Politică

Adjunctul FBI McCabe a demisionat după ce a fost acuzat de Donald Trump de implicare politică

La alegerile prezidențiale din 2009, Statul Paralel de la noi cu șeful FBI, scuzați cu șeful SRI, Maior și cu primul-adjunct al SRI, Coldea, dar și cu șefa DNA, Kovesi, cu Oprea, Dâncu, Andronic, etc, erau trup și suflet de partea lui Băsescu și luptau prin sufrageria lui Oprea și nu numai, pentru realegerea lui Băsescu (în locul lui Geoană creditat cu șanse mai mari înainte de alegeri).

La alegerile prezidențiale din 2014, Statul Paralel de la noi s-a rupt în două, Maior, șeful SRI, și Meleșcanu, șeful SIE, și Oprea, ministru de interne, l-au susținut pe Victor Ponta ca să devină președintele României.

Primul-adjunct al SRI, Coldea, și primul-adjunct al SIE, Predoiu, l-au susținut pe Iohannis ca să devină președinte al României.

Cel puțin așa afirmă, Elena Udrea și mulți alții. Iohannis a ieșit președinte. A câștigat tabăra Coldea-Predoiu.

Ei bine în SUA, Statul Paralel (care acolo se numește Deep State – Statul Profund), ei bine în SUA, Statul Profund prin ambii șefi ai FBI-ul, atât prin șeful cel mare Comey, cât și prin primul-adjunct al FBI-ului, McCabe, cât și prin șeful CIA, cât și prin fostul șef al NSA, cât și prin șefii din Departamentul de Justiție ai Administrației Obama cât și prin alți șefi de atunci ai serviciilor secrete, au acționat la alegerile prezidențiale împotriva lui Donald Trump, susținând-o pe Hillary Clinton.

Ei bine în pofida, acestei susțineri din partea tuturor șefilor serviciilor secrete pentru Hillary Clinton și a acțiunilor lor vizibile împotriva lui Trump, Trump a câștigat alegerile și a devenit președintele SUA.

Statul Paralel American nu a cedat și a pornit o campanie de dezinformare care a dus chiar la o investigație penală, cum că “Trump ar fi câștigat alegerile în înțelegere cu rușii care l-ar fi ajutat”. Trebuie să fii redus mintal să crezi că șomerii și muncitorii albi din statele americane (că cei negri și latino au votat majoritar cu Hilarry), deci trebuie să fii redus mintal să crezi că șomerii și muncitorii albi din statele americane l-au votat pe Donald Trump “pentru că i-a prostit propaganda lui Putin de pe Facebook”. Cam asta susține propaganda progresisto-soroșistă.

Sub presiunea “opiniei publice” a fost numit un procuror special, Muller, care să investigheze de mai bine de un an, “posibila cooperare a echipei lui Trump cu rușii ca să câștige alegerile”. Ancheta e în curs. Iar democrații progresiști din SUA speră chiar să-l înlăture pe Trump de la putere, pe acest motiv, odată ce vor deveni majoritari în parlament după alegerile parțiale din 2018.

Între timp, imediat după numirea sa în funcție Trump l-a schimbat din funcție pe șeful CIA și mai apoi, printr-un scandal imens generat de progresiști (“că de ce-l schimbă”?), și pe directorul FBI, Comey.

Omul Cheie în FBI, a rămas primul-adjunct McCabe, a cărui nevastă primise de la echipa lui Hillary Clinton 700,000 de dolari ca să-și facă Campanie Electorală pentru Senat în 2015.

Iată că acum, McCabe, un “Coldea American” a fost silit să demisioneze din cauza implicării sale politice, și va ieși la pensie din martie 2018, “cu toate drepturile și avantajele”, exact așa cum s-a întâmplat și cu Coldea la București.

WASHINGTON – Directorul adjunct al FBI Andrew McCabe, care a fost atacat de președintele Donald Trump, a demisionat luni, afirmă surse multiple ce cunosc această chestiune pentru NBC News.

McCabe va rămâne pe statul de plată al FBI până când va fi eligibil să se pensioneze cu toate beneficiile posibile, la jumătatea lunii martie, au spus sursele. O singură sursă a spus că McCabe și-a exercitat eligibilitatea pentru pensie și și-a caracterizat decizia ca fiind “o decizie a sa de a se da deoparte”.

McCabe a fost în centrul tensiunilor permanente dintre Casa Albă și FBI și se pare că a fost sub presiune să renunțe la funcție, de către echipa lui Trump, a cărui campanie prezidențială este investigată de FBI pentru o eventuală înțelegere cu Rusia.

La începutul acestei luni, The Washington Post a raportat că, după ce Trump l-a concediat pe directorul FBI James Comey, Trump s-a întâlnit cu McCabe în Biroul Oval și l-ar fi întrebat pur și simplu, cu cine a votat în alegerile din 2016 (suspectându-l că este omul democraților și a lui Hilalry Clinton).

Trump, au declarat unii oficialii pentru The Washington Post, și-a îndreptat furia împotriva primului adjuns al FBI, McCabe, acuzându-l de sutele de mii de dolari (în donații) pe care soția sa, un democrat, le-a primit indirect de la Hillary Clinton în timpul campaniei sale din 2015 pentru Senatului Statelor Unite, mai exact, pe care i-a primit de la un comitet politic de acțiune controlat de un prieten apropiat al lui Hillary Clinton .

