Politică

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei , marionete ale PAPUSARILOR planetari

Publicat in AUTOSTRADA BECHTEL, BAE Systems, BANCA MONDIALA, Bechtel, FMI, FONDUL MONETAR INTERNATIONAL, GUVERN MONDIAL, GUVERNUL Romaniei, George Soros, HOMOSEXUALITATE, MASONERIE, NOUA ORDINE MONDIALA, PARLAMENTUL Romaniei, PRIVATIZARI STRATEGICE, PRO TV, ROTHSCHILD, Romania, Silviu Brucan by saccsiv pe decembrie 4th, 2008

Desigur cu totii ati observat prezenta din ce in ce mai slaba la vot a romanilor . Motivul ? Greata de politic , faptul ca aceeasi se tot perinda la putere dupa un algoritm al “ schimbarii “ , in fapt o nesimtita rotatie a lor la guvernare . Iar omul simplu o duce din ce in ce mai rau , in timp ce ei , o duc din ce in ce mai bine .

Cum s-a format aceasta plaga a natiunii , care ne tot conduce si care nu se mai satura ?

Silviu Brucan ( nascut Saul Bruckner , 1916 – 2006 , papusarel local dar cu relatii in lumea GREILOR ) ( NOTA 1 ) , spunea in 1990 :

Am stiut cand vine trenul , am stat pe peron si l-am luat

Potrivit prestigiosului istoric César Vidal , pentru a intelege ce se intampla in Europa trebuie luat in consideratie fenomenul francmasoneriei . Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de acestia in formarea Uniunii Europene.

Spre exemplu, afirma ca “proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing ( NOTA 2 ) ” , fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional , ca “masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta” si ca acestia exercita o influenta masiva in lumea comunicatiilor ( NOTA 3 ) si in special in educatie, justitie si fortele armate.”

Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale ( NOTA 4 ) , formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller ( NOTA 5 ) si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger ( NOTA 6 ) , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze in marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI si Banca Mondiala . Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “ Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va intampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat. Dar planurile sunt mai vechi . Cititi va rog si articolul :

PAPUSARII revolutiei din Romania 1989

Ce mai inseamna UE , cititi va rog in articolul :

PAPUSARII – Uniunea Europeana

Este evident ca la acea vreme putini stiau . Brucan a fost unul dintre ei . Masele considera ca cei ce conduc statele sunt presedintii si partidele de la guvernare . Nimic mai fals . Acestea sunt in fapt doar marionete ascultatoare ale PAPUSARILOR din umbra . De aceea esicherul politic nu este de fapt decat o unitate in diversitate .

Dupa caderea blocului comunist ( masonul Dan Amedeo Lazarescu a recunoscut ca acesta a fost creat dupa al doilea razboi mondial pentru o perioada prestabilita de 50 de ani , ca laborator sinistru , etapa necesara pentru edificarea viitoarei Noi Ordini Mondiale si distrugerea conceptului de dreapta reala , cititi si STANGA istoric ) s-a pus problema crearii clasei politice si a mega capitalistilor in tarile foste socialiste . Schema a fost aceeasi pentru fiecare dintre ele . Ciolanul nu era pentru oricine ci conform listelor ce cuprindeau oameni loiali si de incredere adevaratilor stapani planetari . Cei ce s-au perindat prin acele cercuri isi aduc desigur aminte ca in anii 90 cuvantele parola necesare si suficiente pentru a realiza ceva mare erau : “ e de al nostru “ spuse obligatoriu de cel ce te introducea in noul sistem . Desigur unii au incercat sa sara in trenul de care zicea Brucan din mers . Daca reauseau sa dovedeasca ca sunt “ valabili “ , erau integrati , daca nu … Multe morti suspecte s-au intamplat in primii ani de dupa revolutie … Aceeasi soarta au avut-o si cei din sistem care tradau … Este evident ca cei din tagma din care facea parte Brucan ( el a insistat pentru uciderea Ceausestilor in zi Sfanta de Craciun ) nu glumeau .

In crearea mega capitalistilor a fost implicata si World Bank .

Odata ajunsa la putere , casta conducatoare din Romania ( in fapt marionete ale PAPUSARILOR mondiali ) ce se tot roteste la guvernare de aproape 20 de ani , a instrainat pe nimic sectorul energetic si de materii prime ( strategic pentru orice stat ) , a distrus industria si agricultura ( pentru a devenit o tara consumatoare bazata aproape strict pe importuri ) , a distrus unul din cele mai bine puse la punct sisteme de irigatii , vinde lemn si importa mobilier , etc.

Tot ce s-a privatizat pana acum in Romania a costat aproximativ 12 miliarde dolari . Se gandea cineva cat de ieftina este o tara ? Ba ne-am si grabit sa dam drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta , pentru ca aceasta era una din “ conditiile de baza ale aderarii “ la NATO si UE … ( nota 7 ) Azi multi recunosc ca nici acum nu s-a reformat ce trebuia si totusi am intrat in cele doua organizatii . Si asta pentru ca pe stapanii vestului ii interesa cu totul altceva . Privatizarea sectoarelor strategice bancar , energetic plus eventual maruntisuri . Iar asta autoritatile romane au realizat . Si asta era tot ce conta , tot ce interesa . Interesul “ investitorilor “ din vest in Romania este minim in alte domenii . Sperantele romanilor indoctrinati cu himerice iminente masive investitii in tara noastra , s-au spulberat . Doar cate un mastodont isi mai deschide din cand in cand cate o sucursala aici , deoarece isi permite sa plateasca mana de lucru locala in bataie de joc .

Aminteam in articolele mele cateva nume de PAPUSARI . Dintre ei , fam. Rothschild ( NOTA 15 ) este deosebit de activa in Romania , atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice sau importante : BCR– Erste Bank , Banca Ion Tiriac – HVB Bank , Romportmet – Mittal Steel , Petrom , Alro , Azomures , Arctic Arcelik , Luxten , Terapia Advent , Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord , ultimele filiale Electrica , Trigranit , Esplanada City Center , dezvoltatorul Planorama , Asiban , etc.

Interesanta este numirea la un moment dat in compania d-nului Patriciu ca director general executiv a americanului John H. Works, licentiat in drept, specialistul in investment banking al bancilor J.P. Morgan ( NOTA 5 ) si ABN AMRO Rothschild.

Si daca tot il mentionam pe Patriciu , sa specificam ca acesta este unul din cei ce au inteles ce si cum cu trenul de care zicea Brucan . Atat de bine , incat a infiintat prima firma privata din Romania , denumita sugestiv Alfa .

