Analize și opinii

Lanțul nevăzut

Îl tot văd pe bețivul național traian băsescu perorând verzi și uscate la televizor. În mod normal, la câte imbecilități a făcut, acum ar fi trebuit să peroreze maxim în fața colegilor de celulă. Dar el e liber ca pasărea cerului. Mai mult, așa cum intuisem, în ciuda faptului că a fost dovedit turnător al Securității, nu și l-a pierdut postul de europarlamentar. Șmecheria folosită e aceeași pe care-a tot practicat-o de-a lungul vieții sale politice: prelungirea în instanță – cu ajutor din sistem – până când cazul devine irelevant.

Degeaba i se va da decizia definitivă de colaborator al Securității după ce mandatul de europarlamentar i se va fi terminat. Rămâne cu banii, cu pensia cu toate beneficiile. De ce se întâmplă toate aceste imbecilități? E simplu: pentru că sluga e încă utilă sistemului ticălos. Mai mult, modul în care un asemenea nemernic „scapă” de pedeapsă e o dovadă pentru actualii și viitorii recruți a beneficiilor de care ai parte dacă slujești sistemul.

Desigur, știați ceea ce v-am spus. Sunteți la fel de scârbiți pe cât sunt și eu. Asta însă nu e un motiv suficient de puternic pe nu-l asculta. De ce? Pentru că sistemul vorbește prin intermediul său. băsescu e un ventilator care împroșcă spre public rahatul sistemului, de-aceea trebuie urmărit. Bunăoară ce debita el ieri? Că armata ar trebui să ocupe zonele rurale pentru a pune în aplicare decretul #stauacasă. Știu, vi se arată nemernicia celor care ignoră autoizolarea și trepădușesc pe unde vrea mușchiul lor. Dar v-ați întrebat de ce respectivii au fost lăsați liber? De ce nu li s-a impus o carantină într-un spațiu controlat de autorități?

Răspunsul e banal de simplu: totul s-a întâmplat nu pentru că plăvanul sau sistemul odios din spatele său nu mai puteau de grijă pentru sănătatea voastră. E fix invers: ăia au fost lăsați liberi pentru a răspândi cât mai mult boala. Ținta autorităților nu a fost niciodată sănătatea oamenilor, ci strict instaurarea stării de teroare. Și cum se manifestă teroarea mai bine decât prin restrângerea libertății individului?

Înțelegeți așadar care-i șmecheria? Sistemul e disperat că, în ciuda propagandei, a stării de urgență și a amenințărilor, oamenii continuă să se comporte cât se poate de normal. De-aceea e nevoie de trecerea la următorul nivel, adică la ieșirea armatei în stradă. La italieni armata a tot fost prezentă pe străzi în ultimii ani, probabil pentru a-i obișnui pe cetățeni cu prezența lor în decor. Acum au ieșit inclusiv cu tancurile, într-un scenariu pe cât de absurd, pe atât de intimidant. Nu-i oare îngrijorător că împotriva unui virus de câțiva nanometri se scot în stradă tancuri de șapte metri și câteva tone? În alte vremuri ar fi fost hilar, demn de Švejk sau de moș Teacă. Acum constatăm că totul e luat în serios și nimeni nu comentează.

De fapt absolut nimic nu are legătură cu virusul. Dușmanul împotriva căruia se dă lupta e omul simplu, cel care trebuie legat din nou în lanțuri. După ce-a fost imbecilizat și învățat să asculte, omului trebuie să i se lege și lanțul de siguranță. Nu de alta, dar, în ciuda propagandei, mai există un număr restrâns de indivizi care, nu doar că nu se lasă prinși în mrejele propagandei, dar riscă să le deschidă ochii și celorlalți. De-aceea e inventată această criză. Și de-aceea, peste tot în lume, se pun aceleași restricții. E un plan bine elaborat.

Peste ceva vreme, un colectiv care va primi și Premiul Nobel, va anunța că a reușit crearea unui vaccin revoluționar împotriva unui spectru mare de viruși, printre care și acest mult blamat COVID-19. Dar că e o mare problemă: funcționează doar în cazul în care toți sunt imunizați, altfel riscul e acela de a se produce mutații cu consecințe grave pentru toată lumea. E limpede de la cine vor apărea problemele: fix de la oile negre ale societății, „antivacciniștii”! Ei vor fi arătați cu degetul ca o potențială amenințare la sănătatea publică.

Și astfel va deveni necesară o metodă prin care să se certifice faptul că cineva, cu siguranță, și-a făcut vaccinul. Dar ea există deja: e ieftină, fiabilă și constă în alocarea unui ID unic sub formă de certificat digital fiecărui om. Dar care certificat, pentru a fi funcțional, va trebui „lipit” cumva de posesor. O variantă ar fi cărțile de identitate electronice, care deja îl conțin. Dar și cărțile pot fi schimbate, astfel încât cea mai eficientă metodă se va dovedi cea a implantului. Și uite-așa, cu armata-n stradă, se va pune pe tapet lanțul pe care tot l-au plănuit unii. Ușor, ușor, din indivizi devenim turmă. Spre binele nostru, desigur.

Știu ce veți spune: „e conspirație, așa ceva nu se poate întâmpla”. Bine, sunt sătul de comentarii inepte. Vă întreb însă: ați fi crezut în urmă cu câteva luni că veți fi arestați la domiciliu? Continuați să visați!

Autor: Dan Diaconu

Sursa: trenduri.blogspot.com

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Carantina “ALTFEL”. Lectii din Carantina: “Fii cumpatat ca pamantul si nu vei duce lipsa de nimic. Creanga prea plina de rod este mai repede franta de vant, samanta prea adanca nu razbate si prea multa apa ii stinge suflarea.”

    “Cu cat de ridici mai mult, cu atat trebuie sa cobori mai mult, caci masura ridicarii este aceeasi cu masura coborarii.” – din legile universale, frumoase, eterne, implacabile cunoscute sub denumirea de ” Legile Belagine ” valabile si aplicabile la toata suflarea vazuta si nevazuta, de pretutindeni.
    Se stie ca vibratia inalta a adevarului ne elibereaza din robia sistemului de control. Pe cine deranjeaza faptul ca ne intrebam de ce la ora actuala de sec XXI bolile nu sunt eradicate in conditiile in care mega industrie farmaceutica duduie din toate incheieturile? Observam ca tratamentul care da rezultate in cazul covid este acelasi cu tratamentul folosit in bolile autoimune, in speta, antivirale in cazurile usoare (asimptomatice, simptomatice), antimalarice de genul plaquenilului, tocilizumabului folosit in Italia pentru cazurile severe, critice. Sa ne amintim totodata ca un om bolnav se vindeca in locul in care s-a nascut deoarece numai acolo paternul lui bioenegetic functioneaza cel mai bine. Prin boala omul trebuie sa inteleaga ca a gresit undeva pe drumul vietii si pana nu-si elimina greseala nu se poate vindeca decat partial fiindca in el persista cauza generatoare de rau. Este rau sa nu ne primim semenii lasati pe drumuri straine stiut fiind ca acasa isi gasesc vindecarea, date fiind si rezultatele tratamentului in tara, decese covid 0 cf. stirilor oficiale, ajutorul, alinarea, locul de munca dupa starea de carantina/arest la domiciliu, respectiv munca in constructii, agricultura, mediul de afaceri divers, inovativ? De aceea trebuie ca mai intai sa fie depistata cauza bolii, iar bolnavul sa inteleaga sa evite pe viitor gresellile comise. Il rugam pe domnul Basescu sa citeasca, informeze despre BOLILE AUTOIMUNE daca tot ii place sa lase impresia ca este documentat caci domnia sa stie f. bine sa se plieze dupa context, afirme ca este informat cand apare cu constitutia la brat, materialele informative, neinformat dupa cum ii sufla vantul din pupa.
    Cauza o stim, tratamentul il stim, da rezultate, atunci care-i teama domnului Basescu & CO? intreaba omul simplu, dusmanul de serviciu, incarceratul, incarantinatul izolat…
    Asteptam raspunsuri pertinente, azi, in timpul carantinei ALTFEL, nu maine caci maine poate fi prea tarziu sau… dupa nivelul de constientizare, o noua zi, un nou inceput. Bun, frumos, luminos, adevarat, adica de vibratie inalta, eliberatoare, vindecatoare, in beneficiul tuturor. Fara teama, psihoza, bau-bau. Cu incredere, speranta, credinta! Multumesc si Doamne ajuta, Namaste, cum doreste, simte, poate fiecare!

