Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Liberalii vor să scape de USR?”

Iar sunt prost, iar fac apel la mintea voastră. Din datele publicate acum nici o lună în urmă, grupul Intact, în frunte cu A3, este liderul de nedepășit în materie de bani primiți de la onor guvernoiu, pentru propagandă pro-putere. Care propagandă ar fi trebuit, măcar teoretic, să includă și pupat dos USRPlus.
Și ce vedem noi? O violentă campanie anti-USR, cu Vlad Voiculescu pe post de țintă-vacă numărul 5. Sau 7. Bine, nu contează! Contează vaca! Nu că Vlad Voiculescu n-ar merita să fie călcat în picioare și-n culcare, și-n sculare. Doar că vine întrebarea aia nașpa: de ce? MS a devenit(o zice acum 10 secunde Gâdea!) Ministerul Morții. Vai, așa, peste noapte?
Liberalii vor să scape de USR? S-a supărat Puliken, pentru că-l înjură lumea, și el nu suportă așa ceva, de vreme ce nu face nimic? Încăierarea în servicii, și între servicii s-a terminat cu victoria celor care-l vor pe Voiculescu afară din Guvern? Cineva bate obrazul Franței, în bătălia pentru comenzile de armament? Da, Voiculescu o fi legat de Austria, dar USRPlus e în minunata lume macroniană, via Cioloș!
Oricum, mie mi se pare că PNL și-a cumpărat, deocamdată liniștea. De fapt, Cîțu și-a cumpărat-o. Și-a cumpărat și un aliat, o vuvuzea, în lupta pentru putere, în PNL, cu Orban. Ce mai contează cu și-au cumpărat astea cu banii noștri?! Trăiască lupta pentru pace și ciorba de potroace, fără potroace, că suntem la austeritate…