Intr-o emisiune la Antena 3 la inceputul acestui an , d-nii Patriciu si Voiculescu , umar langa umar , ne explicau cum e cu UE si globalizarea .

Spuneau dansii ca Romania se dezvolta intr-un cadru prestabilit . De la cata miere sa produca si pana la cat turism sa faca . Radeau de cei ce-si fac planuri pentru dezvoltarea Romaniei pe urmatorii 30 de ani in conditiile in care planurile au fost deja facute .

Este evident ca in 90 , cand masele erau aburite ca se cauta varianta optima pentru Romania , de la „ democratia originala „ si pana la „ modelul suedez „ , unii stiau sau cel putin banuiau care va fi cursul evenimentelor . Iar acestia faceau parte din anumite structuri economice sau ale securitatii sau ale CASTEI reale ( cum ar fi Brucan ) .

Mai zicea Patriciu : „ Simpatia se bazeaza pe ceea ce pot face pentru a servi interesul national, iar interesul national este suma intereselor individuale, este suma intereselor cetatenilor si corporatiilor. Daca sunt in stare sa inteleaga asta, probabil, imi pot fi simpatici. Altfel nu .

Deci interesele lui nu se rezuma strict la PNL ci la cei ce inteleg cum este „ mersul „ si dincotro bate vantul . Iar vantul bate dinspre banci , finante , petrol . Iar legea in domeniul acesta o fac cei ca Rothschild ( NOTA 15 ) sau Rockefeller ( care au relatii cu primii de peste 100 de ani ) .

Sa ne intrebam de ce vroia d-nul Patriciu privatizarea Romgaz ? In februarie Patriciu zicea :

Daca cele peste doua sute de licente de productie pe care le are Romgazul ar fi scoase la licitatie si vindute catre zeci de competitori privati, NU ROMANI NEAPARAT , CI DIN INDUSTRIA ASTA GLOBALA care este cea a gazului, atunci am avea sansa sa devenim un depozit de gaze pentru toata Europa Centrala . Acesta a mai precizat ca-l considera pe producatorul din Medias o companie mica in raport cu industria petrolului si prin urmare nu este capabila sa creasca si nici sa realizeze investitii semnificative. Si mai zicea ca are si pierderi .

Consortii si firme ce erau la acea data interesate sa preia Romgaz

Lazard Freres

Morgan Stanley

JP Morgan/ING Bank N.V.

ABN Amro

Citigroup

Goldman Sachs

Tot ce a insemnat sector energetic in Romania a avut o singura destinatie , si pe ea nu scria Moscova . Singura exceptie pare a fi Rompetrol . Dar despre ce inseamna de fapt Kazahstanul , ce relatii au ei cu SUA si megacompaniile americano-britanice si ce joc a facut familia conducatoare din acea tara in relatiile cu SUA si Rusia , voi vorbi alta data . Deci chestia ca Patriciu se uita la Moscova eu n-o cred .

Sa vedem acum cateva din „ binefacerile „ mega privatizarilor marca Rothschild ( NOTA 15 ) in Romania .

Cu totii observam pretul urias al gazului in Romania si aceasta pe de o parte datorita faptului ca eram printre putinele tari unde consumatorul platea la metru cub si nu la puterea calorica . AICI ESTE PRIMA PROBLEMA .

Pe de alta parte , datorita pretului urias platit pentru gazul rusesc . Totusi , el nu reprezinta decat 30-35% din consumul anual al Romaniei. Prin decizii ale autoritatilor, se face un “amestec” intre gazul din import si cel intern, rezultand pentru consumator un pret de baza (fara alte adausuri) . Pe drumul catre consumatori se intercaleaza insa si alti operatori, marind pretul final cu tarife de inmagazinare, transport prin sistemul national de transport si distributie . AICI ESTE A DOUA PROBLEMA .

A TREIA PROBLEMA si cea mai mare este increngatura care a dus la intrarea gazului rusesc prin Wintershall si Conef , in care Gazprom are o anumita parte , companiile care intermediaza importul de gaze din Rusia , contracte ce expira in 2011 . Faptul ca in 2002 s-a negociat astfel mareste pretul gazului . Conef si Imex Oil, case de comert cu sediul in Bucuresti si in Cipru, aflate in proprietatea omului de afaceri rus Vitali Matsitski, controleaza jumatate din gazele naturale pe care Romania le ia la gigantul rus Gazprom . Proprietar al unor exploatari lemnoase din Siberia, dar si al unui studio rusesc de film, Vitali Matsitski este patronul casei de comert Conef si al producatorului de aluminiu Alro Slatina . Distrigaz Nord si Sud, Romgaz si alte mari firme au contracte cu Conef. Vizita in acea perioada a vicepresedintelui Gazprom, Alexander Medvedev, la Bucuresti a avut drept scop impunerea unui partener local drept principal importator de gaze naturale, adica a actionarului majoritar de la Alro Slatina, grupul Marco Industries , actual Vimetco , condus din umbra de catre oligarhul rus Vitali Matsitski. Acesta controleaza, prin mai multe vehicule financiare dintre care cel mai important este Marco Group, industria de aluminiu din Romania, mai precis Alro si Alprom Slatina si Alum Tulcea. Tot el este omul din umbra Conef si Imex Oil, principalii intermediari de gaze naturale.

La un moment dat , ministrului roman al Economiei, Codrut Seres, a facut un anunt privind controlul comisioanelor incasate de intermediarii de gaze naturale, dar s-a pierdut in spatiul declaratiilor politice. Curioasa este prezenta sa la semnarea acordului cu Conef .

Un semnal de alarma l-a tras si presedintele Traian Basescu atunci cand vorbea despre comisioanele mari incasate de intermediari.

Desigur unii considera Gazprom un soi de adversar tenace al mega companiilor similare din occident . De fapt nu este chiar asa . Interesele lor la un moment dat converg . Astfel se explica cum de gigantul rus Gazprom l-a angajat pe fostul cancelar german Gerhard Schröder pentru 1,5 milioane de euro pe an.

Dar acelasi Gerhard Schröder consilia banca de investitii Rothschild Group, in special in ceea ce priveste dezvoltarea activitatilor bancii in Europa de Est .

