Politică

PONTA: ”NU TREBUIE DERANJAT MOȘIERUL PENTRU MOARTEA CÂTORVA COPII DE IOBAGI!”

ponta-si-iohannisRoata se învîrte: la trei luni de la tragedia ”Colectiv”, fostul premier Ponta arată că tragedia bebelușilor infectați nu interesează pe nimeni din conducerea statului, pentru că nu poate fi exploatată politic precum moartea celor din clubul amintit.

”Cred că această tragedie întrece orice altă știre sau eveniment! Și ar trebui cu adevărat să fie făcute eforturi uriașe, să oprim cumva această serie neagră, să aflăm adevarul, să stabilim responsabilități și să luăm măsuri serioase ca așa ceva să nu mai fie posibil în viitor!

Și totuși constat cu mare amărăciune că, nefiind un interes politic direct (așa cum a fost la “Colectiv”), de fapt nimeni nu ia în seamă această tragedie! Nimeni nu se mobilizează, nimeni nu cere informații sau măsuri concrete, nimeni nu protestează și nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio anchetă penala și nimeni nu cere să vină procurorii!

Nu îi mai vizitează la Spital nici Președintele, nici nu ne mai spune că știe el cine i-a ucis pe copii, nici că trebuiau să moară ca să … Acum toți cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din Noiembrie pur și simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Mosierul pentru moartea câtorva copii de iobagi! (sau cum spunea, cinic dar adevărat, într-un comentariu cineva mai jos “ce treabă are cu copiii, dacă se dărâmau niște case sigur intervenea”).

Eu încă sper că există România dincolo de manipulări și interese meschine și că putem face ceva pentru aceste victime cu adevărat inocente!” scrie Ponta pe Facebook.

Sursa: InPolitics

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Trist , dar adevarat. Ponta spune un mare adevar: nu trebuie sa deranjezi Mosierul/Arendasul pentru moartea câtorva copii de iobagi romani. Bogatul nu crede pe sarac. Asa a fost din totdeauna, numai ca acum totul, inclusiv deranjul, se face in numele „democratiei” de cumetrie. Oare care ar fi fost pozitia Arendasului, daca nu am fi cumetrii saraci ai UE, NATO, USA? Saraci am fost, dar acum suntem saraci si cu duhul… Ce am fost si ce am ajuns… Mereu cu caciula in mana, in genunchi si cu capul plecat… Daca stam stramb si judecam drept, asa ne prezentam in istorie de vreo 2000 de ani.

  • Ce stie el ce inseamna sa ai un copil?….
    Nu i-a fost lasat si acum arata cat poate – nu e sfatuit de cei “apropiati”… nu ii “vine” nimic!
    Asta ca sa nu mai creada cineva ca este crestin si ne-ortodoxul…

  • Victore tot un excroc ai ramas. Te doare pe tine de bebelusi tot asa de mult cât te-a durut când ai distrus USL -ul pentru deșarta aroganța de a fi președinte. Prin comportamentul tău mizerabil ai reușit să-l faci pe Basescu mai ușor de suportat.

Abonează-te la newsletter