Analize și opinii

Luminița Arhire: „Acum, că toate problemele noastre s-au rezolvat, a mai rămas doar să li se facă educație sexuală copilașilor”

MOTTO: Gigel (5 ani): „Ancuța, am găsit un plezelvatif sub calolifel…”; Ancuța (4 ani):„ Ce-i aia calolifel?” (din înțelepciunea populară)
………………………………………………………………………………………………………….
Acum, că toate problemele noastre s-au rezolvat, mulțumită înțeleptei conduceri liberal-useristplusiste, la nivel central și local, a mai rămas doar să li se facă educație sexuală copilașilor care tocmai s-au despărțit de neprețuitul PAMPERS, fără să li se spună, desigur, „băiețel” și „fetiță” ci „persoană minoră-minoră unu” și „persoană minoră-minoră doi”, deoarece „minor” pur și simplu e mai de la șapte-opt ani încolo, iar Ghidul OMS cu privire la educația sexuală începe cu categoria de vârstă 4-6 ani!
Dar cine sunt ăia care doresc așa ceva?
Nu vreau să „disec” aici „indicațiile prețioase” ale lu’ OMESEU, ăla care vine cu idei puse pe bigudiuri cu privire la ce anume trebuie să afle despre beneficiile sexului solitar copilul care încă nu știe să-și șteargă nasul cu batistuța de unică folosință și mai are câțiva ani buni până când să învețe a-și lega fără ajutor șireturile la pantofiori…
Eu despre Dan Barna vreau să vă spun. Despre acel Dan Barna care lansează astfel de lucruri într-o conferință de presă:
„Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților. Cei care trăiesc încă în Evul Mediu pot să-și asume lucrul ăsta, dar să-și asume retragerea copilului, nu statul să vină să spună copiii n-au dreptul la educație sexuală și doar părinții înțelepți și cărora le pasă de copii pot să-și ducă copilul la oră. Este o lege medievală (aceea prin care părinții ar trebui să-și dea acordul pentru ca prichindeii să urmeze astfel de cursuri, n.n.) și este regretabil că am văzut -de la PSD nu ne mirăm- dar am văzut și parlamentari PNL susținând această inițiativă.” (conform DIGI 24. ro, 14 iunie 2021)
Ia te uită… Este oare Dan Barna un idiot? Știu și eu… aș vrea ca aceasta să fie explicația, pentru că, recunosc, este cea mai simplă explicație. Numai că eu nu cred o iotă din ceea ce spune Dan Barna. Căci dânsul este o formă total și fără speranță lipsită de fond, ca să nu mai spun că e o formă nicidecum armonioasă… Și el ar face orice, dar ORICE! ca să… PARĂ !!! Să pară, știți… nu să FIE.
Dan Barna execută orice „dă bine” în cercul lui de cunoștințe, prieteni și fanatici progresiști. Adică așa:
„Îşi pune pălăria la o parte, gustă din paharul cu apă, scoate un vraf de hârtii şi gazete şi le aşază pe tribună, apoi îşi trage batista şi-şi şterge cu eleganţă (…) fruntea. Este emoţionat, tuşeşte şi luptă ostentativ cu emoţia care pare a-l birui (…) Cu glasul tremurat: «Domnilor!… Onorabili concetăţeni!… Fraţilor!…» (plânsul îl îneacă, apoi ştergându-se repede la ochi şi remiţându-se d-odată; cu tonul brusc, vioi şi lătrător) «Fraţilor, mi s-a făcut o imputare şi sunt mândru de aceasta!… O primesc! Mă onorez a zice că o merit!…» (foarte volubil.) «Mi s-a făcut imputarea că sunt foarte, că sunt prea, că sunt ultra-progresist… că sunt liber-schimbist… că voi progresul cu orice preţ.» (scurt şi foarte retezat.) «Da, da, da, de trei ori da!» (aruncă roată priviri scânteietoare în adunare. Aplauze prelungite.)…” (O SCRISOARE PIERDUTĂ, I.L. Caragiale, 1884)
Ăsta-i Dan Barna. Liber-schimbistul. Ultra-progresistul. Prea-prea-ul… Deși nu are copii, el știe ce este bine pentru copiii celorlalți și e de acord cu vederile revoluționare în materie de educat preșcolari ale lu’ OMESEU. În schimb, nu știe cam la ce vârstă învață un copilaș să se șteargă singur la fund, deoarece n-a avut prilejul să constate nemijlocit.
Ca să nu-l supere pe șeful lui, hop! și mândrețea de primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, care zice și el c-așa-i bine, cum propune Ghidul OMS. Radu Mihaiu este însă într-o poziție diferită față de Barna, căci el are două fetițe suficient de mici pentru a beneficia plenar de informațiile foarte utile despre practicarea sexului solitar și pentru a fi îndrumate să-și decidă sexul, când vor fi mai coapte la minte și vor ști să aleagă mai bine decât a ales Dumnezeu! Așa că, dați-mi voie ca pe domnul Mihaiu să-l detest de două ori mai mult decât pe șef-su.
Domnu Mihaiu, eu am o idee mai constructivă… n-ați vrea voi ăștia, progresiștii lu’ OMESEU, să nu mai implicați statul în istoria asta sordidă și să vă apucați chiar domniile-voastre, ca „părinți înțelepți și cărora le pasă de copii”, cum bine zice Dan Barna, să le predați lecțiile despre autostimulare erotică și dragostea pentru persoanele de același sex, acasă, în living-room? Problema mea majoră este că nu-mi dau seama de unde știi dumneata că ai două fetițe din moment ce n-au ajuns încă la vârsta la care să opteze, eliberate de prejudecăți, în perfectă cunoștință de cauză, că de fapt sunt BĂIEȚI!