Analize și opinii

Gheorghe Cionoiu: ”Vaccinarea obligatorie a unei populații docile”

De două săptămâni majoritatea covârşitoare a politicienilor germani cer introducerea grabnică a vaccinării obligatorii pentru toată populaţia (nu doar pentru lucrătorii din domeniul sănătăţii). E foarte probabil că va fi impusă de la începutul lunii februarie sau martie a anului viitor.

Mass-media le cântă în strună politicienilor care cer vaccinarea obligatorie, deşi până recent (până la alegeri) toţi susţinuseră ferm că e de neconceput ca aceasta să fie impusă în Germania, atât datorită trecutului marcat de nazism cât şi datorită faptului că vaccinurile ARNm nu oferă imunitate sterilă şi au efecte secundare care nu pot fi neglijate.

Am impresia că în Germania vaccinarea obligatorie a întregii populaţii cu aceste seruri dubioase va fi impusă foarte curând şi că majoritatea nemţilor aprobă această măsură. Mă bazez pe sondaj de opinie făcut de mine însumi printre cunoscuţi când afirm asta. Mai cred că dacă în Germania populaţia va accepta vaccinarea obligatorie, curând aceasta va fi impusă în întreaga UE. Nemţii (cei din fosta RFG) sunt cel mai îndobitocit popor din Europa.

Ocupaţia americană le-a conservat spiritul de supunere deplină faţă de Putere. Grăitor e faptul că în limba germană pentru adjectivul “supus” se foloseşte de regulă termenul “gehorsam”, al cărui corespondent semantic exact în limba română este “ascultător” (hören= a auzi, a asculta). La români firesc e ca ascultători să fie copiii (faţă de părinţi), la nemţi firesc e ca ascultători să fie şi adulţii (faţă de Putere).

Autor: Gheorghe Cionoiu

Sursa: Gheorghe Cionoiu Facebook

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu