Analize și opinii

Președintele Senatului cere verificări: ”Sunt informaţii că ofiţeri ai serviciilor străine au fost în sediul DNA!”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că va cere verificări din partea Comisiei de Control SRI, după ce au apărut informaţii că în sediul DNA au fost prezenţi ofiţeri ai serviciilor străine, scrie Mediafax.“Nu ştiu cum a servit Coldea statul vertical, că a fost contra”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Acesta a dat exemplele lui Victor Ponta şi a fostului ministru Ovidiu Silaghi, care au avut dosare penale, ce le-au compromis carierele politice, dar care au fost finalizate cu închiderea lor.

“Oamenii ăştia ne sfidează. (…) Au servit interesele lor şi pe ale altora. Există informaţii că ofiţeri ai serviciilor străine au fost prezenţi în sediul central al DNA şi voi cere ca în comisia de control SRI să vedem dacă ei sunt la curent cu aceste persoane, daca informaţiile se confirmă sau nu se confirmă”, a mai spus Tăriceanu.

Sursa: Correct News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai ce, nea Taricel nu stia pana acum ca strainii fac jocurile in Colonie, in timp ce “ai nostri”(de fapt ai lor, ai strainilor) se ocupa doar de spagi si comisioane?

  • Au venit in vizita de lucru, cooperare, monitorizare, in calitate de prieteni, rude, parteneri?! frati de cruce…in speta, identitate de CRUCE?!
    Crucea…
    “…si cu crucea Ta pazeste pe poporul Tau…”, Troparul Sfintei Cruci