Potrivit unui comunicat al bancii Rothschild, una din cele mai mari banci de investitii din lume, fostul sef al guvernului de la Berlin in perioada 1998-2005 s-a alaturat comitetului pentru Europa al bancii, pentru a-si oferi expertiza la dezvoltarea activitatilor in Europa de Est, Rusia, Turcia si Orientul Mijlociu, dar nu va fi implicat si in activitatile referitoare la Germania. “Ma bucur sa-mi aduc contributia la consilierea activitatilor Rothschild“, a declarat Schröder, citat in acelasi comunicat.

De la retragerea sa din viata politica, in luna noiembrie 2005, Gerhard Schröder, in varsta de 61 de ani, a dobandit mai multe posturi de consilier pentru o serie de companii, cum ar fi Ringier AG sau North European Gas Pipeline, consortiului insarcinat cu constructia gazoductului germano-rus din Marea Baltica.

Insa Schröder si-a atras si numeroase critici pentru postul de consilier la North European Gas Pipeline, avand in vedere ca a sustinut asiduu proiectul gazoductului germano-rus, derulat de grupurile OAO Gazprom, E.ON Ruhrgas AG si BASF AG, in perioada cand era cancelar.

Interesanta este si implicarea familiei Rothschild in sectorul imobiliar Din Romania . Fac referire la acest domeniu deoarece s-a tot facut valva in presa de scandaluri imobiliare de mare anvergura , evitandu-se insa numirea PAPUSARILOR , din motive politic corecte .

Dupa rezultatele pe care le-am obtinut in urma investitiilor din Budapesta si Bratislava, am decis sa investim si in potentialul pietei romanesti. Familia Rothschild va investi si direct in proiectul Esplanada City Center, pe langa investitia pe care a facut-o in Trigranit „ a declarat Nathaniel Rothschild, unul dintre actionarii principali ai Trigranit.

Compania multinationala Trigranit a anuntat realizarea unor investitii imobiliare de pana la 1,5 miliarde de euro pe piata romaneasca, devenind astfel cel mai important investitor si developer care activeaza in Romania.

Alta . La Compagnie Financiere Edmond de Rothschild Banque va prelua, prin intermediul unui fond de investitii, 60% dintr-o firma de dezvoltare imobiliara din Romania, detinuta, in parte, de doi oameni de afaceri israelieni, care sunt implicati in constructia proiectului Planorama din Bucuresti.

Contractul pentru realizarea proiectului imobiliar Esplanada din zona centrala a Bucurestiului ar putea fi aprobat pana la sfarsitul anului, iar lucrarile de constructie vor incepe in 2009

Din pacate, sunt revendicari de terenuri care intarzie inceperea lucrarilor. Constructia efectiva ar putea incepe peste doi ani, dar termenul depinde foarte mult de rezolvarea acestor probleme „ a afirmat ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely in octombrie 2007 .

Si de parca n-ar fi suficient , CASTA CONDUCATOARE din Romania nu scapa nici o ocazie pentru a face afaceri paguboase . Un exemplu edificator este afacerea fregatelor – BAE Systems Ltd. Acest gigantul cu ramificatii in UK , USA , Africa de Sud , Australia , Arabia Saudita , Suedia a fost implicat in multe scandaluri de coruptie ( sau la limita ) in afacerilor lor din Arabia Saudita , Israel , Indonezia , Zimbabwe , Chile , Cehia ,Qatar , Africa de Sud , Tanzania .

Merita sa detaliem putin . Daca ne uitam pe site-ul lor oficial

http://www.baesystems.com/BAEProd/groups/public/ documents/bae_publication/bae_pdf_cr_crreport2007vii.pdf

observam cine le sunt sefii , oameni ce se invart in lumea GREILOR planetei , si intelegem motivul pentru care n-au scrupule si nici deranjati de nimeni nu sunt .

ASTFEL

Philip J. Carroll, Jr. a fost si director Shell Oil ( corporatie membra The Council on Foreign Relations ( NOTA 8 ) ) , actual si director la American Express ( si ea corporatie membra The Council on Foreign Relations ) . Despre Council on Foreign Relations stim ca este stapanita de Rockefeller .

Peter Weinberg , fost director Goldman Sachs International ( corporatie membra The Council on Foreign Relations ) . Bunicul si unchiul sau au fost printre greii acestui mega colos financiar bancar ce este unul din PAPUSARII mondiali .

Mai mult , exista un soi de comitet format special pentru a-si da girul in legatura cu etica politicilor firmei BAE Systems Ltd. Acolo sforareste Sir David Walker , senior adviser si fost presedinte la Morgan Stanley International ltd. ( colos format de Henry S. Morgan si Harold Stanley , fosti la J.P. Morgan & Co , acum JPMorgan Chase stapanita de David Rockefeller ) . Tot el a mai fost director executiv pe finante si industrie la Bank of England .

Alt exemplu este autostrada ce tinde sa devina cea mai scumpa din lume . Explicabil deoarece CASTA CONDUCATOARE din Romania este compusa din marionete ale PAPUSARIOR planetari si drept urmare platesc din greu din banii tarii pentru a se sustine la putere . Sa vedem cine sunt acesti Bechtel :

Stephen Bechtel, Jr

Stephen D. Bechtel, Jr. ( 1925 – ) , tatal lui Riley P. Bechtel . Membru Council on Foreign Relations ( NOTA 8 ) si Bohemian Grove ( NOTA 9 ) .

Stephen David Bechtel, Sr.

Stephen Davison Bechtel ( 1900 – 1989 ) . Membru Council on Foreign Relations si Bohemian Grove . In 1954 devenea partener la J.P. Morgan Co. ( NOTA 5 )

Riley P. Bechtel , printre apropiatii David Rockefeller ( NOTA 5 ) . Este seful actual al Bechtel Corporation . De asemenea director al The International Council al J.P. Morgan Chase & Co. din 1995 . Membru Trilateral Commission ( NOTA 4 ) si Bohemian Grove . A condus Export Council in timpul lui George W. Bush’s .

Bechtel Group

Dupa invazia Irakului , cum era normal , au navalit la exploatarea petrolului companiile marca Rockefeller dar au primit masive contracte pentru “ reconstructia “ Irakului si prietenii , cum ar fi Bechtel sau Halliburton ( Dick Cheney ) .

Compania a mai avut relatii financiare si cu bin Laden family .

De asemenea , relatii stranse cu administratia George W. Bush , la limita coruptiei . De fapt , de-a lungul timpului a avut mereu relatii apropiate cu guvernul american . In 1955 C. Douglas Dillon ( NOTA 10 ) le aranjeaza importante contracte cu guvernul Arabiei Saudite . Intre1974 – 1982 , George Schultz ( NOTA 11 ) a fost director la Bechtel . Fostul U.S. Secretary of Defense , Caspar Weinberger ( NOTA 12 ) a fost si el unul din greii Bechtel in anii ’70 . Fostul Secretary of Energy , W. Kenneth Davis a fost vice-presidinte Bechtel . Donald Rumsfeld ( NOTA 13 ) a avut si el interese de afaceri cu Bechtel Group .

