Religie

Iulian Capsali: „Covidul devine periculos în clipa când începe slujba”

Au închis bisericile de Învierea Domnului. Johannis ne-a amenințat că vor fi cadavre dacă participăm la slujbe. Tot el a chemat lumea la vot: „Mergeți la vot în număr cât mai mare!” – ca să putem fura cu sacul.

Acum închid iar bisericile, ba mai mult, nu vom avea voie să stăm pe trotuar să ascultăm slujba. Covidul devine periculos în clipa când începe slujba. La coadă la vot era inofensiv. La coadă la Sfintele Moaște devine iar agresiv: pelerinajele devin prohibite.
Probabil ne vor chema iar la parlamentare, ca să ne țină apoi în case la Crăciun. Au nevoie de toată puterea, deși o au deja și în formula actuală.
Au distrus școlile: în România sunt cele mai aberante măsuri din Europa.
Dar setea de putere a acestora e insațiabilă. Deja vor să vândă tot ce mai deținea statul: Hidroelectrica, portul Constanța, toate resursele etc.
Noua Realitate Globalistă te vrea sclav!
APĂRAȚI-VĂ LIBERTATEA!

(sursa: facebook Iulian Capsali)

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • avand in vedere ca cel care munceste la multinationala este net superior celui care munceste la stat sau la companii nationale este firesc sa ne dorim toti sa lucram pentru straini. Ce poate fi mai inaltator si patriotic decat sa-i imbogatim prin sudoarea si resursele noastre pe alde fritz, john sau francoise.