Analize și opinii

Dan Diaconu: „De câteva zile mă uit pe documentele Pfizer și mă crucesc”

35884897 - vaccine in vial with syringe

De câteva zile mă uit pe documentele Pfizer și mă crucesc. Efectiv citesc și nu-mi vine să cred. Fapt care-mi spune cât se poate de limpede că la mijloc e o ticăloșie de zile mari. Dar să nu anticipăm. Înainte de a merge mai departe să vă povestesc întreaga tărășenie.

FDA este una dintre cele mai bogate agenții guvernamentale. Ea se ocupă cu autorizarea medicamentelor pe piața nord-americană, fiind astfel probabil cea mai influentă agenție din lume. Se bucură de o încredere foarte mare, acesta fiind motivul pentru care un medicament autorizat de FDA are parte de o autorizare accelerată peste tot în lume.

După ce FDA a autorizat vaccinurile Pfizer și Moderna, chiar dacă a fost vorba de o autorizație provizorie, eliberată în regim de urgență, aceasta a deschis piața globală celor doi producători. Ne vom opri pe moment la Pfizer deoarece este cel mai utilizat vaccin la nivel mondial. Culmea, Pfizer nu a obținut inițial autorizarea de la FDA, ci de la MHRA, agenția medicamentului din Anglia. A fost o șmecherie menită a accelera eliberarea autorizației din partea FDA. Și se pare că au calculat bine întrucât, la doar nouă zile după ce MHRA a eliberat autorizația pentru Marea Britanie, FDA și-a dat acordul(11 decembrie 2020 – rețineți data!). O adevărată lovitură globală întrucât apoi a marșat și EMA și, uite-așa, Pfizer a luat partea leului.

Trebuie menționat că înainte de Pfizer existau mai multe formule pe piață, atât din Rusia cât și din China, doar că lor le-a fost blocat accesul pe piețele vestice pentru a face loc producătorilor proprii. Vă spun asta ca să înțelegeți ce „preocupări mărețe” aveau oficialitățile acestor state și cât de mult se îngrijorau din pricina așa-zisei pandemii.

De-acum începe partea frumoasă a poveștii. Autorizarea nu e o operațiune simplă, ea implicând și o monitorizare permanentă din partea agenției care a acordat autorizația. În cazul FDA, aceasta are standarde unanim recunoscute. Atât producătorii, cât și intermediarii(spitalele, medicii de familie, etc.) sunt obligați să raporteze absolut toate chestiunile ciudate ale unui tratament autorizat astfel încât să se stabilească rapid eventualele efecte adverse care au scăpat testelor ante-autorizare făcute de producător.

Întrucât vaccinul Pfizer utilizează o tehnologie nouă, mai mulți oameni de știință au pus la îndoială graba autorităților de a autoriza în regim de urgență acest așa-zis vaccin, în realitate o terapie genetică. Întrebărilor justificate le-a fost contrapusă o imensă mașină de propagandă plătită de Pfizer care i-a transformat pe cei care aveau întrebări în „proști, medievali, rudimentari” s.a.m.d. Asta în ciuda faptului că printre contestatari erau personalități remarcabile ale lumii medicale, inclusiv laureați ai Nobelului. În plus, în sfidarea celor mai elementare practici, atât OMS cât și agențiile de autorizare ale statelor membre au mers până la schimbarea definiției vaccinului astfel încât noile terapii genice să fie asimilabile unui vaccin!

Constatând practicile dubioase, oamenii de știință nu s-au lăsat și s-au grupat într-o asociație – Public Health and Medical Professionals for Transparency(PHMPT). Sunt peste 30 de profesori cunoscuți și oameni de știință importanți care, confruntându-se cu agresiunea mediatică exagerată au hotărât să meargă pe calea legală, solicitând FDA toate documentele referitoare la autorizarea vaccinului Pfizer.

Solicitarea s-a făcut în baza Freedom of Information Act(FOIA), lege care obligă instituțiile publice să instituie un mediu transparent de operare prin eliberarea informațiilor solicitate în termen de 20 de zile de la solicitare. Cu alte cuvinte, în conformitate cu această lege, FDA trebuia să le elibereze solicitanților întreaga corespondență avută cu Pfizer și toate documentele depuse de companie pentru obținerea autorizațiilor.

FDA a contraatacat și a obținut de la un tribunal american permisiunea să elibereze solicitanților doar câte … 500 de pagini lunar. Practic, hotărârea judecătorească nu face altceva decât să secretizeze documentele Pfizer pentru mai bine de 55 de ani, având în vedere că sunt peste 300 000 de pagini aflate în dispută. Cererea FDA a fost justificată de faptul că nu are decât zece angajați care se ocupă cu acest proces. Spun cei de la FDA că documentele, înainte de a fi eliberate au nevoie de o procesare pentru ștergerea anumitor date confidențiale. E de-a dreptul de râsul curcilor! Una dintre cele mai bogate agenții americane își justifică refuzul prin faptul că nu are decât un număr limitat de angajați implicați în comunicarea cu exteriorul. Oare dacă decid să păstreze doar un singur post pentru această activitate, tribunalul, în virtutea hotărârii anterioare, va mări perioada la peste 500 de ani? E o întrebare justificată.

PHMPT a făcut apel și a solicitat accelerarea eliberării documentelor ținând cont de faptul că, atâta timp cât FDA a fost capabilă să proceseze cele peste 300 000 file în câteva luni, astfel încât să dea autorizația, la fel ar trebui să se petreacă și acum. Poate puțin mai greu, însă nu în jumătate de secol!

E clar că e ceva putred acolo, rămânând să vedem cât timp mai merge circoteca. Merită în schimb să vă atrag atenția că, în ciuda cenzurii pe față, ies la iveală chestii esențiale chiar și în urma livrării cu țârâita a informațiilor. Primul pachet de 500 de pagini a fost deja livrat și, în ciuda faptului că în afară de documente conține chiar și o prezentare publicitară de-a Pfizer, mai avem ceva interesant.

Aflăm astfel că, în februarie 2021, deci la doar două luni de la autorizarea vaccinului, existau peste 1200 de morți! Gândiți-vă că după autorizare nu s-a pornit direct cu vaccinarea. Au fost spectacolele cu așteptarea vaccinului, cu transferul său în frigiderele naționale, apoi s-au organizat centrele de vaccinare, s-au făcut sistemele de programare și-abia apoi s-a trecut la vaccinare. Și mai e o chestie: în documentul cu pricina numărul de vaccinuri administrate a fost secretizat!!! Asta probabil pentru a nu se putea calcula rata reală a morților! Și asta nu e tot. Mai e o cifră esențială: dintre cele peste 1200 de morți doar 7 au murit din cauza erorilor de administrare(la acea dată se vorbea despre abținerea de la vaccinare a alergicilor, fapt care acum se pare că nu mai e considerat un impediment! Pentru conformitate am urcat documentul pe canalul meu de Telegram.

Nu știu alții ce cred, dar mie întreaga desfășurare a actualei campanii demente de obligare la vaccinare – cu fracturile logice expuse la vedere – îmi pute extrem de urât. Sper să mă înșel.

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/