Tot ei au fondat Heritage Foundation , cu contributii majore pentru neocon . Tot ei sunt printre jucatorii principali in sistemul de privatizare a apei .

Ma opresc aici cu politicul si economicul pentru a aborda o tema deosebit de importanta : „ ELITELE „ anti crestine , anti nationale care promoveaza evident tot felul de „ valori „ de stanga precum homosexualitatea si uciderea de prunci nenascuti ( NOTA 14 ) . Ele se comporta ( cum bine zicea Dan Puric ) aidoma unor celule canceroase intr-un organism sanatos si au rolul de a-l strica si a-l pregati doctrinei NOII ORDINI MONDIALE al iminentului GUVERN MONDIAL ( NOTA 16 ) . De departe cea mai nociva activitate in acest domeniu o au organizatiile Soros , despre care am scris mai pe larg in articolul :

GEORGE SOROS , GUVERNUL MONDIAL , NOUA ORDINE MONDIALA , lista lui Soros

Emil Moise s-a scandalizat in legatura cu icoanele din scoli . Nu stiu cati isi mai aduc aminte de o emisiune mai veche in care Dan Puric a incercat, prin teorii mai mult decat pertinente, fara patima, sa-i arate semnificatia profunda a icoanelor, a legaturii milenare dintre romani si aceste simboluri, necesitatea raportarii la simbolurile religioase, in contextul actualei crize morale. Inutil. Nu stiu de unde l-au racolat “civilii” pe profesorasul Moise. Nu stiu ce servicii le-o fi facut. L-am auzit insa, la emisiunea lui Liviu Mihaiu, aberand paroxistic: “Icoanele fac RAU!!!” ( a adus si niste asa-zise argumente ). Moise s-a aratat extrem de deranjat de o afirmatie privind actiunile de prozelitism ale “martorilor lui Iehova” (de unde s-ar putea trage concluzia ca are afinitati cu acea comunitate si astfel se explica multe ). Moise a fost bine instruit. A reactionat ca o marioneta, dirijata din neantul ratiunii. A folosit tendentios, asa cum anticipam , la vremea respectiva , rezultatele unui chestionar, impus elevilor de liga “ProEuropa”, din care rezulta obscurantismul copiilor romani, ortodocsi, participanti la orele de religie. In schimb, Moise, foarte ingrijorat de starea invatamantului, nu s-a aratat interesat de scolile ce stau sa cada pe copii, de proliferarea pedofiliei si a drogurilor in scoli, de programa de invatamant defectuoasa… Totul e perfect, doar icoanele “fac rau”!

El nu este singur , ci sustinut de un grupuscul foarte activ de „ elite „ . Iata de exemplu cativa cosemnatari ai „ Scrisoare deschisa catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii de sustinere a necesitatii retragerii simbolurilor religioase din institutiile publice de invatamant „ :

Alexandru Crisan si Monica Dvorski – Centrul Educatia 2000+

Catalin Tenita – Societatea Culturala Noesis

Cristian Pirvulescu – Asociatia Pro Democratia

Doina Jela – Asociatia Jurnalistilor Independenti din Romania

Dorina Nastase – Centrul Roman de Studii Globale

Gabriel Andreescu – Centrul de Studii Internationale

Gabriel Penciu – Asociatia Culturala si Amicala Romana de la Strasbourg

Ghenadie Brega – Asociatia Hyde Park

Joanne Richardson – Asociatia D Media, Cluj

Ioana Avadani – Centrul pentru Jurnalism Independent

Ion Bogdan Lefter

Iustina Ionescu – Centrul de Resurse Juridice

Liviu Andreescu

Mihaela Miroiu

Mihai Burcea – Militia Spirituala

Mircea Toma

Razvan Martin – Agentia de Monitorizare a Presei

Remus Cernea – Solidaritatea pentru libertatea de constiinta

Renate Weber

Romanita Iordache – ACCEPT

Ruxandra Costescu – membra Indymedia Romania

Roxana Tesiu – Centrul Parteneriat pentru Egalitate

Smaranda Enache – Liga Pro Europa

Acestea sunt numele sonore dintr-o lista un pic mai mare care isi semneaza unii altora tot felul de petitii in care folosesc conceptul de „ toleranta „ pentru a scuipa pe cele trei mari valori traditionale : crestinismul ortodox , patriotismul si familia . Este suficienta alocarea catorva zeci de minute pentru a gasi pe internet activitatea grupului ce rezulta din propriile lor documente . Veti gasi inclusiv tot felul de „ studii „ si „ analize „ platite pe fata de Soros care urla impotriva „ pericolului „ ortodoxiei si a nationalismului ( asa numesc ei patriotismul ) intr-o Romanie apartinatoare UE , care UE este continuatoare autodeclarata a „ Libertatii , Egalitatii , Fraternitatii „ primei revolutii de stanga , care a tinut sa renege orice legatura a sa cu crestinismul , care s-a oripilat cand politicianul crestin-democrat Rocco Buttiglione afirma ca homosexualitatea este un pacat si care si-a construit Cladirea Parlamentului European dupa modelul picturii “ Turnul Babel “a lui Peter Brueghel cel Batran. Cititi va rog si articolul :

PAPUSARII – Uniunea Europeana

Este evident ca atunci cand copii vor fi invatati la scoala ( asa cum se preconizeaza ) ca familia nu inseamna tata-mama-copil ci si variante tata-tata-copil sau mama-mama-copil , aceste asociatii vor fi pe deplin multumite si nu-si vor mai pune problema ca oripileaza segmentul majoritatii populatiei normale ( NOTA 17 ) .

Religia se doreste a fi exclusa din scoli deoarece este principal factor anti politiCA Corecta ce lupta impotriva stricatorilor de credinta , neam si traditii milenare ( inclusiv conceptul de familie ) . Iar acesti stricatori au pozitii cheie in societate . Sa trecem in revista cateva nume spre exemplificare si domeniile unde activeaza :

Institutului Cultural Roman promoveaza homosexualitatea si desfraul , fiind de aceea si laureatul premiului Bifrost 2007, decernat de Organizatia Nordica a Agentilor Culturali Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender (LGBT), pentru “contributii exceptionale” la consolidarea relatiei dintre comunitatea heterosexuala si cea homosexuala…

Despre Horia-Roman Patapievici ( 1957 – ) , membru GDS , fiul cominternistul Dionisie Patapievici din Bucovina , s-a scris destul , ma limitez la a cita cateva pasaje din lucrarile sale :

Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii. “

(din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)

23 de milioane de omuleti patibulari.”

(din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 53)

Un popor cu substanta tirita. Oriunde te uiti, vezi fete patibulare, ochi mohoriti, maxilare incrincenate, fete urite, guri vulgare, trasaturi rudimentare.”

(din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 34)

Romanii nu pot alcatui un popor pentru ca valoreaza cit o turma: dupa gramada, la semnul fierului rosu.”

(din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag. 64)

Romana este o limba in care trebuie sa incetam sa mai vorbim sau… sa o folosim numai pentru injuraturi…”

(din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.64)

Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cind i-au lasat romanii pe daci in forma hibrida stramoseasca, ne-au luat in urina slavii: se cheama ca ne-am plamadit din aceasta clisa, daco-romano-slava, ma rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne inecam, asa temeinic au facut-o. Demnitatea noastra consta in a ridica mereu gura zvintata iar ei reincepeau: ne zvintam gura la Calugareni, ne-o umpleau iar la Razboieni, si asa mai departe, la nesfirsit. Apoi ne-au luat la urina rusii, care timp de un secol si-au incrucisat jetul cu turcii, pe care, in cele din urma, avind o basica a udului mai mare (de, betiile…) i-au dovedit.“

(din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.63)

Puturosenia abisala a statutului suflet romanesc… spirocheta romaneasca isi urmeaza cursul pina la eruptia tertiara, subreptice, tropaind vesel intr-un trup inconsient, pina ce mintea va fi in sfirsit scobita: inima devine piftie iar creierul un amestec apos.“

(din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag 49)

Cu o educatie pur romaneasca nu poti face NIMIC.“

(Din „Politice“ de H.R. Patapievici, editia 1996, pag.56)

Numai violenta, numai singele mai pot trezi acest popor de grobieni din enorma-i nesimtire. Ma simt personal jignit de prostia bascalioasa, de acreala invidioasa, de stridenta de toapa a acestei populatii ignare. […] Privit la raze X, trupul poporului roman abia daca este o umbra: el nu are cheag, radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii.”

(Politice, Ed. Humanitas, Bucuresti, 1996)

Influenta colosala a masoneriei se face evident simtita direct sau indirect si in Romania . Ca si la nivel european , politicienii si grupul oamenilor de afaceri care conteaza fac parte in cea mai mare parte a lor din formidabila structura piramidala a acesteia . In general par linistiti si lucreaza discret dar temeinic . Uneori insa ies in luminile rampei . Asa se face ca l-am vazut pe Sorin Frunzaverde extrem de activ la alegerea patriarhului , pe care l-a si dat ca sigur „ castigator „ … Sau pe Silviu Prigoana promovand documentarul anti crestin Zeitgeist ( NOTA 18 ) la televiziuni „ curajoase „ de tip B1tv .

Si daca tot am ajuns la televiziuni , la acel post isi face veacul si Oreste , un important propovaduitor al masoneriei si al new age . Cititi va rog si articolul :

Oreste , Pavel Corut , B1tv : Elogiu masoneriei , new age si Noii Ordini Mondiale

Limbajul de mahala , propriu pana nu de mult ghetoului si penitenciarelor a invadat limbajul comun o data cu explozia de manele . Muzica de petrecere mai mult sau mai putin tiganeasca se canta pe aceste meleaguri de mult timp , insa de cativa ani se petrece o actiune voita ( dar neconstientizata de multi ) de dezromanizare si imbecilizare a maselor ( de care am mai vorbit cu alta ocazie , facand parte dintr-un proiect mai amplu , la nivel global de cimentare in material si indepartare de Dumnezeu a individului ) .

Manelizarea societatii romanesti este una din cele mai distructive si eficiente actiuni de stricare a acestui neam . Acele cuvinte nu sunt tocmai goale de continut , ele reprezinta o rasturnare a valorilor reale si indeamna la razbunare , mandrie , goana dupa bani , desfranare .

Manelizarea a inceput cand CNN , trambita politicii corecte mondiale , a criticat autoritatile romane ca tiganii nu-si pot exprima “ creatiile artistice “ in mass-media de la noi . Imediat PRO TV s-a aliniat si a inceput o intensa promovare a “ artistilor “ si a subculturii lor .

CNN ( NOTA 3 ) a fost fondat de catre Robert Edward “Ted” Turner III ( 1938 – ) , cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului prin absortie ii poreclea “ bozos “( prosti , incompetenti , mascarici ) .

Cat despre PRO TV , sa vedem cine ii este stapanul :

RONALD Steven LAUDER

Ronald Steven Lauder ( 1944 – ) , evreu , controleaza Central European Media Enterprises ( ce include si Pro TV ) si Israeli TV. In 1987, Lauder a intemeiat Ronald S. Lauder Foundation , ce se dedica reconstructiei comunitatilor evreiesti din centrul si estul Europei . De asemenea , numele sau este legat de numeroase organizatii civice :

Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations

Jewish National Fund

World Jewish Congress

American Jewish Joint Distribution Committee,

Anti-Defamation League ( chestiuni de defaimare si discriminare ale evreilor )

Jewish Theological Seminary ( unul dintre centrele academice si spirtituale ale iudaismului conservator )

Brandeis University

Abraham Fund

Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) ( NOTA 8 ) .

FAMILIA LAUDER

Lauder este fiul cuplului Estée Lauder si Joseph Lauder . De asemenea , este fratele mai mic al altui domn deosebit , Leonard Lauder . Putem face referire si la fiica sa , d-na Jane , maritata cu d-nul Kevin Warsh .

Geniala d-na Estée Lauder , a fost fondatoarea , impreuna cu sotul sau , al gigantului in cosmetice Estee LAUDER Companier ( le tot vedeti reclama la tv ) . D-nul Leonard Lauder , este seful megacompaniei mamei sale .

Valorosul tanar domn Kevin Warsh este membru al consiliului de conducere al guvernatorilor FEDERAL RESERVE SYSTEM ( NOTA 19 ) , nominalizat fiind de catre George W. Bush .

Cele de mai sus sunt exemplificari clare ale spuselor lui Dan Puric : Romania este precum o cetate asediata din vechime , asupra careia asediatorii arunca cu ciumati peste ziduri …

Pro TV a fost un deschizator de drumuri , dupa care a aparut „ diversitatea „ mass-mediei , ce dupa model occidental , are menirea de a duce razboiul anti crestin . El este un varf de lance la care s-a adaugat si Realitatea – Cotidianul , trust devenit aprig dupa vizita lui Henry Kissinger ( NOTA 6 ) .

NOTE :

( NOTA 1 )

Silviu Brucan

Saul Bruckner ( 1916 – 2006 ) , evreu , in septembrie 1944 este numit secretar general la “ Scanteia “ declansand cu timpul o acerba campanie pentru incarcerarea politicienilor Iuliu Maniu, Gheorghe I. Bratianu si Corneliu Coposu . De asemenea a cerut pedeapsa cu moartea a anti comunistilor Radu Gyr si Pamfil Seicaru .

Sotia sa , stalinista Alexandra Sidorovici a devenit procuroare la Tribunalul Poporului , calitatea in care a cerut multe condamnari la moarte .

Brucan a mai fost si profesor de jurnalism la Universitatea din Bucuresti . De asemenea ambasador in SUA in 1955 si la Natiunile Unite , intre 1959 – 1962 . In martie 1989 a scris “ scrisoarea celor sase “ semnata mai apoi de Gheorghe Apostol, Alexandru Barladeanu, Grigore Raceanu, Corneliu Manescu si Constantin Pirvulescu , citita la Radio Europa Libera si Vocea Americii .

A insistat ca sotii Ceausescu sa fie omorati in zi Sfanta de Craciun . Spre sfarsitul anilor 1990 avea emisiunea Profetii despre trecut la ProTV ( patroni familia Lauder ) . De asemenea mai avea o rubrica la Ziarul Financiar.

( NOTA 2 )

Valéry Giscard d’Estaing

Valéry Giscard d’Estaing ( 1926 – ) , membru Bilderberg Group , presedintele Frantei intre 1974 – 1981 , figureaza a fi politician de centru dreapta , dar este mason .

A colaborat strans cu Henry Kissinger in Trilateral Commission .

Este pro avort si pro contraceptie .

In 1982 , impreuna cu prietenul sau Gerald Ford formeaza AEI World Forum , intalniri anuale ale oamenilor de afaceri si finante importanti , sefi si oficialitati guvernamentale , “ elite “ intelectuale . Sponsorizarea vine din partea American Enterprise Institute , al carei principal consilier este Samuel P. Huntington cel cu lucrarea Ciocnirea civilizatiilor si refacerea ordinii mondiale

Proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de Valéry Giscard D’Estaing , presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional .

Acelasi care in ianuarie 1989, impreuna cu o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze in marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI si Banca Mondiala . In cursul intrevederii , la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov:

Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va intampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.”

Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat pentru opinia publica .

UE se transforma intr-un ritm galopant intr-un Big Brother de STANGA . La PAPUSARI totul este bine planificat si se respecta in tocmai schemele prestabilite . Sa vedem ce se spunea in textul declaratiei adoptate la intalnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001 , cand s-a pregati urmatoare Conferinta interguvernamentala . Conventia s-a intrunit ( cum altfel ? ) sub presedintia domnului Valery Giscard d’Estaing :

Dupa caderea Zidului Berlinului, ne asteptam cu totii la o lunga perioada de stabilitate, fara conflicte, bazata pe respectarea drepturilor omului. Dupa doar cativa ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o data cu evenimentele din 11 Septembrie. Fortele opozante inca nu au disparut: FANATISMUL RELIGIOS , NATIONALISMUL , rasismul si TERORISMUL sunt in crestere . „ ( … )

Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaratiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE . „

( NOTA 3 )

Multumita bunului Dumnezeu , dupa oarece stradanie , am scris o incursiune in istoricul mass-media si industriei de filme cu detalii despre fondatorii mega ziarelor , televiziunilor , studiourilor dar si despre stapanii lor actuali . Este un foarte amplu material informativ util si necesar pentru a descoperi legaturile dintre acestia si ELITELE din spatele bancilor , economiei si politicului . Vom intelege astfel cum media si cinematografia reprezinta trambitele folosite pentru manipularea , indobitocirea si pregatirea maselor pentru acceptarea GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE .

Mass-media , industria de filme , EVREI , elite , NOUA ORDINE MONDIALA , GUVERNUL MONDIAL

( NOTA 4 )

Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller . Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker , ambii fosti capi ai Federal Reserve . De asemenea si Zbigniew Brzezinski , care a fost si director .

( NOTA 5 )

Actualul patriarh al familiei este David Rockefeller ( 1915 – ) FONDATOR al Bilderberg Group , MEMBRU CONSILIU DE CONDUCERE PE VIATA ( din 1954 ) . Membru Bohemian Grove . Seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center .

Cum laude Harvard University, teza “ Fabian socialism “ .

Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger Hiss , John Foster Dulles ( Central Intelligence Agency ) , Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat Marshall Plan .

In 1946, Rockefeller devine singurul bancher al familiei ( Chase National Bank ) , acum denumita JPMorgan Chase .

Printre apropiatii lui David : Rothschild , generalul George C. Marshall , membrii Ford family , Bill Clinton , Henry Kissinger , Riley P. Bechtel ( Bechtel Group) , Gianni Agnelli ( Fiat ) , John Loudon ( Royal Dutch-Shell ) , C. Douglas Dillon , David Packard (Hewlett-Packard ) , familia Dulles , Katharine Graham ( Washington Post ) , Brooke Astor ( Astor familyWaldorf-Astoria Hotel ) , Peter G. Peterson ( presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations ) , Arthur Ochs Sulzberger, Jr. ( presedintele New York Times ) .

Paul Volcker , un apropiat al familiei , a lucrat pentru banca sa , inainte de a deveni presedinte Federal Reserve .

Banca sa are stranse legaturi cu World Bank . Trei dintre presedintii acesteia , John J. McCloy , Eugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru el . James D. Wolfensohn este chiar asociat apropiat al familiei , fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller . De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale World Bank si International Monetary Fund .

Un alt apropiat al familiei , Joseph Verner Reed, Jr , a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. ( al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve ) .

A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50 . Apropiati ai familiei Allen Dulles si fratele sau John Foster Dulles , directorul Richard Helms , Archibald Roosevelt, Jr. , Kermit Roosevelt, Jr. , William Bundy

In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat Council of the Americas . Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement ( NAFTA ) despre care Henry Kissinger spunea :

“ NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

L-a convins pe presedintele Jimmy Carter sa aprobe intrarea sahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi in SUA pentru spitalizare . Aceasta actiune a precipitat criza ostaticilor din Iran .

