Politică

Adevărul despre vaccinuri. Dr. Rauni Kilde, fost oficial finlandez, despre vaccinul contra gripei noi

flu1Dr. Rauni Kilde, un fost oficial finlandez din domeniul sanatatii, sustine, referindu-se la campania de vaccinare contra gripei porcine, ca “Tinta elitei [care conduce azi planeta] este sa diminueze cifra de populatie a planetei cu cel putin doua treimi.Nu gripa porcina este primejdioasa, ci injectiile [contra acesteia]. In spatele tuturor acestor lucruri este scopul de a reduce populatia globului, pentru ca [vaccinul] este foarte toxic si pentru a baga miliarde si miliarde si miliade in buzunarele celor care scot acest vaccin pe piata.”

“Vor sa ne faca sa parem foarte bolnavi, scopul fiind acela de a reduce populatia cu cel putin doua treimi, iar gripa porcina este o adevarata porcarie”, este de parere d-na Rauni Kilde.

Fostul oficial mai spune ca, de cand vor sa reduca populatia, spun ca femeile insarcinate si copiii trebuie sa se vaccineze primii, eliminand astfel generatia viitoare. Rauni Kilde adauga ca Organizatia Mondiala a Sanatatii a ordonat ca toata lumea trebuie vaccinata cu forta.

Abonează-te la newsletter