Un slujitor de carieră de lungă durată, McCabe a slujit la FBI din 1996 sub foștii directori Robert Mueller și Comey.

Trump nu a răspuns luni când a fost întrebat dacă a fost informat sau nu, că McCabe se retrage din FBI.

Secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, a declarat, luni, că la Casa Albă au fost văzute rapoartele despre decizia lui McCabe, dar că Trump nu s-a implicat în acest proces de înlăturare a lui McCabe printr-o demisie forțată a acestuia.

Trump, a spus Sanders (purtătorul său de cuvînt de la Casa Albă), “nu a jucat un rol în acest proces” și a adresat întrebări FBI-ului în legătură cu motivele demisiei lui McCabe.

În ultimele săptămâni, Trump l-a avut în vizor pe adjunctul FBI, McCabe, al cărui birou din cadrul FBI-ului, a fost cel care a aranjat pentru prima dată interviul-investigație acordat FBI-ului, de consilierul de securitate națională Michael Flynn.

Flynn a fost concediat după doar 24 de zile la locul de muncă și a pledat vinovat luna trecută pentru că a mințit FBI și cooperează acum în ancheta despre implicarea Rusiei.

Săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Raj Shah, a anunțat presiunile din partea Casei Albe de a declanșa anchetarea lui McCabe spunând că Trump “crede că lideri ‘politici’ din conducerea”, FBI-ului, “au afectat reputația agenției în ceea ce privește exercitarea imparțială a justiției”.

Trump a spus că noul director al FBI, pe care chiar el l-a numit va “curăța abaterile de la cele mai înalte nivele ale FBI-ului”.

Și în trecut, Trump l-a atacat în mod repetat pe adjunctul șef al FBI, McCabe pe Twitter, acuzându-l de ilegalități.

“Cum poate directorul adjunct al FBI, Andrew McCabe, omul responsabil, alături de James Comey, de investigația lui Phony Hillary Clinton (inclusiv de cele 33.000 de e-mail-uri șterse ilegal) să primească 700.000 de dolari pentru campania electorală a soției lui, o marionetă a lui Clinton și să primească acești bani chiar în timpul anchetei pe care o făcea împotriva lui Clinton)?” – a scris Trump pe Twitter chiar pe 23 decembrie.

“Directorul adjunct al FBI, Andrew McCabe, se plimba cu ceasul pentru a se pensiona cu beneficii complete” – a adăugat Trump.

In luna iulie, Trump a scris: “De ce nu a inlocuit sesiunile AG cu directorul FBI, Andrew McCabe, un prieten al lui Comey, care a fost responsabil de investigatia lui Hillary Clinton, dar a primit ……. dolari, 700.000 dolari, de la Hillary Clinton și reprezentanții ei, pentru campania electorală a sotiei sale. Goliți mlaștina! “

Criticii (n.r. progresiști) ai lui Trump au caracterizat criticile sale asupra FBI-ului ca pe un efort de a submina ancheta în legătură cu Rusiei – și au început să cântărească cauza plecării lui McCabe doar după ce știrile despre el au izbucnit.

“Directorul adjunct al FBI Andrew McCabe este, și a fost, un funcționar public dedicat care a servit bine această țară”, a declarat luni fostul procuror general Eric Holder. “Atacurile cu privire la FBI și DOJ (Departamentul de Justiție) sunt făcute pentru a distrage atenția de la o investigație penală legitimă și dăunează în mod inutil acestor fundamente ale guvernului nostru”.

Rep. Eric Swalwell, D-Calif., Membru al comisiilor de informare și judecătorie, a declarat pentru MSNBC că dacă McCabe pleacă “din orice alt motiv decât personal, va fi o problemă” din cauza “dorinței președintelui de a-i îndepărta pe oamenii pe care îi percepe că stau în calea eliminării lui din ancheta Rusiei “.

Între timp, știrile despre decizia lui McCabe au venit, în timp ce membrii GOP ai Comitetului de Informații al Camerei au dezbătut dacă vor face sau nu public un document clasificat, document din care ei sunt de părere că reiese clar și în detaliu faptul că FBI-ul s-a angajat în abuzuri de supraveghere a unor oameni politici din tabăra lui Trump și probabil a lui Trump însuși.

Unii republicani vor să elibereze memo-ul, o mișcare la care Departamentul de Justiție spune că ar fi indiferent în timp democrații (n.r. progresiști) susțin că publicarea memo-ului este o încercare de a submina investigația în dosarul implicării Rusiei.

Sursa: fluierul.ro

Despre autor

contributor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Se clatina planeta de tot, daca nu va potoliti! ALEGERILE au fost inventate ca sa se FRAUDEZE. Cine nu se pricepe la fraudat, nu exista.
    Haideti cu lucruri serioase, solutii viabile, sustenabile in sprijinul mentinerii starii de armonie, evolutie, prosperitate pe minunata planeta albastra, cum ar fi, dezvaluirea adevarului referitor la crearea si evolutia speciilor, raselor in infinitul Univers, implementarea unui COD care sa se respecte de toata suflarea terestra si extraterestra oriunde s-ar afla. Pace! Adevar! Iubire!