Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Arafat și Voiculescu vă vor binele. Vă evacuează cu forța din spital și vă trimit acasă”

Arafat și Voiculescu vă vor binele. Vă evacuează cu forța din spital și vă trimit acasă, noaptea, după ce intră în vigoare interdicția de circulație, chiar dacă sunteți operați de oase rupte și încă sub efectul anesteziei. E pentru siguranța voastră și pentru confortul de acasă, unde tre’ să stați închiși de la 8 (în curând, de la 6, ca în Franța).
Plătiți în continuare CASS și taxe și impozite. Finanțați în continuare acest basm tehnocrat și această snoavă prostocratică – e pentru protecția voastră de cifră din turmă. Aveți în continuare încredere în autorități, că sunt acolo ca să vă protejeze, pentru siguranța familiei și neamului vostru, luați-vă numai după știrile oficiale (mai ales postările pe feisbuc ale lui Arafat și Voiculescu), alea care nu sunt măsluite și nici falsificate, cultivați în continuare frica, singura care păzește eficient pepenii. Și turma.
Și, mai ales, nu cumva să faceți procese de malpraxis, nici să nu vă gândiți să dați nicio statuie pandemică în judecată pentru demență senilă în funcții publice ori pentru impostură cauzatoare de dezastre umanitare. Mai ales, să nu vă vină ideea creață să cereți în stradă schimbarea acestui guvern și împușcărierea comandantului acțiunii. Căci cine alții ar putea să lupte atât de eficient contra drepturilor și libertăților voastre și cine ar putea să facă mai frumos din colonia România preș la picioarele Big Pharma și Big Tech? Fără acești minunați saltimbanci, viața ar putea redeveni normală – și cine v-a spus că aveți dreptul la așa ceva?
Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici.
PS Spitalul Foișor este spital de ortopedie. Nu are infecționiști, ci chirurgi de oase. Unde vor mai opera acești medici sigur știe Arafat. E atât de înțelept omu’ că juma’ de populație are încredere în el ca într-un semizeu.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Aceste crime si faradelegi premeditate si programate din spitalele romanesti sunt de fapt niste jertfe sau sacrificii ritualice aduse lui Lucifer(zis si Arhitectul Suprem, in masonerie), in care toate aceste atrocitati sunt filmate, pt a fi apoi vizionate de oameni foarte potenti financiar si politic pt delectarea lor si pt satisfacerea fanteziilor morbide(acestia putand fi uneori, chiar prezenti fizic, la locul crimelor sau al atrocitatilor). Bineinteles ca de toti acestia, nu se atinge nimeni din Politie si Justitie, nici macar cu o floare, toate anchetele fiind musamalizate, iar cei care nu pricep acest lucru si vor sa se implica adanc in investigatie, de obicei vor sfarsi rau! Se pare ca si unii dintre potentatii damboviteni(din servicii, politica, Justitie, corporatii) au preluat aceasta „moda” din Vest, ca simta si ei cu adevarat „puterea” de care dispun in Colonie, caci cea data doar de functii, bani, lux si relatii nu ii mai satisface pe deplin!

  • O fi , no fi cum zice Vlad dar până a-i evacua (vezi DEX) pe acei pacienți nu ar fi trebuit să “taie panglica” kwj la o INVESTIȚIE după atâta pandemie la un ATI new ? ?(cu vreo câteva “paturi” cât ar încăpea în cele șase case de la Sibiu ??