Politică

Scrisoare deschisă către toţi conducătorii corupţi

cercetatorii-romani-au-descoperit-o-boala-care-i-face-pe-marii-corupti-sa-nu-suporte-detentiaDomnilor parlamentari, secretari, jurişti, preşedinţi, premieri sau alte capete “luminate” care, de-a lungul timpului aţi fost, sunteţi sau veţi fi CORUPŢI,

Vă scriu de departe, o scrisoare, ca acelora din cauza cărora am fost nevoit să plec în EXIL, ca alte câteva milioane de fraţi români. Acum câteva zile, am participat şi eu la un PROTEST, aici, în Londra, oraşul meu adoptiv. Din pieptul acelor români, a răsunat un singur glas: “Încetaţi cu JAFUL asupra acestei biete ţări a noastre!”

Sunteţi aleşii ţării, ar trebui să reprezentaţi interesele NUMAI ŞI NUMAI ale POPORULUI ROMÂN! Voi sunteţi în SLUJBA noastră şi nu invers! Aţi UITAT acest lucru! Aşadar, este bine SĂ VĂ REAMINTIM, pentru că AMNEZIA este o boală POLITICĂ în România!

NU sunteţi şi NU veţi fi veşnic în aceste funcţii!
TOŢI PROMITEŢI, însă, când ajungeţi în funcţii, vă loveşte subit, AMNEZIA şi vă interesează doar ÎNAVUŢIREA voastră peste noapte! Sunteţi mai rău ca FANARIOŢII, sunteţi o RUŞINE pentru acest POPOR şi pentru CONDUCĂTORII pe care EL i-a avut! Pentru un VLAD, ŞTEFAN, MIHAI, MIRCEA, pentru OAMENI care îşi dădeau VIAŢA pentru binele ŢĂRII! VOI o vindeţi pe NIMIC! Nu vă pasă decât de COMISIOANELE şi buzunarele voastre! A fi “POLITICIAN”, a devenit o AFACERE în zilele României de azi! Toţi OPORTUNIŞTII, toţi ŞMECHERAŞII, tari în “PAPAGAL”, ajung în ziua de azi “politicieni”. Păi nu e de mirare unde am ajuns, ca NAŢIE!

Sunteţi SURZI la glasul POPORULUI, sau vă faceţi că nu-l auziţi! Îl ignoraţi, considerându-l un popor de PROŞTI! S-ar putea să vă pară rău! În toată istoria acestui neam, niciodată acesta, nu a fost mai ASUPRIT, JIGNIT, OROPSIT, DESCONDIDERAT, JUPUIT, DISPREŢUIT ŞI FURAT, ca în timpurile accederii voastre la PUTERE! Nici în timpul romanilor, ale năvălirilor barbare, ale turcilor sau în timpul celor două războaie mondiale! Nici măcar în timpul comunismului! Comuniştii au făcut şi lucruri bune, pe lângă cele rele! VOI, doar aţi DISTRUS!

Aveţi TELEVIZIUNI, posturi de RADIO, PRESĂ SCRISĂ, care să vă servească interesele MURDARE, însă nu aveţi CONŞTIINŢĂ! Serviţi INTERESE STRĂINE, numai ale PROPRIULUI POPOR, acela care v-a dat votul, ca să ajungeti acolo, NU!

Aţi SUPT vlaga acestui popor! Aţi VÂNDUT tot ce se putea vinde! PE NIMIC! Aţi uitat de unde aţi plecat şi îi DISPREŢUIŢI pe cei pe care i-aţi SĂRĂCIT! Le-aţi pus BIRURI, TAXE şi IMPOZITE mai grele chiar decât TRIBUTUL impus odinioară de turci! Oamenii au ajuns la DISPERARE şi la SAPĂ DE LEMN!

GEME ŢARA, SÂNGERÂND, iar vouă nu vă pasă de nimeni şi nimic, nici de cei rămaşi în ţară, nici de cei plecaţi din ea, tot din cauza VOASTRĂ! Pentru voi, PATRIOTISMUL este doar un cuvânt din dicţionare, pe care nu-l cunoaşteti!

Nu aveţi nici o TEAMĂ, nici de JUSTIŢIA care, în multe cazuri, s-a dovedit a fi cumpărată cu banii voştri MURDARI, nici de DUMNEZEU! Nu vă pasă de NIMENI şi NIMIC, doar o dată, cam la 4 ani, vă aduceţi aminte de oamenii SIMPLI… Deveniţi SUBIT mai buni, mai umani, mai iubitori şi începeţi să CERŞIŢI, din nou, voturile care să vă mai asigure, încă un ciolan de ros!

Acum, v-aţi gândit că mai aveţi, totuşi ceva de vândut…Din nou, PE NIMIC! Aveţi 100 de saci (de cartofi, spre exemplu), nu îi puteţi căra la etajul la care staţi, că vă dor şalele, tocmiţi pe unul mai sprinten, să vi-i care, dar el vă ia, drept simbrie, 94 şi vă lasă vouă doar 6. Vi se pare CORECT?

OARE, voi mai puteţi fi numiţi OAMENI? Vă las pe voi să răspundeţi, singuri! Eu, până şi aici, departe, M-AM SĂTURAT DE VOI!

P.S. Îmi cântăresc cu grijă, fiecare cuvânt însă, nici unul dintre ele nu este prea greu faţă de JAFUL pe care l-aţi făcut, de-a lungul timpului…

Cristian Gabriel Groman

Londra

21.09.2013

Sursa: Starea Natiunii