Analize și opinii

Dan Diaconu: “Azi e răvășirea oilor tefeliste”

Azi e ziua în care serviciuile scot turmele de oi tefeliste la vot. De la #staiacasă când erau 15 cazuri de COVID-19 la #mergilavot când sunt, „la neoficial”, peste 3000 cazuri/zi. Nu li se pare nimic în neregulă atâta vreme cât li s-a spus la televizor ce să facă.

E o demonstrație-școală despre cum sunt conduse oile oarbe. Ăștia sunt așa-zișii „educați”, adică ăia care au trecut printr-o facultate valorând mai puțin decât gimnaziul pe vremuri. Ăia care scriu mi-au ca pisica și care învârt de dimineața până seara un excel având impresia că răstoarnă lumea cu inteligența lor. Ăștia-s ăia pentru care serviciul înseamnă pupatul în cur al șefului și terorizarea subalternilor.

Azi e ziua în care ar trebui să ne iluminăm și să înțelegem că societatea în care trăim a ajuns la absurdul maxim. Azi ar trebui să vedem cum ăia care clamau anticorupția, competența și bunăstarea, odată veniți la putere au instalat domnia bunului plac și hoția ca politică de stat, au adus cei mai proști indivizi în funcțiile-cheie, au instaurat nepotismul rudimentar ca nouă politică și, întrucât economia crapă din cauza incompetenței lor, se împrumută în draci. Am spus-o de nenumărate ori: Ceaușescu a industrializat țara cu 11 miliarde de dolari împrumutați. Cîțu a împrumutat peste trei miliarde de EUR doar într-o tranșă în vara asta și nu se vede nimic. Banii se evaporă din momentul în care intră în țară, înghițiți de o mașinărie infernală, coruptă și total irațională.

Azi e răvășirea oilor tefeliste. Proștii #iesdincasă nu pentru că așa e normal, ci pentru că așa li s-a spus să facă. Azi e ziua cea mare, ziua în care se va mai face încă un pas în instaurarea Dictaturii Prostului. Ne merităm soarta!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: Trenduri economice

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • influenta Rusiei asupra Romaniei va fi restransa la 0 (zero).
    degeaba te mai agiti factor strain de influenta ce esti!

  • Atât de multe “chestii”știi băi dane că mă mir in fiecare clipă că încă mai respiri,că nu te-au “rezolvat”serviciile alea oculte.Sau mai știi poate ești și tu urmărit de ăia care îl filau și pe dracnea???
    PS:cât mai primești de la Sputnik “maestre???