Analize și opinii

Iulian Capsali: ”O ZI DIN COLONIA PENITENCIARĂ ROMÂNIA”

Suntem țara unde șefa DIICOT dormea în pat cu soțul “penal”, unde Plicușor Panaradan face trafic de influență pentru un interlop iar apoi e primit de președinte la Cotroceni, în profund dispreț față de Constituție și față de mizeria de mantră anti-politică “Fără penali…” a PNL- USR+, îmbrățișată inclusiv de sluga securistă a Sistemului, Ciolacu.

Același președinte progresist care a trimis legea ce interzice educația sexuală fără consimțământul părinților la CCR, în spirtul anticreștin care-l călăuzește – nu vom uita niciodată sintagma “fanatici religioși”, Retardis!

Normal, ieri CCR a constatat constituționalitatea legii, decizie atacată însă de gunoaiele din presa securisto-globalistă (UM DIGI24 și nu numai).

În schimb, psihopatul Arafat, Comandantul Acțiunii și cureaua de transmisie a globaliștilor de la OMS (controlat prin banii lui Gates și ai BigPharma), atacă Avocatul Poporului, după ce anterior Rareș Rujroz, ca o vajnică stârpitură politică, o făcuse “nenorocită ordinară” pe Renate Weber pentru că apărase drepturile cetățenilor sănătoși închiși cu lunile în spitale ca “asimptomatici”.

Reeducarea copiilor în școli, mutilarea lor fizică și sufletească se desfășoară zilnic, neabătut.

O țară fără Dumnezeu este o țară eșuată.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu