Politică

Vor umple închisorile cu “eco-extremiști? Se apropie 5 decembrie 2013!

eco1Publicam o scrisoare interesantă din piața Universității (București), a cărui semnatar e unul dintre liderii protestatarilor, Ovidiu Grosu. O scrisoare plină de “dinamită” adresată aparent unui general dar deosebit de subtil adresată celor ce conduc. Semnalul de luptă pare a fi dat!!!

“D-le general Chelaru,

Am găsit în cartea dumneavoastră o amărăciune de suflet ca a profetului Eremia care plângea pentru poporul său. D-le Chelaru, noi suntem stigmatizați pe viață așa că nu există cale de întoarcere. De aceea va trebui să ne protejăm unii pe alții cu locuri de muncă și dacă tot vorbim de apostolat trebuie să ne ajutăm între noi pentrucă nesătuii aceștia ne taie toate posibilitățile de subzistență pentru a ne determina să luăm calea exilului.

Dacă ei și-au creat o adevarată castă și noi trebuie să răspundem pe măsură . Nu cred că mai putem supraviețui fizic încă doi ani ca în deșert deși suntem într-o metropolă , așa că va trebui să alegem vrem sau nu vrem calea dreaptă și frontală care este cea mai scurtă . Oricum nu mai avem nimic de pierdut. Mai bine mor ca un leu în lupta decât să urlu ca un câine în lanț !!. Fizic , fizic nu tactic, nu vom mai avea șanse pentru că nu mai avem ce mânca , noi și copiii noștri. Eu nu sunt adeptul confruntărilor violente, însă foamea ne transformă în animale și acționăm conform instinctului de conservare. Vom ajunge aici mai devreme sau mai târziu de 3-4 luni iar dacă nu suntem organizați se va alege praful de frontierele statului nostru. Ce ne vor putea face , vor condamna orașe întregi!? Vom începe să ne înarmăm la propriu, în paralel cu dezvoltarea MCN. Vor umple închisorile cu “eco-extremiști “? La un moment dat vom deveni o forță de necontrolat !

Săptămânile trecute am fost la un pas de a fi încărcat în duba de jandarmi și i-am lăsat să mă ia . Atunci a venit un jandarm de la negociatori și s-a repezit în ei , s-a îmbrâncit cu ei și le -a strigat : …puteți să luați pe oricare din ăștia de aici dar pe acesta nu puneți mâna pentru că ei asta vor ca de aici să se aprindă iadul !! Când o să se termine toata treaba asta , el o să fie șeful tău . Ăilalții sunt de suprafață, nu te atinge de el!!! Apoi m-am dus și am dat mana cu jandarmul care m-a lovit… Este un locotenent civil cel care m-a lovit . Atunci m-au lăsat și am condus convoiul în intersecția pe care o blocase-ra jandarmii. Ei sunt conștienți de furia mulțimii și noi cunoaștem mai mult decât ei asta . .Nu sunt nebun, sau cel putin așa cred că nu sunt , ci vă scrie un om care a văzut moartea nu o data iar pentru mine a trăi este ca bucuria în Hristos iar moartea a ajuns să fie o eliberare . Blestemați să fie de Dumnezeu și El să-i judece dincolo însă nu vor scăpa nici de noi aici !! . Nimic nu este mai crunt decât să-ți auzi propriul copil plângând de foame și să nu poți face nimic. Simți nevoia să tai carne din tine să-i dai să mănânce . Lor,politicienilor le crapă cămașa de grăsime și nesimțire! Dacă aș fi poporul român, și aș sta înaintea lui Dumnezeu aș spune doar patru cuvinte : Eloi,Eloi, lama sabactani!? (Dumnezeul meu, dumnezeul meu pentruce m-ai părăsit?) Poporul acesta este blestemat pentru sângele pe care la vărsat de la Burebista până la ultimul patriot care a fost jertfit pe altarul țării!!! Până acum am propovăduit calea păcii dar nu poți face pace cu cel ce-ți violează soția și copiii în propria casă iar tu esti obligat să te uiți . Un asfel de bărbat care stă cu brațele încrucișate iși pierde și dreptul de a muri! Că veți împărtăși sau nu ceea ce vom face … , țara va lua foc , și Dumnezeu să decidă cine va rămâne în picioare.!!

După sedința avută cu dv d-le general Chelaru ,am ajuns acasă ca un om beat , sau drogat , m-a cuprins o întristare anestezică , însă cand am sunat în țară și am spus ce am discutat, am aruncat întunericul și umbra morții peste cei care așteaptă ca noi cei de aici din București să luăm taurul de coarne iar ei să împingă porcul ăn văpaie . Iertați-mă dar eu nu mai rezist fizic, fac nopți albe și zile în care beau apa și mă culc , și asta se întâmplă poate , ca să nu fiu nepăsător față de cei care cer locuri de muncă pentru o bucată de pâine . Într-o țară atât de bogată am ajuns să leșinăm de foame ?!!. Iau martor pe Dumnezeul meu care m-a scos din toate încercările prin care am trecut , din copilaria mea până acum , ca nu vor avea odihnă până nu vor scoate cel din urmă bănuț pe care l-au stors de la poporul acesta siluit . Dumnezeu să meargă înaintea noastră !!

cu stima OVIDIU GROSU”

Sursa: InfoROR.com