Politică

Președintele Croației o face praf pe Angela Merkel in problema refugiaţilor: „Doamna Merkel a actionat ca si cum nu ar fi fost constienta ca tragand frana de mana, cu atatea masini in jur, va crea un haos.”

imagesPresedintele Croatiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, a criticat dur actiunile cancelarului german Angela Merkel fata de criza refugiatilor. El a acuzat-o pe Merkel ca a creat „haos” in Europa.

Liderul croat a spus, intr-un interviu pentru NOVA TV, citat de Spiegel si preluat de aktual24.ro, ca Merkel i-a chemat pe refugiati „iar acum a tras frana de mana, spunand ca Germania nu ii poate absorbi pe toti acesti migranti economici”.

 „Doamna Merkel a actionat ca si cum nu ar fi fost constienta ca tragand frana de mana, cu atatea masini in jur, va crea un haos. Toata aceasta situatie trebuie sa fie rezolvata acum”, a declarat presedintele Croatiei.

Declaratile liderului croat au loc cu putin timp inainte de Summitul extraordinar al UE privind criza refugiatilor.

Luni, Croatia a cerut Greciei sa inceteze trimiterea catre restul Europei a imigrantilor sositi din Orientul Mijlociu. ‘Afluxul de imigranti din Grecia trebuie oprit. Voi cere aceasta la reuniunea de maine (marti) a ministrilor de interne din tarile Uniunii Europene”, a declarat ministrul de Interne, Ostojic, la centrul de primire Opatovac, in apropiere de orasul Tovarnik (est).

”Este absolut inacceptabil ca Grecia sa-si goleasca centrele de refugiati si sa-i trimita pe oameni catre Croatia, via Macedonia si Serbia”, a mai spus ministrul croat.

Autor: Vlad Alexandru

Sursa: Onlinereport.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • ai grija sa nu te auda Kalus Joyanus,ca face urat ,arunca ,injura ,el nu stie sa vorbeste,si sa stai departe ,daca rade ramai stearpa,si visezi si urat,e mare ca bradu si prost ca gardu

 • Scopul principal si pentru cine a fost data “Legea Antonescu”. Se fac pregatiri intense!

  – CITIŢI ŞI VĂ CRUCIŢI, apoi DISTRIBUIŢI! În auxiliarele de clasa 1 dispar, uşor-uşor, Ştefan, Ion, Vasile, Constantin, Gheorghe, dar apare „nenea Omar”, un nume arab. UPDATE: Auxiliarul prezentat NU este avizat de minister!
  http://bit.ly/1KOzSR9

  Dar moscheia aia care se vrea construita fix acum pentru cine o fi? Doar cunoasteti ghicitoarea:
  “moschee intr-un picior,
  ghici ciuperca ce-i!”

 • – Medic sirian stabilit în România: Exodul imigranţilor este unul comandat și finanțat. Nu există sirian de rând care să aibă 50.000 de dolari şi să plece cu familia lui spre Occident. Ce se urmăreşte de fapt
  http://bit.ly/1FujrZD

  Si pentru ca Legea Antonescu nu e suficienta…
  – Legea Big Brother, adoptată de Camera Deputaților. Care sunt noile prevederi
  http://bit.ly/1ORDLGv

Abonează-te la newsletter