In 1992, a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor .

In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care .

JPMorgan a anuntat saptamanile trecute ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan .

Edificator pentru ce are in cap sunt insasi declaratiile sale :

   In august 1973 intr-un articol pentru New Yorker Times ,scria : 

Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de success din istorie “

Aceasta deoarece si China le-a servit si le serveste drept laborator special de studiu pentru societatea de maine dorita de ei .

La Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

“ Dar aceasta fereastra de ocazii, in care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala. “

Si cea mai celebra :

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

Cititi va rog si articolul :

Familia ROCKEFELLER si NOUA ORDINE MONDIALA

( NOTA 6 )

Henry Kissinger

Henry Kissinger ( 1923 – ) , evreu , participant Bilderberg Group , Secretary of State, 1973 – 1977 . Director Nuclear Weapons and Foreign Policy la Council on Foreign Relations. A lucrat pentru Rockefeller Brothers Fund ca director al Special Studies Project ( unde l-a racolat Nelson A. Rockefeller ) . Participant activ Trilateral Commission. In 2002 presedintele George W. Bush l-a numit presedintele unui comitet de investigatie al atacurilor de la 11.09. , fost presedinte al International Advisory Committee of JP Morgan Chase ( banca Rockefeller ) . Membru Bohemian Grove

A facut o vizita secreta in China in 1971 , avandu-l subaltern pe Winston Lord .

Tot el mai spunea in 1974 , in spiritul eugeniei PAPUSARESTI :

Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia

Iar la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

“ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Maine – ea ne va multumi! Asta este cu atat mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. In acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa ii scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Cand le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie in favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “

Si foarte important :

NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

( NOTA 7 )

Ce a insemnat aderarea , cititi va rog in articolul

Aderarea Romaniei la NATO si UE

Si sa ne amintim si de spusele marelui duhovnic Ioanichie Balan :

IOANICHIE BALAN : Comunismul si evreii , “ TRAIM VREMURI APOCALIPTICE “ – video

( NOTA 8 )

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan .

Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root , cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica .

Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program .

Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ .

Chester Ward, Amiral si fost judecator in Marina Militara SUA, membru in CFR timp de 15 ani spunea :

Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri

( NOTA 9 )

Bohemian Grove

Fondata in la sfarsitul secolului 19 , Bohemian Grove este o adunatura de “ elite “ ce practica ritualuri pagane . Au ca simbol bufnita , si practica cermonialul “Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane ( copii ) diavolului , prin incinerare .

Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch , tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii .

Interesant este de studiat si site-ul :

http://www.infowars.com/bg1.html

( NOTA 10 )

Clarence Dillon

Clarence Dillon , evreu polonez , nascut Clarence Lapowski ( 1882 – 1979 ) .

Tatal lui C. Douglas Dillon .

In 1916 cumpara William A. Read & Company al carui nume il schimba in 1920 in Dillon, Read & Co.. Mana sa dreapta in companie , James Forrestal , devine Secretary of the Navy, iar mai apoi Secretary of Defense dar moare in circumstante misterioase intr-un spital federal .

In timpul primului razboi mondial , Bernard Baruch , chairman al War Industries Board ( cunoscut ca tarul industriei americane ) ii cere lui Clarence Dillon sa fie assistant chairman al aceluiasi War Industries Board.

Director al American Foreign Securities Corporation , pe care a creat-o in 1915 pentru finantarea guvernului francez in cumpararea de munitie din SUA .

In 1935 cumpara Chateau Haut-Brion ( vinuri ) .

Membru Council on Foreign Relations .

Dillon, Read & Co.

In 1916 Clarence Dillon cumpara William A. Read & Company al carui nume il schimba in 1920 in Dillon, Read & Co.. , devenind o proeminenta banca de investitii din anii 1920 si pana in anii 1960 . Patronul ei a manageriat salvarea Goodyear Tire & Rubber Company in anii 1920 , vanzarea Dodge Motors (in 1922 catre Chrysler .

In 1997 Dillon, Read & Co. se uneste cu S. G. Warburg & Co. , formandu-se Warburg Dillon Read , redenumita apoi UBS Warburg , acum parte a UBS AG .

C. Douglas Dillon

Clarence Douglas Dillon ( 1909 – 2003 ) , evreu , participant Bilderberg Group , fost United States Secretary of the Treasury , membru important in comitetul executiv al National Security Council (ExComm) , prieten apropiat John D. Rockefeller 3rd si David Rockefeller , Rockefeller Foundation . De asemenea al lui Philip Graham . Membru Council on Foreign Relations .

Fiul lui Clarence Dillon .

( NOTA 11 )

George Schultz

George Pratt Shultz ( 1920 – ) , intre 1974 – 1982 , , fost United States Secretary of Treasury si viitor Secretary of State, membru Council on Foreign Relations , a fost director la Bechtel . Participant Bilderberg Group . Membru Bohemian Grove .

( NOTA 12 )

Caspar Weinberger

Caspar Willard “Cap” Weinberger ( 1917 – 2006 ) , evreu , Secretary of Defense sub Ronald Reagan . Un rol important in programul Strategic Defense Initiative si Iran-Contra Affair.

Vice presedinte si general counsel al Bechtel Corporation .

Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) , membru Trilateral Commission . Membru Bohemian Grove .

( NOTA 13 )

Donald Rumsfeld

Donald Henry Rumsfeld ( 1932 – ) , stramosii lui au emigrat din Germania , participant Bilderberg Group , Secretary of Defense sub President Gerald Ford ( 1975 – 1977 ) , si Secretary of Defense sub George W. Bush ( 2001 – 2006 ) . Membru Council on Foreign Relations , membru Freedom House . Membru Bohemian Grove .

Fondator si membru activ Project for the New American Century ( alaturi de Elliott Abrams , Dick Cheney , Paul Wolfowitz , Robert Zoellick ) .

Interes de afaceri cu Bechtel Group .

