Politică

Iulian Capsali: ”Grecia a căzut. Urmează România?”

8ef175619c98c5ec90a4fda0d95a-grandePentru că nu am putut comenta la cald, fiind praznicul Naşterii Domnului, o să o fac astăzi: de departe cel mai sinistru act politic din preajma Crăciunului a fost legea dată de guvernul Soros al Greciei, condus de neotrotkistul ateist Tsipras: legea parteneriatelor homosexualilor, anticamera “căsătoriilor” şi a adopţiilor de copii din pseudo-familiile gay.

Este un punct nodal din agenda ideologică a Noii Ordini Mondiale, care şi-a făcut din distrugerea Familiei naturale un ţel demonic, urmărit în toată lumea, pas cu pas. Mă gândesc imediat şi la Irlanda, ţară catolică insulară şi tradiţionalistă, unde nu parteneriatele, ci “căsătoriile” homosexuale au fost validate prin… referendum naţional. Sigur, au fost folosite sume enorme de bani in propagandă si manipulare de către organizaţii cu sediul în SUA, experţi în psihologie şi sociologie (s-a speculat inclusiv mândria naţională în raport de adversitate cu Imperiul Britanic, veşnicul “duşman”, cel care a legiferat fără consultare populară aceeaşi lege – prin “conservatorii” lui Cameron!), în marketing şi publicitate, precum şi o presă înregimentată prin mogulii media la programul Revoluţiei Gay.

Au păcălit o lume întreagă (recunosc, inclusiv pe mine, un susținător al OXI) cu Referendumul care ar fi trebuit să decupleze Grecia de politica interventionista a Comisiei Europene (BERD) şi a FMI-ului, care şi-au făcut din AUSTERITATE un slogan-mantră ce distruge tot ce mişcă într-o economie naţională/locală.

Atunci ministrul finanţelor, Varoufakis, a făcut o bună impresie lumii prin demnitatea cu care a negociat şi prin devoalările din interiorul unui organism neales (CE) care are un comportament totalitar ce nu ţine cont de coordonatele economiei ci are o agendă strict politică. Varoufakis a demisionat la cererea lui Tsipras, referendumul a validat politica guvernului dar, surpriză, în urma negocierilor, Grecia, reprezentată de Tsipras, a pierdut tot. Mai mult, condiţiile economice au devenit mai grele pentru popor, politicile de austeritate mai crude. Guvernul demisionează, revine prin vot popular la putere (iar cheltuieli absurde, evident) şi îşi duce neabătut politica neoliberală de îngenunchere economică a Greciei, care se zbate acum în mizerie.

Peste asta, revenind la subiect, intervine brutal, de Crăciun, cu politicile sale sexo-marxiste într-o societate tradiţională, ortodoxă, dezabuzată de experimentele sociale care deja au pus-o la pământ în ultimii 7 ani. Tinerii, cei mai afectaţi de criza al cărei epicentru a fost în SUA anului 2008, îngroaşă rândurile şomerilor: 50,1%, în februarie 2015, în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani.

Ţara este zguduită de proteste violente. Peste 3000 de oameni s-au sinucis sau au încercat să se sinucidă în ultimii cinci ani. Clasa de mijloc nu mai există la această ora – lumea se împarte doar între masa de săraci şi câteva familii foarte bogate -, această făcând parte din planul corporatist-bancar de alienare economico-sociala. Celebrul spirit antreprenorial grecesc a sucombat astăzi, după ce fusese deja paralizat de guvernările populiste de pseudo-stânga şi pseudo-dreapta de după intrarea în UE. Consumul de droguri şi prostituţia au explodat, ultima cu 1500% până în anul 2012, probabil mult crescută până acum, la final de an 2015. Din totalul populaţiei elene, 27 % depind de hrana primită in cantinele sociale ale Bisericii.

Problema guvernului Tsipras este însă “parteneriatul” între homosexuali, scuzele publice în numele Greciei pentru “nedreptăţile” la care au fost supuşi până acum etc. Adică în loc de pâinea guvernării, nişte circ ideologic. Care va avea însă consecinţe teribile pentru stabilitatea socială, şi aşa ajunsă în pragul anarhiei.

Consecinţele spirituale (noi ortodocşii spunem mai degrabă “duhovniceşti”) au fost anunţate de Mitropolitul de Gortina, Ieremia: “Şi va rog, dragii mei creştini – a spus acesta conform agenţiei Romfea, preluată de situl Cuvântul Ortodox – nu mă lăsaţi singur. Credinţa şi ţara nu este doar a mea. Ortodoxia este şi credinţa voastră, Grecia este şi ţara voastră.

Slăvitul nostru popor a căzut în vremurile noastre deoarece ne-am îndepărtat de Dumnezeu care este Tatăl nostru.
Gata, Dumnezeu va lua Harul Sau de la noi, deoarece am trădat legea Sa şi am votat legea spurcăciunii.”

Din această perspectivă, pentru România, anul care vine este unul crucial. Lansarea unei iniţiative civice de modificare a Constituţiei şi stipularea expresă a în legea fundamentală a ţării că familia este formată din bărbat şi femeie, care va trebui să fie semnată de peste 500.000 de români, poate să stopeze acest val ideologic devastator susţinut de Hegemon prin ambasada LGBT şi prin ong-urile generic numite “Soros”.

După sărbători, va trebui să ne apucăm serios de treabă. Şi asta în ciuda asaltului la care este şi va fi supusă Biserica Ortodoxă, ultima redută a rezistenţei fiinţei naţionale în faţa celor care îşi doresc nu numai banii cetăţeanului, dar şi sufletul persoanei.

Adică cei care vor Puterea absolută.

Să nu fie!

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Sa vedeti acum ce grupuri de presiune se vor abate spre tara noastra : voi inapoiatilor din Colonia Romania, nu stiti ca Marea Democratie a Lumii, SUA a dat liber la casatorii intre persoanele de acelasi sex? Pana si habotnicii de greci au legiferat acest lucru! Ia instruiti-va si voi ofiterii de stare civila sa oficializeze acest tip de casatorie!
    Ce spuneti? Ca nu va convine , caci se incalca Cuvantul lui Dumnezeu? Nu-i nici o problema, caci respecta cuvantul Arhitectului Suprem, caruia noi ii slujim si vrem sa-i facem o biserica universala, chiar daca miroase a pucioasa si arata dizgratios, dar ne da “tot ce ne trebuie”.
    Bai Soros, unde esti bai baiatule, ca avem nevoie de tine, caci mamaligarii astia de romani par a refuza Luminata noastra hotarare. Ia mai puneti FUNDatiile alea ale tale la treaba , sa mai cumpere niste ANAListi , niste “formatori de opinie” si niste politruci parlamentari ca sa legifereze si primitivii astia , Luminata noastra hotarare. Dar vezi, ca a zis Stapanul sa-i platesti pe fiecare , fix cu 30 de arginţi.

  • Domnul Capsache stă toată ziua pe Facebook. Nu are de gând să-şi găsească un loc de muncă ?

    Acesta se autopromovează de fiecare dată pe seama celor nouă copii. E admirabil să ai o familie mare, dar să te recomanzi de fiecare dată pornind de la aceasta e cam ridicol.

    Câte ore pe zi şi câte zile pe săptămână munceşte acest individ ţinând cont că alocă o mare parte frecatului mentei până la două-trei ore după miezul nopţii în fel de fel de discuţii ? Cine-l finanţează pe acest specimen cu apucături de-a dreptul simptomatice ?

    De ce acest derbedeu nu face publică reţeta prin care poţi avea o familie numeroasă şi în acelaşi timp să poţi avea atât de mult timp liber ? Poate mai sunt şi alţii ce doresc să afle cum pot avea măcar 3-4 copii şi în acelaşi timp să-şi poată petrece viaţa pe FB.