  • Sa ne intrebam unde am gresit fata de locul nasterii, planeta, tara, galaxie, sistem solar, fata de natura, creatie, sursa suprema a vietii, legea divina deasupra careia nimeni nu este mai presus. Cu totii de sus si pana jos si viceversa. Sa ne fie de folos!

  • auzi breee “incorectule”, in razboi suntem dintotdeauna pe fata pamantului, nici nu s-a terminat bine cel de-al doilea razboi mondial ca a inceput urmatoriul pe care-l purtam, induram la toate nivelurile prin toti porii si in toate componentele integrante, hibride, psihotronice, parapsihologice; in mod cert pentru cei fara Dumnezeu adevarat lumina din lumina, supremul, pentru cei care au incalcat normele universale in picioare de eoni si pas cu pas exista ac de cojoc in sensul tehnologic super mega avansat si acum a cam sosit timpul dar sa nu plecam din lumea asta cu bagajele celor care ne-au indobitocit, inscalvizat, indatorat, supraimpovarat, analfabetizat functionalsi sistematic, halucinat, fantasmagorisit cronic si in pusee acute.
    # nu pun botu la psihoza indusa de eoni din partea “stapanilor inumani ai lumii”

    Victorie luminii din lumina, lumina adevar, lumina cale, lumina viata! Pace!

  • Sunt cu totul de acord, Dan Diaconu, cu viziunea ta asupra acestei conspiratii globale, avand ca pretext acest Coronafas, dar o sa te completez, adaugand ca, in Romania dupa vrajeala cu Coronavirusul si teroarea instaurata de autoritati, va trebui apoi sa platim factura pt asta, ceea ce inseamna o economie, un turism si o agricultura distruse aproape in intregime, somaj in masa, taierea masiva o pensiilor si salariilor, urmate imediat de o foamete extrema si o infractionalitate asemenea, ce vor duce la disolutia institutiilor statului!

  • …te-ai simtit cu ”caciula pe musca” gino? te ”citesc” de ani de zile si pot sa spun cu mina pe ramasita de inima pe care o mai am, ca am vazut putine persoane mai duse cu pluta decit tine… gradul de ineptie si de imbecilitate pe care-l demonstrezi prin postarile tale, amestecul imposibil de concepte esoterice, religioase, sociologice si conspirationiste, intr-um melanj, crezi tu, elevat si plin de credinta, este doar afisarea in mod public a ceva ce tine de studiile psihiatrice… o sa ma ‘delectez” in continuare cu ”productiile” tale, atita timp cit le afisezi si o sa ma minunez mereu de inventivitatea omului in a ”rupe gardul” gradinii Domnului… pe de alta parte, ma bucur ca te-am infuriat… asta dovedeste ca mai ai o sansa de a trai realitatea lumii si a vietii… aaa! sa nu uit! de mult vroiam sa te intreb: esti cumva vre-o maicuta din vre-o minastire? evident ca nu ma intereseaza nici reactia ta si nici raspunsul tau…