Tot el vrea un “Minister” al Propagandei… In legatura cu noua sa gaselnita , cititi :

http://blog.wired.com/defense/2008/01/rummy-wants-pro.html

Cand Bush a ajuns presedinte , deja ingrijorarea pentru petrol ajunsese la cote prea mari . Cuvantul cheie era “ securitate energetica “ . Cel mai ingrijorat se arata ministrul apararii Donald Rumsfeld . Inca din 1998 a sustinut invadarea Irakului ca sa protejeze livrarile de titei spre SUA precum si interesele vitale ale lor in Golful Persic . A doua zi dupa 11.09. , Rumsfeld l-a impulsionat pe Bush sa atace de indata Irakul . Tot el se afla in spatele actiunilor de raspuns care au urmat atacurilor teroriste de la 11 septembrie: “Enduring Freedom” din Afganistan si “Iraqi Freedom”. Doreau sa instaureze un regim maleabil si sa dezvolte exportul de petrol . Desigur ca neputand declara adevaratul motiv , americano-britanicii au servit opiniei publice gogoasa cu armele de distrugere in masa ale lui Saddam . Dupa invazie , doar companiile americano-britanice au fost invitate sa liciteze contractele . Fosta firma a lui Dick Cheney , Halliburton , a fost una dintre ele .

( NOTA 14 )

„ IARNA DEMOGRAFICA „ – filmul si completari necesare

( NOTA 15 )

Familia Rothschild

Mayer Amschel Rothschild ( 1744 1812 ) , fondatorul imperiului bancar Rothschild , cea mai de succes familie din istorie . Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent , au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor solizi , inclusiv dezvoltarea transporturilor , au modernizat si stapanit sistemul bursier , bancar , financiar , au influentat direct politicul , au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi , au pus la punct un sistem continental de informatii rapide , etc. Desigur , ei au fost varful unui ice-berg , partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice .

La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild ( in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer , dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca ) , cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna cei care detin lumina“.

Primul profet al “Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum , a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea tuturor religiilor.

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.

Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului , 1 mai celebrata de intreaga stanga , etc.

Cititi va rog mai multe in articolul :

PAPUSARII – inceputuri

Sa vedem cine au fost fii sai :

Salomon Mayer ( 1774 – 1855) – fondatorul Rothschild banking family of Austria , care a determinat dezvoltarea economica a Austriei .

Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England . Ca o paranteza , s-a casatorit cu o ruda a lui Karl Marx . In afara de domeniul financiar-bancar pe care au ajuns sa-l stapaneasca in insula , a colaborat direct cu guvernul in politica externa si de securitate a statului . De asemenea au dezvoltat un serviciu de informatii privat . Au finantat tabara anti Napoleon .

Folosindu-se de sistemul propiu de informatii , de influenta si de credibilitate , dupa batalia de la Waterloo , pierduta de francezi , au adus in Anglia stirea falsa ca ar fi fost de fapt invers , panicand populatia . Bursa a cazut si ei au cumparat pe nimic tot ceea ce i-a interesat . La scurt timp stirea adevarata a venit . Astfel averea lor a crescut fabulos . La scurt timp , influenta lor in Bank of England era deja determinanta . A mai lucrat cu guvernul prusac si cel spaniol .

Fiul lui Nathan Mayer , Lionel de Rothschild ( 1808-1879 ) , a finantat si influentat guvernul britanic in chestiunea Canalului Suez . A investit masiv in Franta . Fiul sau , Alfred de Rothschild (1842-1918), a devenit director of the Bank of England si a reprezentat guvernul britanic la International Monetary Conference din Bruxelles in 1892 .

Au mai dezvoltat afaceri in Africa de Sud .

Calmann (Carl) Mayer ( 1788 – 1855 ) – fondatorul Rothschild banking family of Naples ( Napoli ) .

James Mayer de Rothschild (1792-1862 – fondatorul Rothschild banking family of France . A determinat transformarea Frantei intr-o putere industriala . La vremea sa a fost cel mai bogat om al planetei .

A fost sustinatorul lui Gioacchino Rossini, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Eugène Delacroix si Heinrich Heine.

SPECIFICATIE :

Cand cititi mai sus ca au facut afaceri , ganditi-le ca pe ceva mega , la nivel national sau continental .

In tarile unde erau prezenti direct , reprezentau o forta bancara mult superioara intregii „ concurente „ luate la un loc .

Familia avea obicieiul sa se casatoreasca intre membrii sai . In cazul in care pe o line a arborelui genealogic aceasta practica o faceau consecutiv 2-3 generatii , rezultau sinucigasi sau nebuni .

Cei mai sus numiti au fost prieteni cu conducatorii politici din tarile respective .

Dupa dramaticul al doilea razboi mondial si aflarea de catre intreg mapamondul a ororilor HOLOCAUSTULUI , familia a intrat intr-un OBLIGATORIU si NECESAR con de umbra , lasand unui grup prieten o buna parte a domeniului de activitate . Asta nu inseamna ca au devenit minusculi .

Actualmente , banca Rothschild este una din cele mai mari banci de investitii din lume .

http://www.rothschild.com/

( NOTA 16 )

Iata ca anul acesta primele doua au „ explodat „ , urmeaza a treia si in 1-2 ani restul . De ce ? Pentru oferirea solutiei : GUVERN MONDIAL . Pe sistemul Zeitgeist , se va arata cu degetul spre banci iar salvatorii vor figura politicienii , ascunzandu-se opiniei publice ca in spatele ambelor „ tabere „ sunt aceeasi PAPUSARI . In fapt , se doreste instaurarea Big Brother totalitar , super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale : ELITELE si plebea de consumatori unelte , albine intr-un urias stup .

Pe parcursul acestui articol voi incerca sa demonstrez acest lucru .

Criza financiara din SUA , etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

( NOTA 17 )

Este un plan amplu de distrugere a conceptului de familie traditionala . Deja in California apar legi speciale . Urmariti va rog materialul urmator referitor la interzicerea folosirii termenilor de „ mama „ si „ tata „ in scoli :

‘Mom’ and ‘Dad’ banished by California

Iata si material didactic , carti pentru pre-scolari si scolari mici pentru promovarea conceptului de familie de homosexuali : mama-mama – copil sau tata-tata – copil :

Asha’s Mums

Daddy’s roommate

Expresia “mama si tata” interzisa in Marea Britanie

( NOTA 18 )

Cititi va rog si articolul :

Pericolul ZEITGEIST

( NOTA 19 )

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie .

Dupa criza artificiala din 1907 , “ rezolvata “ de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg , JP Morgan , Rockefeller . Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “ banca nationala “ creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.

Cititi va rog si articolul :

FEDERAL RESERVE = Rothschild , Rockefeller , Lazard , Warburg , Lehman , Kuhn Loeb , Goldman Sachs ?

sursa: http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/04/parlamentul-si-guvernul-romaniei-marionete-ale-papusarilor-planetari/