Politică

Sorin Rosca Stanescu: “L-am dat afara din casa pe Mihai Razvan Ungureanu pentru hotia Gojdu!”. Despre “Mostenirea clandestina” si tradarea Romaniei la Forumul Transilvania Furata. VIDEO

transilvania-furata-conf-parl-5042014-prof-sabau-sorin-rosca-stanescu-marcel-barbatei-ziaristi-onlineLa Forumul “Transilvania Furata”, Sorin Rosca Stanescu a povestit in premiera cum l-a dat afara din casa pe Mihai Razvan Ungureanu cand acesta a incercat sa-l convinga sa stopeze eforturile redactiei ZIUA de apararea Mostenirii Gojdu. Ziarul ZIUA se afla intr-o campanie civica impotriva Ordonantei tradatoare anti-Gojdu prin care intreaga mostenire a marelui mecena, estimata la circa 7 miliarde de euro, era facuta cadou Ungariei.

Demersurile ZIUA – care constau practic in constientizarea opiniei publice si, mai ales, a parlamentarilor care urmau sa voteze actul de tradare nationala semnat de Ungureanu si Tariceanu – au dus la blocarea Ordonantei in Parlament, la diferenta de doar un singur vot. Votul lui Gojdu. VIDEO mai jos.


Sursa: Roncea.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Pe cel care ar trebui sa-l tinem aproape,tocmai pe el il dam afara.Tipic politicienilor din Romania.Noi avem nevoie de Dmn MRU.Este tanar,are potential si numai el impreuna cu FC,vor repara ce altii au stricat!”

  • Ati gasit TAP ispasitor pentru greselile/furturile voastre si acum dati vina pe alti? stati linistiti ca dmn.MRU nu cade in plasa sau in jocul vostru politic de defaimare

  • Mihai Razvan Ungureanu-trebuie sa plateasca pentru tradare.Nu prin simpla dare afara,ci juridic pentru hotia Gojdu!

  • ati uitat cand SRS suna oamenii politici si ii santaja cu stiri inventate? ii este frica lui SRS de MRU? inventeaza povesti pt ca nu are cu ce sa-l santajeze si pe el?

  • Homosexualul Mihai Razvan Ungureanu, Tariceanu, Basescu , incarcerati pe viata la Poarta Alba pentru inalta tradare. Vine si randul lui Ponta, alta jagardea tradatoare . Slugile zionismului cancerigen, la zid !

  • Adevarul e, ca mai totdeauna, la mijloc : desi e corect cum a procedat SRS cu “unguentul” MRU, pe de alta parte nenorocitul asta de turnator care a fost (si poate mai e) SRS nu are autoritatea morala de a se erija in “justitiar”.