Politică

SINDROMUL PLESU: PICK ME! PICK ME! CHOOSE ME, FEED ME, LOVE ME!

andrei-plesuEroaita* Este o eroare aici. Discursul d.nului Plesu este de acum 6 ani.

Cum insa, acum nu a avut nici o reactive publica legata de revitalizarea acestui “scandal”, inteleg ca si-l asuma si in aceste zile, iar pentru dansul este de actualitate acum ca si in urma cu cei sase ani de acasa din perioada Basescu.

Pe cale de consecinta imi cer scuze. Ar fi trebuit sa scriu asta si acum 6 ani.

Sindromul Plesu sau: “Pick me! Pick me! Choose me, feed me, love me!” si ordinul da zi pe unitate: Ardeti-l pe Puric! Si da, stiu ca Puric fuse vajic pionier al securitatii la 15 ani… Pfff… ma lasi?!…

Nu are nici o relevanta in context. Sunt doar urdori scoase rapid la lumina de catre omniprezentele noastre umbre. Acum este vorba despre altceva, depre mediile in care mesajul transmis de Puric penetreaza, medii inchise lui, ca trompeta, domnului Plesu. Altfel coleji sa fi fost, no problem doar ca unul si-a cerut iertare pentru ce a facut copil fiind si incearca sa repare iar celelat continua sa faca ce a facut toata viata. Repet ultima data. Problema este mesajul si activarea latrailor. Atat.

Hai sa ne intelegem. Plesu nu poate avea nimic cu Domnul Dan Puric, in nici un context si in nici un fel de imprejurare si asta dintr-un motiv foarte simplu si anume: Dan Puric este “muscat”.

Asa se vorbeste in lumea artei despre oamenii atinsi de geniu, cum ca ar fi muscati.

Despre domnul Plesu nu stiu sigur multe lucruri dar fiind, este cu siguranta si cu multa, exagerat de multa dovada ca-nrejur adica ca propriile generoase inprejururi.

Daca fiinteaza nu sunt sigur deloc.

Pe romaneste deci: Dan Puric are talent.

Autor: Florin Chilian

Sursa: Florin Chilian Blog

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • plesu-presu = antiromân si anticrestin. sa fi facut Puric j-demii de informari la securitate. nu e important ! nu conteaza, apara credinta stramoseasca !
    presu ce face? e sluga iudeomasonilor, coada de topor !

  • Baiatu’ asta, Chilian, crezandu-se “muscat” (de geniu), precum crede ca este si alt om al scenei – Dan Puric – confunda notoriatatea (generata de talentul scenic) cu valoarea omului care fiinteaza “cu Dumnezeu”, in fiacare clipa, nu numai cu El in gura. Plesu – pe de o parte, alaturi de “humanitraistari” si pe de alta parte Puric cu Chilian & Flooorin Piersiiic (si altii), sunt talentati la cate ceva . Unii la scris, altii la cantat, dar cu totii la palavragit. La traiul “intru Dumnezeu” – la fiintare deci – sunt pe langa. Si pe langa …geniu. De aceea ei se merita reciproc. Si, aratandu-se cu degetul reciproc, cu totii au dreptate. Spectacolul urii lor reciproce este purificator.

  • Laudand rrrromanul si rrromanismul – ca pe o valoare in sine – Danut Puric decreteza cu ochii la cer (jucadu-si rolul de actor devenind actoras pe zi ce trece) ca a fi rrroman si a simti rrromaneste este destul pentru ca toate sa se indrepte. Au mai fost cativa , in istorie, care au crezut in “superioritatea” natiei, a ” rasei” si s-au facut de ras, dupa ce au distribuit mult plans in jurul lor.