Politică

Iulian Capsali: Ofensiva vaccinista

1392928779000-flu-vaccine“Situatia in Romania, pentru BigPharma, pe palierul vaccinuri, este DEZASTROASA!

Unul din 4-5 parinti nu-si mai vaccinează copiii si asta in vreo 3 ani doar. Parintii care aleg să nu vaccineze sunt in principal intelectuali din mediul urban, aflati in legatura cu alți parinti de copii care nu-și vaccinează copiii. Este masa critica deja la 20%. Vor începe șicane legislative împotriva părinților ce nu-si vaccinează copii, nu este exclus sa vedem copii in spital care chipurile sunt acolo cu vreo boala contactata pentru ca nu și-au facut vaccinul la timp. Cazurile vor fi intens mediatizate, bineînțeles” – spune Razvan Vastea

Chiar zilele trecute un foarte bun prieten avocat mi-a cerut ajutorul. Fetita de 1 an a facut deja crize convulsive repetate, cu o etiologie necunoscuta. Mi-am sunat o buna prietena din Timisoara, unul dintre cei mai buni medici din Romania pe care-i stiu si care a rezolvat multe cazuri extrem de dificile. Primul lucru care m-a intrebat a fost acela daca acel copil a facut un vaccin anume. Am intrebat si, da, il facuse.

Este unul dintre zecile de cazuri pe care le stiu personal, unele dintre ele de-a dreptul dramatice, copii sanatosi transformati in legume, cu teribile terapareze spastice, sau copii deveniti autisti.

Aveti rabdare si urmariti acest interviu cu medicul primar pediatru, lector univ. la Univ. de Farmacie si una dintre cele mai bune homeopate din țară, Ofelia Lugojan -Ghenciu, cea care a ajutat parinti sa-si recupereze copiii, incepand de la propriul copil. De la o vaccinista convinsa, militanta – asa cum sunt din pacate majoritatea medicilor care nu au fost afectati direct -, a ajuns sa le conteste total.

Avand in vedere faptul ca ofensiva pro-vaccinista incepe, inclusiv prin masuri punitive directe asupra parintilor, va rog sa reflectati dupa ce vizionati acest interviu.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Inainte de toate, psihologic vorbind, in situatii de criza, orice om expus unei solutii se va agata cu dintii de ea. Domnului avocat nici macar nu i-a mai trecut prin cap a face analize, consolandu-se cu ideea ca este vina vaccinarii copilului. Daca vrei sa detaliem subiectul tehnicilor de manipulare, iti stau la dispozitie.
    Pe de alta parte, ai reusit sa cazi in propria ta capcana. Convins de faptul ca vaccinurile fac rau, nu ai inceput sa vezi decat situatii negative legate de cei vaccinati si cat de sanatosi sunt cei nevaccinati.Este cat se poate de normal sa nu mai cautii atata timp cat ai solutia, insa intelegerea unei probleme inseamna analizarea critica a ambelor posibilitati, lucru ppe care ma indoiesc ca l-ai facut.
    In al treilea rand, educatia m-a invatat ca daca vreau sa expun ceva trebuie sa prezint acel lucru personal, referintele sunt de subtext, insa vad ca tu faci exact pe dos.. Adica noi trebuie sa nu uitam la video, sa tragem singuri concluziile, ca apoi sa iti dam dreptate? Suna a manipulare si a pierdere de vreme. Daca e ceva de spus, convinge-ne tu, fara a ne pune pe noi sa pierdem timp si materie cenusie.
    In fine, esti tare pe langa subiect si nu faci decat lobby pe unde nu trebuie, fara a avea macar un argument.
    Acum, daca imi permiti, iti voi adresa o singura intrebare?
    TU ESTI VACCINAT?
    De ce intreb? Pentru ca are doua implicatii profunde, Inainte de toate, vaccinat fiind, ai fost ferit de boli groaznice, ca de exemplu poliomelita sau rujeola. Al doilea aspect ar face ca asta ar face din tine un ipocrit, sustinant o cauza aflandu-te de fapt in cealalta tabare.
    Hai acum sa iti spun parerea mea personala. Atata timp cat boala nu mai are pe cineinfecta, ea va disparea. Sincer, stiind ca atatia oameni vor fi sanatosi pentru un lucru atat de banal cum e un vaccin, sunt dispus sa mi se injecteze si balega de vaca direct in vena, daca asta va avea avizul Colegiului Medicilor si al Asociatiei farmacistilor. Pe roamneste, cu premeditare scuze pentru limbajul licentios, bag pula in drepturile umane si in libertatea de a alege, sanatatea tuturor e mai importanta decat posibilele efecte adverse intamplatoare!
    Deci, sa concluzionam: vaccinurile nu provoaca autism (chiar am dubii asupra faptului ca stii macar cum arata un bolnav), efectele adverse ale vaccinurilor au o incidenta mai mica de 0.01% (conditie de punere pe piata a vaccinurilor) si tu esti un ipocrit ale carui interese se rezuma la propriile necesitati! Serios, reevalueaza-ti pozitia, si raporteaza-te la realitate de data asta, nu la articole citite pe internet!