C O N T R A P R O P A G A N D Ă

Sorin Rosca Stanescu: “L-am dat afara din casa pe Mihai Razvan Ungureanu pentru hotia Gojdu!”. Despre “Mostenirea clandestina” si tradarea Romaniei la Forumul Transilvania Furata. VIDEO

transilvania-furata-conf-parl-5042014-prof-sabau-sorin-rosca-stanescu-marcel-barbatei-ziaristi-onlineLa Forumul “Transilvania Furata”, Sorin Rosca Stanescu a povestit in premiera cum l-a dat afara din casa pe Mihai Razvan Ungureanu cand acesta a incercat sa-l convinga sa stopeze eforturile redactiei ZIUA de apararea Mostenirii Gojdu. Ziarul ZIUA se afla intr-o campanie civica impotriva Ordonantei tradatoare anti-Gojdu prin care intreaga mostenire a marelui mecena, estimata la circa 7 miliarde de euro, era facuta cadou Ungariei.

Demersurile ZIUA – care constau practic in constientizarea opiniei publice si, mai ales, a parlamentarilor care urmau sa voteze actul de tradare nationala semnat de Ungureanu si Tariceanu – au dus la blocarea Ordonantei in Parlament, la diferenta de doar un singur vot. Votul lui Gojdu. VIDEO mai jos.


Sursa: Roncea.ro

Related Posts

7 Responses “Sorin Rosca Stanescu: “L-am dat afara din casa pe Mihai Razvan Ungureanu pentru hotia Gojdu!”. Despre “Mostenirea clandestina” si tradarea Romaniei la Forumul Transilvania Furata. VIDEO”

 1. luiza says:

  “Pe cel care ar trebui sa-l tinem aproape,tocmai pe el il dam afara.Tipic politicienilor din Romania.Noi avem nevoie de Dmn MRU.Este tanar,are potential si numai el impreuna cu FC,vor repara ce altii au stricat!”

 2. Alex says:

  Ati gasit TAP ispasitor pentru greselile/furturile voastre si acum dati vina pe alti? stati linistiti ca dmn.MRU nu cade in plasa sau in jocul vostru politic de defaimare

 3. ELENA says:

  Mihai Razvan Ungureanu-trebuie sa plateasca pentru tradare.Nu prin simpla dare afara,ci juridic pentru hotia Gojdu!

 4. eugen says:

  ati uitat cand SRS suna oamenii politici si ii santaja cu stiri inventate? ii este frica lui SRS de MRU? inventeaza povesti pt ca nu are cu ce sa-l santajeze si pe el?

 5. Alecs Baldvin says:

  Homosexualul Mihai Razvan Ungureanu, Tariceanu, Basescu , incarcerati pe viata la Poarta Alba pentru inalta tradare. Vine si randul lui Ponta, alta jagardea tradatoare . Slugile zionismului cancerigen, la zid !

 6. aidos says:

  Adevarul e, ca mai totdeauna, la mijloc : desi e corect cum a procedat SRS cu “unguentul” MRU, pe de alta parte nenorocitul asta de turnator care a fost (si poate mai e) SRS nu are autoritatea morala de a se erija in “justitiar”.

 7. brad says:

  la 50mii de euro nu se ridica din pat(SRS-ul) dar la 7 mld pare activ :))

Let us talk about
Name and Mail are required
Join the discuss