in mod natural. Marile puteri ale lumii santajeaza astfel tarile mai mici si in caz ca nu se supun sau nu respecta normele impuse atunci sunt atacate pe aceasta cale. Astfel, acest tip de arme este considerat in prezent mult mai periculoase decat bombele atomice pentru ca pot extermina in cel mai silentios mod orase intregi.

Pentru a nu parea deplasat, argumentele celor spuse de Mini sunt sustinute prin proiectul “Seal”, realizat de omul de stiinta din Noua Zeelanda, Thomas Leech, inca din 1946. Cercetarea a avut ca baza crearea de mici tsunamiuri in laborator. Succesul proiectului a fost recunoscut la nivel global si imediat dupa incheierea cercetarii, specialistul a fost inlaturat, iar rezultatele au fost trimise bazelor militare.

Astfel, inca din anii ’50 s-au dezvoltat primele arme climaterice. Odata cu trecerea anilor este imposibil sa nu realizam ca aceste arme au fost perfectionate pentru ca in ziua de astazi sa devina parte importanta din dorinta nebuna a unor natiuni de a controla intreaga planeta.

sursa: caplimpede.ro