Analize și opinii

Iulian Capsali: ”PROCESUL REEDUCĂRII LA FINAL”

Când a murit Stalin, mama era la școală, avea 13 ani. Îmi povestea că toată clasa plângea. Ea, deși frustrată de faptul că nu i s-a permis să fie pionieră, fiind venită dintr-o familie de dușmani ai statului (a și fost dată afară din liceu, la un moment dat, bunicul meu fiind primar în comună și un țăran care devenise înstărit după ce a primit pământ, fiind erou al Primului Război Mondial), a plâns odată cu clasa. Murise Tătucul Popoarelor. Statul comunist nu făcea decât să spele copiii pe creier, chestie dusă la rafinament de Mao și Pol Pot.



Astăzi, copiii sunt spălați pe creier chiar de către părinți. Iar despre metodele aplicate de #rezist și de globalistii din State (#resist, BLM, Antifa) nu pot spune decât că sunt extrem de apropiate. În Piața Victoriei copiii loveau un șobolan din carpe inscripționat cu “Dragnea”.

Majoritatea rezistentilor spun despre România că este “o țară de căcat”. În SUA, părinții globalisti îi învață să îl urască pe Trump (de fapt ceea ce reprezintă el), iar unii au trecut la nivelul următor: sunt învățați să-și urască de mici felul lor de a fi – albi, creștini. Dacă sunt și heterosexuali când cresc, este un motiv în plus ca să se urască pe sine.

Copiii, ultima redută a globalistilor, după ce le-au distrus mintea părinților. Părinții devin propriii “torționari” ai copiilor.

Reeducarea e la final.

DEMNITATE NATIONALA

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook