Analize și opinii

Jean Maurer: “Nu suntem nici măcar un avanpost NATO, ci am devenit unul pur american”

“Black Sea Security Act 2022” este un document aprobat de Senatul American, care ar stipula construirea unei baze militare americane în Delta Dunării, bază dotată și cu arme nucleare.
Astfel, canalul Bâstroe devine un obiectiv strategic militar de prim rang, pe lângă transportul de cereale care este un rahat.
Președintele Johannis doar ne-a informat că “susținem Ucraina cu tot ce putem și oricât este nevoie”. Eu tot nu înțeleg de ce vorbește în numele poporului și nu în numele lui personal și al familiei lui din Germania, cu toate neamurile lui cu tot…!
În nume propriu cer ca acest proiect să fie elucidat de către Președenție, iar decizia să fie rezultatul unui Referendum Național!
Nu suntem nici măcar un avanpost NATO, ci am devenit unul pur american…!
De atâta apărare am devenit o națiune agresoare, și după aia ne vom mira când alții se vor apăra trimițându-ne o rachetă în cap.
Ucraina nu apară Europa și valorile ei, ea apără America și expansiunea ei în Europa de Est. Ce nu este clar în această afirmație.
NATO a devenit un bloc militar agresor, și nu mai este defensiv, dacă o fi fost vreodată.
România se află într-o zonă excesiv de conflictuală și fierbinte, și ar avea nevoie de conducători politici cu multă înțelepciune, și viziune patriotică.
Timpul trece, iar deciziile greșite vor face imposibilă vreo corectare pe parcurs.
Au trecut vremurile când eram ba cu nemții, ba împotriva lor…!
El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu