General

Adevărul despre schimbarea demografică dorită de progresiști

Liga Anti-Defăimare, principala organizație internațională pentru combaterea antisemitismului și a extremismului, a cerut conducerii postului Fox News demiterea realizatorului Tucker Carlson. La una dintre emisiunile sale, Carslon a susținut că guvernarea democrată din SUA dorește „înlocuirea populației”, cu scopul de a reduce drastic șansele de victorie a republicanilor.

Liga Anti-Defăimare a susținut că Tucker Carslon a îmbrățișat teoria supremației albilor și teoria conspiraționistă a înlocuirii populației, apărută în Europa la începutul anilor 2000 și care se manifestă tot mai pregnant – un exemplu este campania guvernului Orban din Ungaria, care susținea că în spatele valurilor de imigranți cărora Comisia Europeană le deschide porțile se află un plan conceput, printre alții, de George Soros.

Teoria înlocuirii populației susține că populațiile din Vest sunt înlocuite treptat cu populații de culoare, conform unui plan pus la cale de politicienii progresiști.

CEO-ul Fox News, Lachlan Murdoch, nu a dat curs solicitării Ligii Anti-Defăimare, ba chiar l-a apărat pe Carslon. „Teoria supremației albilor? Nu, nu, este vorba despre dreptul la vot”, spus Murdoch. El a amintit că Liga Anti-Defăimare l-a premiat pe tatăl său, în urmă cu zece ani. Președintele Ligii Anti-Defăimare a replicat: „Am făcut asta cu zece ani în urmă, însă să fie limpede că astăzi nu am mai face-o, iar asta nu-l absolvă nici pe el, nici pe dumneavoastră și nici postul de televiziune de eșecul moral prin nepenalizarea domnului Carslon”.

Zece ani de progresism au schimbat multe, ierarhiile și valorile s-au schimbat fundamental. Șeful Fox News este fiul magnatului Rupert Murdoch, iar Tucker Carlson este fiul lui Dick Carlson, fost director în anii 1980 al fostei Agenții de Informații a SUA, adică organizația mamă a Vocii Americii și Europei Libere. Ambii continuă pe linia părinților lor, lideri ai mediului de afaceri și ai statului profund american în urmă cu câteva decenii. Este însă limpede că aceasta nu mai este linia actualului stat profund.

Murdoch și Carslon nu au renunțat. La o săptămână, Tucker Carslon a avut o intervenție amplă la Fox News în care a detaliat situația „înlocuirii populației”, din rațiuni politice, de către guvernarea democrată.

„Dacă liderii noștri ar fi crezut în democrație, ar fi urmărit să apere valoarea votului exprimat de fiecare cetățean. În țări care nu se urăsc pe ele însele, precum Japonia, Coreea de Sud și Israel, asemenea probleme nici măcar nu se dezbat”, a spus Tucker Carlson, care a dat exemplu chiar poziția Ligii Anti-Defăimare, sugerând că atacurile la adresa sa sunt ipocrite.

Într-un mic eseu postat pe site-ul Ligii Anti-Defăimare se explică de ce statul Israel nu ar trebui să permită vreodată mai multor arabi sa devină cetățeni cu drept de vot. „Având în vedere rata natalității mai mare în cazul palestinienilor și posibilul influx al refugiaților palestinieni și al descendenților lor, evreii ar deveni repede o minoritate într-un stat binațional, iar asta ar pune capăt oricărei reprezentări egale. În această situație, populația evreiască ar fi tot mai vulnerabilă din punct de vedere politic și, potențial, fizic. Nu este realist și nu este acceptabil ca Statul Israel să își autosubmineze existența suverană și identitatea națională și să devină o minoritate vulnerabilă în ceea ce cândva era propriul teritoriu”, se arată pe site-ul Ligii Anti-Defăimare. Poate că președintele Ligii Anti-Defăimare va veni să le explice americanilor dacă și în SUA se aplică același principiu. „Mulți americani consideră că este necesar să se aplice. Din nefericire, majoritatea americanilor nu pot decide în această privință”, a spus Tucker Carlson.

„Schimbarea demografică este cheia ambițiilor politice ale democraților. Ei nu mai încearcă să vă câștige votul prin programul lor politic. În mod evident, nu încearcă să vă îmbunătățească traiul. Nici măcar nu le mai pasă de votul vostru. Scopul este să vă facă irelevanți. Se poate dovedi că ăsta e adevărul. Iar pentru că este adevărat, asemenea discuții îi înfurie. Câinii loviți latră. Ei țipă că nu fac nimic imoral și îi numesc rasiști pe cei care îndrăznesc să repete idei pe care ei înșiși le spun. Când schimbi voturile, schimbi și câștigătorul alegerilor. Asta nu are nimic a face cu rasa sau etnia. Este vorba despre natura democrației”, a spus Carlson.

„În toată țara pot fi observate schimbări ale rezultatelor electorale. Se stabilesc oameni noi, iar ei votează diferit. Nici nu contează cum arată acești oameni și de unde au venit. Contează că au alte viziuni politice”.

