Politică

Virgiliu Stoenescu

Interesele cui le servim?

sursa: De la Wikipedia, enciclopedia libera
Virgiliu Stoenescu (sau George Virgil Stoenescu) (n. 1 ianuarie 1947, Braila) este un economist si poet roman, profesor la ASE Bucuresti si membru al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei.

pentru ca mai apoi:

„Rolul Masoneriei este de a corecta excesele democratiei. Spun asta pentru cei intrigati de misterul masonic. Multora li se va parea paradoxal, dar sa ne gandim ca Hitler a venit la putere prin mijloace democratice. Acolo si atunci, Masoneria nu si-a facut datoria, iar efectele s-au vazut. In ceea ce ne priveste, un exces periculos ar fi acela de a lasa in desuetudine rolul statului national.”
—George Virgil Stoenescu

Note

1. Revista Forum Masonic nr. 32 – De vorba cu George Virgil Stoenescu, Mare Secretar General, Supremul Consiliu al Ritului Scotian Antic si Acceptat din Romania: “Rolul Masoneriei este sa controleze excesele democratiei”

sursa:http://ro.wikipedia.org/wiki/Virgiliu_Stoenescu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pana la a adauga ORICE comentariu, la orice ar fi aici, vreau sa atrag politicos atentia ca acest perpetuum-mobile, cuvantul care ne aminteste sa gandim, de fapt supara, stanjeneste, iata, chiar ce scriu acum. Nefiind copii de 5 ani, nu ar fi oare mai intelept sa se renunte la acest “device”, la aceasta “gaselnita” atat de agasanta?
    (Adaug ca unui copil, de 5 ori 15 ani, daca i-ai repeta indiferent ce cu atata persistenta, ai obtine numai rezultate contrare…)
    Sorin

  • Un comentariu util si de bun simt cu atat mai mult cu cat „gaselnita” noastra a fost introdusa tocmai in ideea de a obtine aceasta reactie din partea dvs. Dorim pe viitor sa reveniti pe site-ul nostru si cu alte comentarii mai ales la adresa articolelor postate de noi; articole care am considerat ca nu au beneficiat de o mediatizare suficienta si ca tema tratata ar trebui sa ne ridice tuturor anumite semne de intrebare…