Analize și opinii

Luminița Arhire: „ADMINISTRAȚ’EA PREZIDENȚ’EALĂ”: COMUNICAT DE PRESĂ, 24 SEPTEMBRIE 2020

Băi popor bucureștean, băi tăntălăule de popor… să-ți spună președintele tău care este „situaț’ea”, că poate încă mai oscilezi, ca „giroscopu’”…

Nu degeaba ies eu în fiecare zi să-ți amintesc să păstrezi „ig’ena” și să porți masca de „protecț’e”… că văd că nu pricepi din prima să fii precáut și nu „pruooost”… Dar, cu toată „strădanea” mea, văd că trebuie să-ți dau totul mu… mu… mu…ră-n gură, ca să execuți!

De pildă acum… privesc cu foarte, foarte multă „atenț’e” și-ngrijorare cum Nicușor Dan este (semn cu mâinile, ca și cum ar cântări ceva, n.n.) aproape la egalitate în sondaje cu panorama… panamaua … panarama aia de Firea… și sunt un pic neliniștit, că nu-mi dau seama dacă tu, popor bucureștean , mai „deflorabil” chiar decât poporul slobozean, cum bine a spus președintele PE-NE-LE-U-LUI din acel minunat oraș, n-ai să faci o boacănă în-fi-o-ră-toa-re și să ai să o alegi pe panorama… ăăă… panarama aia de pesedistă, primăriță generală!!! Și-atunci „..ratingul de țară va fi retrogradat și noi nici n-o să mai avem de unde să luăm bani, fiindcă la un rating pruoost nu mai vine nimeni să dea bani. Deci este un scenariu pe care l-aș numi de groază. Asta este, ca să zic așa, self-evident!!!”

Din pricina asta n-am avut altă „soluț’e” decât să-l chem pe Nicușor Dan la mine, la palat, ca să vezi și tu, tăntălăule și tolerantule de popor bucureștean, că eu îl susțin cu toată „ser’ozitatea” și cu o pasiune „electoralistă” ce nu s-a mai pomenit! Și să fii asigurat că „nu voi sta să aștept să miște alții rotițele”, ci eu însumi voi șurubări la alegerea lui Nicușor! Am chemat și televiziunile ca să-l filmeze la ieșire, asta ca să dau o „direcț’e” clară „intenț’ei” de vot! Că Nicușor e ca și fratele meu! Și-al lui Rareș Bogdan! Iar dacă el e frate și cu CÂINE din Parcul Copiilor și cu MIGDALE, ruda lui FANE SPOITORU, și cu VALI CAPONE, băiatul ăla bun și „ser’os”, de la Piețe Sector 6, eu sunt frate și cu ei! care sunt cetățeni onorabili în orice campanie „electoralistă”, de te poți baza pe ei mai mult decât pe „politic’eni” și pe „administraț’e”!

Așa că, popor bucureștean, mergi dumneata duminică și alege-l, fără mofturi și fasoane, pe Nicușor Dan, Primar General… care el mi-a expus „pro’ectele” lui astăzi, la Palatul Cotroceni, iar eu i-am dat batiste de unică folosință deoarece și-a dat masca de „protecț’e” jos și se scobea în nas de parcă nici n-ar fi fost pandemie.

Eu am adormit în timp ce dânsul încerca să se concentreze, dar sunt sigur că dacă n-aș fi adormit, tot ceea ce mi-a prezentat trebuie să fi fost ex-tra-or-di-nar! Că am auzit-o și pe doamna Vijulie la ANTENA 3 care a zis că ce grozave sunt „pro’ectele” lui din care nu și-a amintit niciunul și că el e singurul care poate conduce Bucureștiul, fără populisme și cinisme de PESEDEU!

Și că o să am apă caldă la duș, dacă-l aleg pe dânsul! Ceea ce eu m-am bucurat și mi-am scris pe un bilețel cum îl cheamă, ca să nu uit când ajung în cabină!

Autor: Luminița Arhire

Sursa: Luminița Arhire Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu