Politică

Angela Merkel dezbină Europa în cel mai cumplit mod posibil!

Angela-MerkelDe ce se întâmplă tot acest haos în ţările europene? Ei bine… Se întâmplă datorită Angelei Merkel, care i-a încurajat pe imigranţi să vină în Europa.

Cu toate că Merkel şi-a dat seama că a greşit şi că au apărut probleme cu imigranţii, NU face nimic ca să rezolve situaţia, dând frâu liber la graniţe, fără ca aceşti imigranţi să aibă măcar un document valid.

De ochii lumi, se face că rezolvă problemele, sancţionând alte state din europene, în cazul în care aceste state se opun cotelor de imigranţi. Vă daţi seama în ce stare a ajuns Europa? Vă daţi seama cum rezolvă Merkel problemele? Sancţionând alte state Europene!

Nicăieri în lume nu s-au mai văzut/practicat astfel de măsuri, pe care doamna Merkel le-a pus în aplicare. Doar o minte cretină/bolnavă poate impune sancţiuni altor state pentru că au o opinie diferită.

Iată ce a declarat premierul Slovac.

“Niciodată, o țară nu a fost pedepsită pentru că a avut o opinie diferită. O astfel de măsură ar însemna sfârșitul Uniunii Europene,” a declarat premierul slovac.

Premierul Croaţiei cere Serbiei să trimită autocarele cu refugiaţi în Ungaria şi România, pentru că ţara lui nu mai face faţă exodului.

Astfel, ne vom trezi cu mii de imigranţi la noi în ţară. Dacă ţările respective nu mai fac faţă cu imigranţii, România cum va face faţă?

O chestie e clară: România NU are nevoie de aceşti imigranţi. Aşa cum nici ţările arabe bogate nu au nevoie de ei. Majoritatea refugiaţilor sunt imigranţi ECONOMICI. Vin sub pretextul că e război la ei, când defapt e o minciună sfruntată.

O fracţiune dintr-un articol care spune adevărul.

Doamnei Merkel nu-i plac muncitorii români. Aștepta în schimb, câteva milioane de IT-iști, ingineri, doctori din lumea arabă, cel puțin, așa susține domnia sa. Când a constatat că a fost invadată de analfabeți violenți și murdari care, nici bine ajunși pe noul tărâm al făgăduinței, au început să vandalizeze, să-i țipe pe străzi Allahu Akhbar, să facă greva foamei că doresc să primească fără să facă nimic, nu mai puțin de 2000 de euro pe lună, ei care pretind că vin dintr-o țară devastată de război unde cu puțin noroc și multă muncă ar fi câștigat poate, 300 de euro, Angela Merkel și-a închis granițele. Să fi făcut un politician cu experiența dânsei o greșeală catastrofală, încât să nu fi putut presupune dezastrul pe care-l provoacă invitând practic o invazie? Greu de crezut… Oricum am pune lucrurile cap la cap, ne dă cu minus, și nu poți să nu te gândești la așa zisele teorii ale conspirației care spun că există un plan bine determinat de distrugere a Europei.

Din 10.000 de imigranţi, este suficient să existe doar 20 de terorişti. Imaginaţi-vă dezastrele pe care ar putea să le producă, ei fiind pregătiţi ca să ucidă. Dar… Nimeni nu se gândeşte la asta, că doar nu e politicos.

Avem un prim-ministru fără coloană vertebrală, care nu ştie pe ce lume trăieşte. În loc să respecte constituţia României, acceptă ordine de la stimata doamnă Merkel.

Felicitări România! Probabil că nici în ceasul al 12-lea nu ne vom trezi.

Autor: Ovidiu Drobota
Sursa: Expunere.com

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Poporul Germán va spuneatunci cand 100 de noi de “refugiari” vor iesii din aceste “lagare” de emigranti ,si vor constentiza ca Germania lor are o alta fata … ZOne intregi vor fi acaparate de noii veniti … Iar pe strazi si cartiere vor suna slujbele din moschei… Atunci poporul Germán va constentiza … La fel ca in decursul istoriei … Dar prea tarziu