Extern

Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România

Serialul de televiziune american de desene animate Doctorița Plușica este difuzat din 2012 pe canalele Disney și Disney Junior. Disney a integrat un cuplu de lesbiene mixt, format dintr-o albă și o negresă, în serialul de televiziune Doctorița Plușica (Doc McStuffins), care se difuzează de cinci ani pe cele două canale ale sale, informează site-ul Konbini.


Serialul fusese deja salutat de cercurile liberale din lume pentru că a ales ca personaj principal o fetiță de culoare.

Ultimul episod, „The Emmergency Plan” merge și mai departe: în el apare un cuplu de lesbiene de culori diferite care se confruntă cu un cutremur de pământ.

Respectivele personaje au vocile realizate de actrițele Wanda Sykes și Portia de Rossi, ele însele homosexuale.

În 2014, Disney mai prezentase un cuplu homosexual în serialul „Good Luck Charlie”.

Disney Junior este unul dintre cele mai urmărite posturi tv din România, depășind frecvente posturi cum sunt TVR 2, Sport.ro, Discovery sau Eurosport.

Autor: Tudor Matei

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Cine mai crede inca ca astfel de filme sunt „intamplatoare” este pur si simplu, naiv, ca sa nu spun mai mult. Aceste filme fac parte dintr-un program complex al Ocultei, de reeducare si spalare pe creier a maselor ignorante. Daca in Lagarul Comunist functiona lozinca „Proletari din toate tarile, uniti-va!”, acum in Societatea Vestica, un altfel de Lagar Comunist(tot de reeducare), e la moda lozinca „Poponari din toate tarile, uniti-va!”.

Abonează-te la newsletter