General

Marșul contra ordinii ancestrale

Minoritatea salvează deseori democrația, echilibrul social, emanciparea publică. Minoritățile sexuale nu au un motiv întemeiat, diferit, în România, de a ieși în stradă față de orice alt membru al societății care nu se regăsește printre minoritarii de gen. Și, totuși, problema acestor marșuri ridică un mare semn de întrebare prin faptul că minoritarii nu justifică prezența în stradă, motivele.

Marșurile publice țin agenda sentimentului social în priză, sunt parte a drepturilor fundamentale. Așa cum protestarii trebuie să respecte ordinea publică, drepturile generale, la fel stau lucrurile față de aceștia. Denumiți “marxiști”, printr-o posibilă contradicție în termeni, minoritarii sexuali sunt parte a unui proiect care îi depășește, în condițiile în care în România, teoretic, avem stat de drept, Constituție democratică, instituții contra discriminării.

Mai mult, ministerele alocă fonduri semnificative acestor minoritari, în condiții incerte, producând o discriminare de gen, urmare unor dispoziții externe.

Apropierea de asa-zișii marxiști pare de luat în serios, prin situarea minorității în domeniile prejudiciante ale anarhiei.

Minoritatea sexuală nu își explicitează condiția în raport cu normele sociale generale, urmărind o poziție nelegal favorizată.

În spatele unor asemenea demersuri se află nu interesul minoritarilor ci “oculta” creată prin varii scheme de infracționalitate ideologică și administrativă.

Nu sunt puțini cei care au constatat și comunicat o gravă perturbare în instituții internaționale, cândva respectabile, aflate încă sub controlul bunului-simț, însă puternic amprentate prin dereglarea principiilor moralității, avansând astfel grupuri constituite pe criterii care până acum nu erau acceptate sub nici o formă tradiționale.

Minoritățile sexuale nu pot face parte decât din contextul social, nimic mai mult. Gherila marxistă rămasă în artefactele ideologice ale puterii, operând după modelul activ al minorității fals reprezentative, nu este decât o tentativă de anulare a democrației pe care, paradoxal, pretinde că o apără.

Mărșăluind spre nimic, minoritățile își construiesc o identitate care va fi tot mai greu de recunoscut și acceptat, având în vedere că nu pot institui reguli generale.

Sursa: cotidianul.ro

Autor: Ioan Vieru

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu înțeleg de ce trebuie sa-si expună în public atît de dezgustator, scîrbos de-a dreptul,înclinațiile sexuale!Ar trebui să le fie rușine si sa se ascundă cit pot de oamenii normali nu sa se afișeze atit de vulgar și agresiv in fata intregii lumi!Nimeni nu are nimic cu ei daca-și expun si-si practica înclinațiile sexuale la ei in dormitor și nu în văzul lumii!!!