Analize și opinii

Sorin Faur: „Laptop-ul sinucigaș al lui Hunter Biden”

Laptop-ul sinucigaș al lui Hunter Biden era pînă mai ieri o operațiune de război hibrid made in Rusia lui Putin. Presa de largă respirație pardon democratică din întreaga lume fie își bătea joc de “sclerozatul” Giuliani, care vorbea despre asta în plină campanie electorală din tabăra lui Trump, fie îl acuza pe legendarul fost primar newyorkez că e plătit de Kremlin ca să ventileze o conspirație fabricată de neokaghebiști (în comentarii, o mostră).
Azi, pentru aceeași presă de largă respirație pardon democratică, conspirația nu mai e fabricată. Nu mai e nici conspirație. Laptop-ul lui Hunter, cu numeroasele lui grozăvii, e veritabil. N-a fost fabricat de hackerii putinului, așa cum susținea mai adineauri un snop de vreo 50 (cincizeci) de foști ofițeri americani din inteligiăns, pe care presa de largă respirație pardon democratică din întreaga lume îi cita în sprijinul “narativei” (scuze!).
De ce s-a schimbat macazul cu 180 de grade acum? Mă tem că răspunsul corect nu îi e prea favorabil actualului titular de la Casa Albă (dacă ar mai avea intacte abilitățile de a pricepe pe de lume se află). Mă tem că la Washington DC s-a dat drumul la cîini. Iar ei sînt asmuțiți acum contra Actualului, cam cu aceeași hotărîre cu care erau asmuțiți contra Fostului. Cu ce scop? Greu de spus. Evacuarea e doar unul dintre ele. Cel mai simplu.
Sau te pomenești că plurimiliardarul criminal Putin a reușit să corupă toată presa de largă respirație pardon democratică din întreaga lume, ca să-și împlinească visul lui criminal de a destabiliza cea mai societate de largă respirație pardon democratică de pe Glob! Eu aș merge pe ultima variantă de scenariu deoarece sînt sigur că măcar Radu Today ar fi încîntat să-l interpreteze, cu semeția-i consacrată.
….
Pentru texte la comandă de același sau de orice tip, rog mesaje dăcât în privat(ă). Plata exclusiv în ruble, of course.

Autor: Sorin Faur