Analize și opinii

Dan Diaconu: “Acoperirea mega fraudei în care s-a ajuns să se fure voturile cu sacii, se va face cu pandemia!”

Mai țineți minte când vă spuneam că rata reală de infectare e de peste 2000 cazuri/zi? Dar pe-atunci era cu alegeri. S-au terminat alegerile și acum, acoperirea mega fraudei în care s-a ajuns să se fure voturile cu sacii, se va face cu pandemia. Cum? E banal.

Cazurile anterioare există, iar băieții veseli au un bazin de cel puțin 15000 de infectați nedeclarați, astfel încât, dacă e nevoie, pot ajunge chiar și la 3000 de infectați pe zi. De ce? Păi pentru a putea băga sula-n coaste. Spre exemplu ar putea carantina Bucureștiul. Astfel n-ar mai putea ieși nici cucu la manifestații. Nu mai țineți minte când au scos tancurile-n stradă? Așa vor face și-acum. N-au niciun stres să iasă la război cu propriul popor. Și la fel se va întâmpla în fiecare localitate în care cineva ar îndrăzni să conteste votul.

Au revenit comuniștii la putere. Dar nu ăia perestriokiști ai lu’ nea Nelu, ci ăia bolșevici, veniți pe tancuri. Îi mai țineți minte pe jegoșii aduși de Moscova? Puieții lor ne învață acum democrația de rit globalist. Și iar n-avem vână să ne opunem. Vai de capul nostru de castrați!

Se cam cacă pe ei de frică USRI-știi când vorba despre renumărarea voturilor. Chestia e interesantă și, dacă nu avem memoria scurtă, ne reamintim cum la europarlamentare nu s-au închis cheile. Mai țineți minte? Și-acolo s-a furat porcește. Dar s-a pus batista pe țambal.

Ce-au făcut acum USRI-știi? Așa, pe nepusă masă, au ieșit în stradă la presiune. Cică durează prea mult numărarea la Sectorul 1. Păi de ce, micuților, nu ieșea din urnă așa cum fusese stabilit la blatul cu sondajele? Cinstiții pământului ieșeau în stradă să-și urle dezamăgirea. Măi să fie! Aproape că-mi dau lacrimile.

Și, cum nu am mintea scurtă, îmi amintesc de scamatoriile lui Barna cu fondurile europene. Așa-i că le uitaserăți? Știu, au rămas neinvestigate, așa cum se întâmplă de fiecare dată când ursul joacă în limita perimetrului trasat. Așa-i că acum aveți revelația hoților care s-au obișnuit să strige hoții? D-aia au ieșit în stradă, ca să șteargă urmele mai repede!

Acum urlă pe toate canalele că nu e moral să se renumere voturile. Păi de ce mă? N-ar trebui să iasă același lucru din urnă? Aveți vreo jenă? Nu mai amintesc că pe facebook-ul tovarășei Clotilde a apărut un proces verbal cu câteva ore înainte ca acesta să devină public. Deh, STS-ul și el e cu nașu-n suflet!

N-am nicio îndoială că se va pune batista pe țambal. Doar la butoanele BEC-ului, strict întâmplător desigur, se află Horia Șelaru. Aveți revelații? Știu. De-aia nu-mi pierd eu memoria, pentru a vă ajuta să vedeți limpede. Somn ușor!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Stăm ca proștii si ne uităm cum niște nemernici impostori ne fură pe față și fără rușine în loc sa mergem peste ei si să-i scoatem în șuturi din funcțiile pe care le-au obținut prin fraudă si furt ordinar ,începând cu nazistul de la Cotroceni,trecînd prin guvernul lui de genocid si terminind cu opărita care dă in clocot de la sectorul 1!!!Alelei, mama voastră de nemernici,sava apuce frica de furia poporului furat si umilit,pentru că, vorba poetului;,,Cristosi sa fiți, nu veți scăpa, nici in mormînt!,,Jos labele jegoase de pe tara mea,România!!!

Abonează-te la newsletter