Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „Da. Vorbesc despre Dragnea ca despre un politician patriot și aduc ca argumente gesturi și acte politice ale sale”

Da. Vorbesc despre legitimitatea și lucrurile bune făcute în perioada de o numim “comunistă” și mă aștept să fiu luat în serios.
Pentru că o fac argumentat.
Și chiar faptul că majoritatea reacțiilor sunt de cucoană telenovelistă agresată că îi spui că Maria Angela nu există ci e doar un personaj, mă conving că merit să fiu luat în serios.
Da. Vorbesc despre Dragnea ca despre un politician patriot și aduc ca argumente gesturi și acte politice ale sale, comparate cu ale altora, și faptul că tot ce primesc în schimb e istericală snoabă de hastaghist, mă convinge că spun bine ce spun.
Da. Vreau să fiu luat în serios când vorbesc despre Biblie, chiar dacă fac poze cu mine citind Biblia pe WC, mâncând o Șaorma sau stând la plajă la nudiști.
Pentru că reflecția mea despre Biblie se bazează pe niște lecturi, scremeri de idei și, nu în ultimul rând, pe dialogul viu cu niște prieteni la seminarul acela biblic.
Și numai un ipocrit jalnic poate să creadă că e vreo crimă de les-majestate față de Biblie sau de Dumnezeu să îi citești și studiezi Cuvântul în orice condiție și în orice stare.
Dacă nu îți place onestitatea argumentată ci vrei ipocrizie snoabă, felicitări, ai nenumărate conturi pe Fb pe care să le citești. Dar nu e acesta.
Du-te la prăvăliile virtuale ale domnilor Baconschi, Papahagi sau cui mai găsești. Acolo toată lumea poți fi sigur că va lăsa impresia că poartă papion și atunci când își…cunoaște biblic soția, iubita sau amanta.