Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „După un an de zile, în care ai distrus viețile oamenilor,tu nu ai dreptul să spui că nu ai paturi ATI”

După un an de zile, în care ai distrus viețile oamenilor, ai instaurat o dictatură sanitară care ne afectează pe toți, ai cauzat decesul mai multor persoane decât al celor pe care, într-o contabilitate ai morții, i-ai atribuit virozei ăsteia, tu nu ai dreptul să spui că nu ai paturi ATI, că nu ai locuri de spital.
Care a fost pretextul pentru care ai instaurat dictatura sanitară?
Ca să pregătești sistemul sanitar.
Cum l-ai pregătit?
Dacă dublai capacitatea ATI într-un an de zile, nici nu se simțea criza.
Dacă o creșteai cu 50 la sută, era excelent.
În schimb ce ați făcut? Ați mituit presa să întrețină isteria, ati asmuțit miliția contra cetățenilor, ați adoptat măsuri ilogice și cretine, ați îngropat economia.
Cu atâtea sacrificii, 2500 de paturi ATI pentru covid și pregătirea de urgență de personal pentru ele nu ar fi fost deloc o țintă imposibilă.
Iar acum vreți să aruncați vina pe noi. Suntem vinovați că ne îmbolnăvim. Mai grav, că ne îmbolnăvim de alte boli decât viroza asta. Suntem vinovați că nu vă înghițim minciunile. Suntem vinovați că ne supunem (wtf? Majoritatea zdrobitoare purtăm botniță) dar nici asta nu vă acoperă ticăloșia….

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • @Marius Cristian după comportament, exprimare și ortografie musai trebuie să te muți la Ziare.com, unde atât autorii cât și postacii ca tine scriu fără diacritice, bătându-și joc de limba română.