General

Dan Diaconu: „Macron anunță că trimite trupe în România, iar trădătorul din fruntea statului nostru răspunde imediat că e de acord.”

Macron anunță că trimite trupe în România, iar trădătorul din fruntea statului nostru răspunde imediat că e de acord. Ca să înțelegeți cât de varză suntem, imaginați-vă că Macron nici măcar n-a avut bunul simț să anunțe autoritățile române înainte de a face declarația. Pur și simplu a anunțat că trimite trupe în România așa cum ar fi anunțat că mută niște cazarme în sudul Franței.

Și asta nu e tot. Ca reacție la declarația francezului, Biden a anunțat și el că suplimentează trupele americane din România. Păi stai, tăicuțule, nu vă ajunge câți ați „deportat aici”? N-ar trebui să avem și noi loc în țara noastră? Nu ajunge că am ajuns să nu mai putem respira de câți americani sunt pe-aici? Desigur, Plăvanul e de acord și dacă e trezit din somn în miezul nopții! Că ce-l doare pe el? Oricum nu e țara lui! Pot ăia să ne și bombardeze dacă-l anunță în timp util!

Să vă mai spun una: România e singura țară din lume care are monumente dedicate dușmanilor dintr-un război. E incredibil, nu-i așa? În Parcul Cișmigiu avem incredibilul monument dedicat memoriei celor 378 de piloți ai US Air Force „căzuți la datorie” pe teritoriul României. V-ați întrebat care-a fost datoria acelor piloți? V-o spun eu așa cum v-ar spune-o orice om care are habar de o brumă de istorie: veniseră să bombardeze Bucureștiul și Ploieștiul! Cu alte cuvinte noi am ales să cinstim memoria celor care-au venit aici să ne omoare, distrugând la modul irațional obiective, în special civile. Ați mai văzut o asemenea nevolnicie?

Iar monumentul din Cișmigiu nu e singurul! În Parcul Kiseleff avem un alt monument dedicat memoriei tuturor soldaților americani din Al Doilea Război Mondial. Ăsta e ceva mai digerabil și, spre deosebire de primul, nici măcar n-a fost plătit de noi, fiind donat de Compania de Artilerie din Boston.

Să ne întoarcem totuși la situația trupelor străine de pe teritoriul României. Există un mic element care nu cadrează deloc: peste 50% dintre români se opun prezenței militare străine pe teritoriul național. Da, ați citit bine! Istoria e interesantă: anul trecut s-a făcut un prim sondaj referitor la bazele militare NATO. Prima dată, în iunie, vreo 74% dintre români s-au declarat de acord. Apoi, în octombrie, numărul a scăzut cu 7%. După anunțarea achiziției fiarelor vechi pe post de avioane, românilor le-a scăzut cheful, încă 10% declarându-se împotrivă. La ora actuală înțeleg că gradul de acceptare a scăzut sub 50%! Culmea, opiniile din zonele de proximitate ale cazarmelor americane, sunt mult mai vehemente decât cele ale sondajului. În ceea ce privește apartenența României la UE, deja tendința este clară: mai puțin de 50% dintre români sunt favorabili UE în toate aspectele, iar procentul celor care cred că interesele țării ar fi afectate dacă ieșim din UE scade și el în jurul valorii de 50%.

Constatăm așadar că, de ceva vreme încoace, pe măsură ce sentimentele populației sunt împotriva invadatorilor, aceștia vor din ce în ce mai apăsat să ne salveze de cineva. În acest context mai lipsesc doar rușii care să pretindă că vin să ne salveze de americani!

Chestiunea e simplă: românii au înțeles, în sfârșit, care-i treaba cu organizațiile ăstea mafiote care s-au întronizat pe-aici pentru a fura într-un cadru organizat. Și, în condițiile acestea, orice suplimentare reprezintă pentru orice om normal o agresiune. Însă, pentru conducerea vândută a statului, astea nu reprezintă probleme! Ei acceptă și merg mai departe. Că doar îi doare-n fund de țara asta.

Culmea, pe măsură ce presa aservită pedalează pe amenințările rusești, numărul celor care nu sunt de acord cu prezența militară pe teritoriul țării crește și mai mult. De aceea a scăzut într-un asemenea hal „interesul”. Și de aceea tot mai mulți propagandiști își iau tainul de la Ambasada SUA promițând „schimbări de opinie”. Aiurea! Nu vor obține nimic: românii au înțeles care-i treaba și se mișcă organic în direcția independenței totale.

Iată de ce apar tot mai des oameni care propun exitul României din UE. Cei care cred că voci – precum cea a avocatului Dan Chitic care propune „RoExit ca proiect de țară” – sunt „apariții exotice”, se înșală amarnic. De fapt acești oameni nu sunt decât vocea poporului care s-a săturat de tribultul pe care nu mai acceptă să-l plăteacă.

Că Vestul e toxic s-a prins toată lumea. Partea proastă pentru Vest este că populația lor e iremediabil îndobitocită, altfel n-ar fi posibile abuzurile pe care le vedem.  Vestul nu mai propune decât dictatură și cenzură. Nu degeaba regimurile estice sunt criticate de cele occidentală: în Est oamenii încă înțeleg ce-i cu dictatura și cu se mănâncă, iar instinctele nu le pot fi păcălite de propagandiștii de doi bani. De asemenea, ceea ce ne aduce Estul din afara UE, știm din istorie, iar acum, în mare, tot cam spre aia se îndreaptă. Care-i calea? V-o spun sincer: nu avem altceva pe care să ne bazăm decât propriile picioare. Dacă mai dați crezare teatrului ieftin pe care-l fac americanii înseamnă că sunteți naivi. Știți în ce etapă istorică suntem acum? Într-o criză a rachetelor cubaneze întoarsă pe invers. Notați-vă și-o să discutăm peste ceva vreme.

Ceea ce constat este că, încet și sigur, lucrurile se dezgheață, conștiințele se deschid, iar oamenii își alungă întunericul propagandei din creier. Hienelor ar trebui să le fie frică! Știu că mă veți critica sau că mă veți acuza de optimism exagerat, dar vă spun cât se poate de limpede: bolovanul se rostogolește, iar,  în final, se va reuși obținerea independenței țării! Independența totală: atât față de Est cât și față de Vest! Veți constata că am avut dreptate!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Corect!Aceasta este și părerea mea!Occidentul in frunte cu SUA și UE, nu numai ca este toxic, este o mizerie abjectă ca un cancer pe suprafața acestui pămînt!Și eu simt cum lumea se mișcă spre patriotism nationalist si suveranism de aceea sper din tot sufletul sa mai apuc si eu ziua eliberarii României in primul rind de sub jugul tradatorilor si vinzatorilor de neam si tara si apoi al”partenerilor strategici” și mai puțin “strategici care ne jecmanesc si ne ucid de 32 de ani incoace”!!! Doamne ajută!