Analize și opinii

UDMR conduce România

Există o temă care ar trebui să devină obligatoriu recurentă până la soluționarea ei, impusă de normele democratice și legale.

UDMR, deși nu este partid politic, participă la guvernare ca partid politic, nu ca minoritate etnică, în componența specifică.

Pe de altă parte, ideii tot mai șoptite că etnicii maghiari sunt mai capabili decât reprezentanții altor minorități, și decât cei ai majoritatății, nu i se poate găsi sub nici o formă un cadru de interpretare, fiind de reținut doar afacerile fabuloase derulate de cei care s-au folosit de prestigiul și inteligența unor excepționali intelectuali maghiari care au fost la începutul anilor 90 în UDMR.

Nu poate fi exclusă deloc teza cum că Guvernul de la Budapesta, în componența căruia nu se regăsește minoritatea română din Ungaria, este parte din Guvernul de la București, dacă nu cumva este un supervizor al acestuia așa cum a fost cel al URSS în anii 50.

Constituirea Guvernului actual se bazează pe o majoritate asigurată nelegal de UDMR. Și nu de azi de ieri. O asociație culturală al cărei obiect de activitate este conservarea specificului etnic, nu poate participa sub nici un aspect la conturarea unui Parlament democratic, format din structuri politice sau alte reprezentări stabilite prin lege.

Răul făcut prin admiterea UDMR în Parlamentul României este unul imens. Urmare acestei situații toate majoritățile au devenit toxice, nereprezentative interesului național, electoral și contra reformelor. Știindu-și vulnerabilitățile absolute, UDMR nu poate avea principii, fiind o simplă platformă utilă derapajului politic generalizat. UDMR se află oriunde se prefigurează o majoritate, stabilind false legitimități care au prăbușit România.

Fără actori ca UDMR peisajul politic românesc s-ar fi aflat într-o frământare care ar fi dus la unele soluții. Așa, principalul obiectiv al majorității guvernamentale a fost o stabilitate în esența ei dovedit antireformistă. UDMR reprezintă unul dintre punctele mortale pentru societatea românească, comunitatea maghiară fiind folosită, prin manipulare, simbolic într-o veritabilă alchimie a sistemului politic mafiot.

UDMR conduce România pentru că ea se află acolo unde firul legitimității se întrerupe, vine acest ONG și rezolvă lucrurile.

Cu UDMR în componență, și Parlamentul României, și Guvernul se află într-un deficit de legalitate.

Autor: Ioan Vieru

Sursa: cotidianul.ro

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Fara “minoritati” si fara “foarte minoritatea maghiara” ar fi fost PNL + USR-PLUS [abia, dar totusi] majoritari … cu toata influenta alogena din USR (in special) ar fi fost o compozitie parlamentara in sensul respectarii Constitutiei – Romania este stat NATIONAL, unde “national” are semnificatie ne-marxista si ne-masonica adica exprima originea comuna DE SANGE, fie si amestecat… de cultura, fie si cu ratacitii de la Ortodoxie, singurul si adevaratul Crestinism si chiar cu dezechilibratii atei (care se opun fata de ce nu cunosc…).

    Acum
    – un neamt “a vegheat”
    – cum un musulman a condus sedinta deputatilor
    unde s-au batut
    – un maghiar
    – cu un khazar.
    Bineinteles, supervizati de un ambasador …american – khazar nascut in Romania…
    Am dat infama creatura CNCD = politia gandirii la un maghiar, platim khazarii sa batjocorim romanii, am pus khazarii in functia de presedinte ca sa se imprumute romanii si sa dea bani DEGEABA la khazari pentru falsul istoric si politic, minciuna demonica a holo-cash-ului DESI ei ne-au macelarit neamul… Avocatul poporului – khazar[a], sefii serviiilor secrete semnificative – khazari.
    ASTIA SINT ROMANII CAPABILI SA-SI CONDUCA TARA???
    —-
    Vremea discutiilor a trecut, lanturile atarna pe grumazul romanului, latul se strange in jurul gatului romanului si chiar libertatea de a respira este impiedicata tot prinb masuri venite pe filiera khazara – ONU prin OMS…
    Ramane cum stiam: “ori ei, ori noi”!