Analize și opinii

Luminița Arhire: ”PASTILA DE A DOUA ZI”

Așa cum COVIDUL a suspendat pe perioadă nedeterminată terorismul la nivel mondial, de nu se mai aruncă cetățenii, aiurea, în aer, prin piețe publice și nici nu mai intră șoferii de camioane scandând ALLAH AKBAR!!!, cu camioane cu tot, în mulțimile pașnice, constat că în România alegerile locale au reușit să suspende COVIDUL. Consider că este un succes pe care nu-l putem neglija.

Ca urmare, observ că veștile despre COVID sunt din ce în ce mai palide, mai căznite și mai plicticoase iar CORONA mai mișcă din piciorușe doar slab și din când în când… În acest sens, sper ca alegerile parlamentare din România să conducă la eradicarea COVIDULUI de pe teritoriul patriei, în așa fel încât să nu mai avem nevoie de vaccin.

Iar cu banii astfel economisiți să se facă niște rezervoare mai babane în care Nicușor Dan să stocheze apa caldă. Apoi să se cumpere sacale și se angajeze apari pentru distribuție, pe sectoare. Mai puțin în Sectorul 4, unde a câștigat PESEDEUL și nu merită! Și așa apa caldă se va distribui cu grijă, să ajungă la tot poporul liberalo-userist și nu va mai fi nevoie să iasă Violeta Alexandru cu ligheanul în stradă!!

Slogan de câștigător: DAU APĂ CALDĂ LA TOT CARTIERUL!

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook