Politică

Bocet, lacrimi și suspine. Gușă: Măi, oameni buni, ăștia vor să închidă Realitatea TV

A început victimizarea. Jale mare la postul președintelui Iohannis. Cozmin Guşă a vorbit despre intenţiile pe termen scurt ale liderului PSD Liviu Dragnea. Prima pe listă, susţine el, ar închiderea postului Realitatea TV, deranjat de politica acestuia de a dezvălui toate neregulile guvernării.

„Liviu Dragnea se teme de multe lucruri, dar în mod clar se teme de Realitatea TV. Vă ofer un exemplu clar, Liviu Dragnea a dat o directivă în noua situaţie guvernamentală şi doreşte un cadou, ar vrea un mărţişor, ca de la 1 martie postul Realitatea TV să nu mai emită, să se găsească toate mijloacele, legale sau ilegale, pentru a inchide gura celor de la Realitatea TV,” a afirmat Guşă la „”Dimineaţa de ştiri”.

„Pentru luna februarie nu-l interesează nici pensii, nici salarii, ci doreşte închiderea Realitatea TV, pentru că este, deocamdată, singura televiziune care-i develoalează, într-un fel, intenţiile, care nu vizează interesul naţional, ci salvarea sa de justiţie, impunerea în funcţii guvernamentale a unor oameni care au legătură cu clientele sa politică.”

Cum stă cu ADEVĂRAT situația

Totul a pornit de la avertismentul dur de la audierile din Parlament. Eugen Teodorovici, ministrul propus pentru portofoliul de la Finanţe le-a dat un ultimatum miilor de firme aflate în insolvenţă. Ori respectă legea şi îşi achită datoriile, ori pun lacătul pe afacerile lor.

Un exemplu de firmă aflată în insolvenţă este trustul media Realitatea TV care în şase ani de insolvenţă a acumulat datorii de 24 de milioane de euro la stat.

„Nu cred că e normal ca în România mii de firme să aibă un tratament aparte. Ştim că sunt firme care au depăşit cu mult perioada de insolvenţă şi nu au intrat în faliment, acumulează în continuare datorii chiar foarte mari. Acest lucru trebuie să înceteze„, a anunţat Teodorivici.

„Cine nu aplică şi nu respectă pleacă sau închide firma. Trebuie să fie pentru toţi aceeaşi lege şi aceeaşi abordare şi acelaşi tratament”, a precizat propunerea de ministru la Finanţe.

Sunt mii de firme care au intrat în insolvenţă şi continuă să acumuleze datorii la stat. Multe sunt companii de stat, dar vorbim şi de societăţi private. Printre ele şi Realitatea TV, un trust media cu datorii istorice la stat .

După 6 ani de insolvenţă, datoriile Realitatea Tv către stat au ajuns la 24 de milioane de euro. La fiecare trei luni, suma pe care o datorează conducerea Realitatea TV către stat se majorează cu 500.000 de euro.

Sursa: sokant.ro

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Am cunostinta despre tratamentul impus in procedura insolventei. 400 000 de firme autohtone, imm-uri, au suferit acelasi tratament, aceeasi abordare, aceeasi lege. “Nimeni nu este mai presus de lege”.

  • Pai si se intoarce la Cluj 7 cravate rasucite? Si ramine SRI doar cu UM DIGI24 SI B1 ? Nasol …pina la urma SRI ar trebuii sa plateasca datoriile Realitatea ca la cit ia lins in cur ….merita si ei o feliuta din bugetul lor astronomic …daca nu ….SE FACE DREPTATE si scursura asta tv se duce dupa Oglinda tv sau tele 7 ABC ….!

  • Pt spionul si securistul si progresistul Gusa( “ce-i in Gusa, si-n Capusa”) , impreuna cu slugoiul sau cu cravate si batiste ca pt nunta, Rares Bogdan si cu Grupul Securistilor de la Cluj(Maior, Dancu, Rus), dupa ce ca ii durea rau faptul ca nu le-a reusit puciul din interiorul PSD-ului condus de calul lor troian, klingonianul Tudose, prin care doreau preluarea PSD, a mai aparut si problema falimentului Irealitatii tv, care le da o durere de cap si mai mare.
    Asa ca deocamdata nu le ramane decat sa latre ca si cainii la luna!!

  • Nu stiu daca vrea cineva sa inchida Realitatea TV daaar stiu ce vreau eu: TOATA LUMEA SA*SI PLATEASCA DATORIILE FATA DE STAT !!!!!! Daca nu vor sa o faca TREBUIE OBLIGATI !!!

  • Bocet, lacrimi si suspine. Victimizare. A mea, a ta si-altora, vb. poetului, eternul cautator…Pai, avea cunostinta el, poetul, despre dispozitiile prevazute in cuprinsul Lg. nr. 85/2006 privind procedura INSOLVENTEI cu modific. si complet. actualizate, cu raportare la recomandarile si directivele externe, parte integranta a unui PLAN ingenios extrem de abil implentat prin grija expertilor apartinand ELITEI…?! In fapt, firmele debitoare au devenit INSOLVABILE, ca urmare a consecintelor generate de CRIZA ECONOMICA, fenomen economico-financiar recunoscut oficial atat la niv. mondial cat si la niv. national, fapt de NOTORIETATE PUBLICA ori de NECONTESTAT care chiar nu mai necesita DOVEDIREA in lumina preved. art. 255 alin. 2 NCC cu referire la admisibilitatea probelor, context in care, in cazul celor aprox. 400 000 firme autohtone, INCASARILE, VENITURILE au inceput sa se faca cu fffff mare dificultate de catre TERTI, cu fffffffff mari intarzieri, blocaje, ceea ce a generat acumularea DATORIILOR la Bugetul de Stat, Banci, Firme de leasing etc. Daca va amintiti, in cursul anului 2008, BANCILE AU PRESTAT O ACTIVIT. DE RACOLARE CLIENTI EXTREM DE INGENIOASA, CU NOTIFICARI, dulcegarii….Stimate client, colaboratoru, prietenu, parteneru nostru…viitorul nostru executat silit, eternu parlit. Bancile au pus la cale un sistem pe care-l credeau infailibil (si inca mai este, din nefericire, la ora actuala vizibil afectat! pe cale de destructurare), prin care nu numai sa se asigure ca isi vor recupera toti banii imprumutati, cu dobanzi excesive, de la bunii platnici, dar sa-i jupoaie la sange si pe cei ajunsiin incapacitate de plata , jecmanindu-i in final mai mult decat daca acestia ar fi reusit sa plateasca de buna voie. Aici e SMECHERIA INSTRUMENTATA prin grija institutiilor bancare, inginerie financiar-bancara aflata in leg. stransa de cauzalitate cu fenomenele petrecute in anul imediat urmator, 2009, anul alegerilor, al megadosarului “sufrageria lu’ Oprea”, anul imprumutului in val. de aprx. 20 mld. de la FMI…cu consecintele taierilor salariale, inrobirii, impovararii poporului. FENOMENUL DE SUPRAINDATORARE, una dintre lectiile acelei crize. Cumplita lectie! Cu TV…IN SPETA, o alta fateta a insolventei, dar tot in incapacitate de plata se incadreaza. Neputinta de a fi solvabil…fir-ar ea de incapacitate!
    ps, nu mai revad, corectez, retractez… de zile binecuvantate, insorite, luminate, scaldate-n adevar sa avem parte toata suflarea oriunde s-ar afla ea, suflarea!

  • ALEGERILE 2009 VS. O ANUME CASETA XXX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    vezi dosarele cu obiect: santaj sexual, mediatizate! “Aventuri de rang inalt”, copile versate, demnitari santajati, proiecte de tara afectate…RAZBOI PSI!

  • INSOLVABIL, FALIT
    CORUPT, PENAL, SANTAJABIL
    ANALFABET FUNCTIONAL, BIZON
    CURVAR, BETIV, PACATOS

    INCORECT, ILEGAL, I(A)MORAL
    ……………………….
    INCORUPTIBIL
    DEMN
    CORECT, LEGAL, MORAL
    ……………………….
    LEX
    ……………………….
    Victime vs. Salvatori
    Victimele au nevoie de facilitati, favoruri, avantaje, fonduri, scutire/iertare de datorii, pacate, au nevoie de compasiune, empatie, intelegere, sprijin, manevre de resuscitare.

    Salvatorii n-au nevoie decat de …Duh. Sfantul Duh. Amin!

  • cu 24 milioane euro, c/val. datoriilor la stat, cate lucruri nu s-ar fi realizat?!
    pcte forte, slabe, oportunitati si amenintari; lg cauzei si a efectului; efectul de bum e rang;
    24 milioane euro, datorii la stat acumulate in perioada de 6 ani aferenta in speta, procedurii de INSOLVENTA ?! ?! ?! Ne crucim, minunam, iar ne crucim, iar ne minunam.