Politică

Nora lui Magureanu varsa tot la DNA, sunt vizati Crin Antonescu si Isarescu: „Am fost martor ocular”

antonescu-isarescuFosta nora a lui Virgil Magureanu face denunturi pe banda rulanta la DNA. Alina Magureanu sustine ca are informatii despre infractiuni de coruptie comise de persoane extrem de importante, printre care Crin Antonescu, Mugur Isarescu, Elan Schwartzenberg.

Alina Magureanu s-a prezentat din nou luni dimineata la DNA, unde a formulat patru denunturi referitoare la fapte despre care are cunostinta din perioada in care era sotia fiului lui Virgil Magureanu, fost sef al SRI.

„Am participat si am fost martor ocular la niste evenimente, fapte, care am eu suspiciunea ca ar constitui fapte de coruptie. Ma simt obligata sa fac acest lucru, in primul rand fata de oamenii din aceasta tara. Mai departe las la latitudinea procurorilor sa decida. Eu am mare incredere intr-o schimbare”, a declarat Alina Magureanu la iesirea de la DNA, citata de Romania TV.

Aceasta a mers insotita de un avocat, care a explicat ca denuntul impotriva lui Crin Antonescu vizeaza mai multe fapte de coruptie si asimilate coruptiei, comise atat de el, cat si de sotia sa, europarlamentarul Adina Valean: „Fals in declaratile de avere, uz de fals, declaratii false in inscrisuri private, trafic de influenta, inclusiv el, cat si Adina (Valean, n.r.). Traficul de influenta s-a facut atat la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cat si la Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucuresti. Avem si probe: acte, inscrisuri, documente si martori”, a explicat avocatul Alinei Magureanu.

Sursa: Aktual24.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ni se confirma din dezvaluirile care se fac(ceea ce stiam de fapt) , ca statul roman este exemplul de manual al STATULUI MAFIOT PUR. Romania este de fapt o CAMORRA ridicata la ierarhia de stat , mafia fiind implicata si ramificata la toate nivelurile statului.Acest stat nu functioneaza conform definitiei unui stat normal care vizeaza printre altele:integritatea teritoriala, slujirea interesului cetateanului, apararea ordinii sociale, egalitatea intre cetateni, ci actioneaza neunitar si rapace(prin institutiile sale ),doar pt imbogatirea fara limite a unei clici(mafii) , care a pus mana ,dupa ’89 pe statul roman, cu sprijin extern. Practic, un astfel de stat nu-si merita existenta(in aceasta forma), el trebuind sa redevina cetatenilor sai in orice situatie(alegeri libere, lovitura de stat, evenimente externe).
    Oare ce pot intelege tinerii romani cand vad acum dezvaluit la tv , modul prin care membrii celor mai inalte institutii ale statului din guvernarea CIUMEI PORTOCALII isi imparteau spagile de milioane de euro, pe cand se taiau salariile , se crestea TVA-ul,se disponibilizau oameni sau se inchideau spitale(n-am sa uit niciodata imaginea unor bolnavi in stare terminala care erau scosi pe targi,cu perfuzii si aruncati ca niste saci de cartofi in masinile Salvarii).