„Pentru democrați, imigrația nu are de-a face cu compasiunea pentru refugiați și cu atât mai puțin cu îmbunătățirea condițiilor din țară. Nu are deloc de-a face cu justiția rasială. Până la urmă, imigrația în masă îi afectează nefast pe afroamericani mai mult decât orice altă minoritate. Imigrația înseamnă înainte de toate avantaj electoral. Este vorba despre putere. Mai multe voturi pentru democrați înseamnă mai mulți democrați la putere”, spune Carslon.

„California este un caz școală. Între 1948 și 1982, californienii au votat o singură dată pentru un candidat democrat. Erau republicani. Aveau cea mai bună infrastructură, cele mai bune școli, cea mai tare economie. California era un model pentru întreaga lume. În 1980, Ronald Reagan, fost guvernator de California, a fost ales președinte. Spre finalul celui de-al doilea mandat, a semnat legea pentru controlul și reforma imigrației, o lege care avea să facă imposibilă alegerea unor noi Ronald Reagan. A fost o amnistie și o cale către cetățenie pentru circa 3 milioane de imigranți ilegali. Alte decrete au sporit această cifră. Restul lumii se uita spre SUA pentru a vedea ce se petrece. Imigranții de aiurea și-au dat seama că nu mai există pedeapsă pentru încălcarea legilor americane. Reagan a dat un decret pentru asistență medicală gratuită pentru imigranții ilegali, Curtea Supremă le-a acordat drept de școlarizare gratuită. Imediat, toată lumea a venit în America.

Acum, în California sunt de două ori mai mulți democrați decât republicani, iar Los Angeles este întrecut doar de Ciudad de Mexico la numărul de hispanici. Niciun republican nu va mai câștiga în California cât va trăi generația noastră.

Nu se vorbește despre asta. Viziunile voastre nu s-au schimbat, însă au devenit irelevante. Puterea voastră politică, controlul asupra vieții voastre au dispărut odată cu venirea celor care v-au diluat votul. Asta nu este democrație, este înșelăciune. Democrații au trucat meciul electoral aducând mai mulți alegători. Americanii care au crescut în California și-au pierdut dreptul fundamental într-o democrație, dreptul ca votul lor să conteze.

La fiecare californian care pleacă din acest stat, vin alți câțiva oameni care îi iau locul. Populația a crescut cu zece milioane după 1990. Standardul de viață al noilor veniți crește odată ajunși în California, însă acum statul are cei mai mulți săraci dintre toate statele americane.

Cum s-a petrecut asta? Într-o țară sănătoasă, una în care onestitatea este la loc de cinste, nu am ajunge să punem astfel de întrebări. Cum a ajuns un loc idilic precum California atât de sărac, încât un număr mare de oameni pleacă de aici, din casele lor? Progresiștii se supără dacă noi arătăm că alegătorii americani sunt înlocuiți cu loialiști ai Partidului Democrat din alte țări. Nu avem voie să spunem asta. Însă ei au voie să facă asta. Au făcut studii, au scris cărți, vorbesc despre asta la TV, uneori în cei mai urâți termeni rasiali. Nu le este rușine și nu cred că ar fi cazul să le fie rușine. În toamna anului 2018, The New York Times a publicat un articol intitulat chiar ‹Putem să-i înlocuim› – era vorba despre electoratul republican.

În vara anului 2019, Donald Trump a promis – dar nu s-a ținut de cuvânt – să deporteze un mare număr de imigranți ilegali. Actuala vicepreședintă Kamala Harris a avut un răspuns revelator. Ar fi putut spune că deportarea este o cruzime, că este ceva neamerican. Dar nu a spus asta, ci a spus adevărul: ‘Aceasta este o încercare de a reface demografia țării oprimându-i pe imigranți. Este o amenințare din partea președintelui SUA și este un afront la adresa valorilor noastre. Vom lupta împotriva acestei decizii’.

Însă ce a făcut Trump? Nu a spus decât că îi va deporta pe imigranții ilegali, care nu au drept de vot, conform legilor noastre. Nu au nici dreptul de a locui la noi în țară. Cum a devenit deportarea lor ‘o tentativă de a reface demografia țării’? Imigranții ilegali nici nu ar fi cazul să fie luați în calcul. Nu sunt americani”, spune Tucker Carlson.

„Americanilor li se interzice să discute despre asta. Se uită de pe margine cum democrația le este ucisă chiar de cei care se proclamă gardienii ei. ‘Democracy! Democracy! Democracy!’, urlă gloata de pe Twitter, asta în timp ce voturile oamenilor care s-au născut în America își pierd relevanța – diluate ca și dolarul american. Așa se petrece când întreaga populație – albi și negri, dar cu toții americani – este deposedată de drepturi în mod sistematic. Clasa de mijloc este tot mai slabă. Are mai puțină forță economică și, din cauza imigrației în masă, mai puțină putere politică. Liderii care fac aceste schimbări nu au nicio compasiune pentru victimele lor. Ei spun că vinovată de suferințele țării este țara însăși”

Sursa: anonimus.ro

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu