Analize și opinii

Constantin Gheorghe: „Nu vreau să scriu despre incidentul  de la Constanța. Pentru că, nu-i așa, nu interesează pe nimeni să afle de ce s-a întâmplat.”

Nu vreau să scriu despre incidentul  de la Constanța. Pentru că, nu-i așa, nu interesează pe nimeni să afle de ce s-a întâmplat. ”Autoritățile” nu vor să dea soluții, vor doar ”vinovați”, pentru a-i ”vinde” opiniei publice, și a-și cumpăra astfel ele liniștea! Drept pentru care aud doar ”Demisia! Oricine! Dar să avem o demisie!” Dau scris că, ceea ce s-a întâmplat ieri, se va mai întâmpla. Românii nu vor adevărul. Vor țapi ispășitori!
Când a luat foc secția ATI de la Piatra Neamț a fost la fel. Am spus că se va mai întâmpla. S-a întâmplat la Matei Balș. Știe cineva care sunt concluziile accidentului de elicopter de pe lacul Sutghiol? Nu! Pentru că nu se face să dăm în ”eroi”, care eroi au vrut să impresioneze două gagici din elicopter, și au încălcat grav disciplina de zbor! Cei care cunosc subiectul știu cât este de greu să zbori cu elicopterul, la foarte joasă înălțime, deasupra apei. Adăugați lumina în scădere, reflecțiile, vântul, efectul de sol. S-a schimbat ceva în antrenamentul piloților Ministerului de Interne? Mister? Dar în cel pentru piloții care acționează în munți? Se mai desfășoară programul ăla cu piloți instructori elvețieni? Iar mister!
Una peste alta: ISU va avea probleme tot mai mari. Pentru că nu mijloacele tehnice îi lipsesc acum. Îi lipsesc oamenii! Nu faci pompieri, salvatori, paramedici, la fără frecvență, din oameni care, după toate datele oficiale, jumătate sunt analfabeți funcționali! Dar cui îi pasă?

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu