Analize și opinii

Mirel Palada: „Ba da! Ba da! E de vină PSD, deși nu mai e la guvernare de aproape doi ani. Puie MeSeDe”

Un avion intră într-un munte. De vină e Ponta. Puie Monta.
Un elicopter cade într-un lac. De vină e Ponta. Puie Monta.
Ard oameni la Colectiv. Marii arși nu pot fi tratați și mor în chinuri. De vină e Ponta. Puie Monta.
Ard oameni la Matei Balș. O amărîtă de victimă e găsită după vreo două zile, carbonizată într-o debara sau într-un closet. Nimănui nu i-a păsat de ea. Hooopa. Dintr-o dată, nu mai e de vină nimeni. Ba da! Ba da! E de vină PSD, deși nu mai e la guvernare de aproape doi ani. Puie MeSeDe.
Unul din marii arși de la Matei Balș e plimbat fix ca în filmul Moartea Domnului Lăzărescu, de la București la Constanța și de acolo la Iași. De-abia după nu știu cîte zile catadicsesc înțelepții noștri guvernanți să-l trimită în străinătate, căci ce să vezi, după cinci ani de la Colectiv tot nu putem trata marii arși. Evident că nu e nimeni de vină. Ba da! Ba da! E de vină PSD, deși PSD nu mai e la guvernare de aproape doi ani de zile. Puie MeSeDe.
Între timp au luat foc și alte spitale. Evident că nu mai e de vină nimeni. Ba da! Ba da! E de vină PSD, deși nu mai e la guvernare de aproape doi ani. Puie MeSeDe.
Ia foc un bloc în Constanța și o femeie se aruncă în gol de la etaj, că marii specialiști nu au fost în stare s-o salveze, n-aveau nici măcar o amărîtă de saltea. Femeia s-a strivit de trotuar, sub privirile plăvane ale plăvanilor de salvatori inepți. Dintr-o dată, nu mai e de vină nimeni. Ba da! Ba da! E de vină PSD, deși nu mai e la guvernare de aproape doi ani. Puie MeSeDe.
Ditamai capitala se zbate în frig, fără căldură, fără apă caldă. Sute de mii de oameni. Milioane de oameni. Fix în mijloc de iarnă. Cum să fie de vină cineva? Nu e de vină nimeni. Aaaa, ba nu! E de vină PSD. Puie MeSeDe.
Au murit zeci de mii de oameni în 2020, în afară de cei de Covid, căci toate spitalele au fost blocate, nu a mai fost voie să se trateze nimic altceva decît și doar și numai Covid. Diabet? Nu există. Puteți să muriți. Cancer? Nu există. Muriți și voi, că nu vă primim în spitale. Boli de inimă? Crăpați în pace, că tratăm doar Covid. Evident că nu e nimeni de vină. Ba da! Ba da! E de vină PSD, deși nu mai e la guvernare de aproape doi ani. Puie MeSeDe.
Aaaah, ce mă bucur că trăim astfel de momente deontologice. Aaaah, popor român, ce-ți meriți soarta. Aaaah, popor român, ce înțelept ești tu, popor român. Și cum ai tu întotdeauna dreptate. Aaaah, popor român…
Ghinion.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Daca n-ar avea dreptate ar fi de ras insa , are dreptate si-i de plans ! ” Ba da! Ba da! E de vină PSD, deși nu mai e la guvernare de aproape doi ani.” DA , DA DOMNULE PALADA , DE VINA-I PSD DEOARECE SI-A TRADAT ELECTORATUL PRIN OAMENII PUSI SA CONDUCA TARA SI CARE N-AU FOST CU NIMIC MAI PRESUS DECAT ASTIA DE AZI…NEMERNICII ASTIA DE AZI !

  • Cat timp vom avea la conducerea tarii expiratii si incompetentii pe care ii avem,Romania va dispare ca stat.

  • Salutare tuturor.
    Am citit pe undeva ca, după marele război ( “întâiul”), la sfarsitul tratatului de pace,un anume nenea nemeş al vecinilor nostri vestici la aflarea vestii ca România va deveni dodoloață ar fi exprimat;
    -Cum(!?) ăştia (recte vlahii) nu ştiu să gospodărească o curte şi voi le dați o țară pe mână?Bun.Nu ştiu daca e adevarată povestea, ( înclin să cred totuşi că,contele Apollonyi ar fi afirmat pe bune aceste cuvinte) dar după 100 si ceva de ani tragem linie, si ce sa vezi? Ne dă cu virgulă.N’aşa?Băscălia á la nenea Iancu precum şi mimarea lucrului bine făcut, nu ne vor scoate din mocirlă şi rahat!Atâta vreme cât acceptăm impostura, şmenarii fufele şi toate jagardelele pe post de lideri, atâta timp(repet)nu avem absolut nici o şansă.Această gloată ordinară nu v-a lăsa borcanu’ de miere din brate!Acest”gen” nu ştie decât de frica ciomagului!
    Cu respect tuturor indiferent daca sunteti de acord sau nu.

  • Ar fi naiv cineva sa creada ca romanii isi pun conducatorii… Ei ne sunt impusi. Cum spune o vorba: “daca votul nostru ar conta, nu am mai fi lasati sa votam”. Voturile se “aranjeaza” din mers. Daca si la americani se poate…