Politică

Protestele anti-Rosia Montana se muta in magazine. Vezi ce au “patit” alimentele

nucontinecianura2Cei care protesteaza impotriva proiectului de exploatare a aurului de la Rosia Montana desfasoara in aceste zile o actiune de gherila in magazine.

Vezi cum si-au pus in practica ideile. GALERIA FOTO

“O idee simpla si neconventionala, dar cu un impact puternic – am printat sute de stickere, precum cele din imagini, si ne-am plimbat prin magazine, aplicandu-le pe diverse produse. Ultimele doua imagini (cele in care apar doar stickerele – n.r.) sunt pentru cei care vor sa actioneze pe cont propriu”. Asa este descrisa actiunea de grupul Uniti Salvam.

In circa doua ore de la postarea pe Facebook, comentariul, la care erau atasate fotografiile de mai jos, a strans 870 de like-uri, 195 de share-uri si 44 de comentarii.

Unul dintre cei care au comentat a spus “Cred ca pe sticlele de apa ar fi cel mai potrivit sa le puneti”. Un alt comentator a fost critic: “Evident, producatorii nu ar fi de acord cu lipirea acestor stickere pe produsele lor si le dau dreptate”. Altcineva spune ca “ar trebui sa preia ideea producatorii romani insisi! Si sa puna ei insisi pe propriile produse! cum luam legatura cu ei ca sa ducem o campanie?”

Sursa: Daily Business