Analize și opinii

Iulian Capsali: “Occidentul Colectiv luptă împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean”

Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Josep Borrell, în emisiunea de la CNN a celebrei Christiana Amanpour, a făcut următoarea declarație incredibilă:
“Nu putem lăsa Rusia să învingă în acest război. În caz contrar, interesele Statelor Unite și ale Europei vor avea mult de suferit. Nu este vorba doar de generozitate. Nu este vorba despre susținerea Ucrainei pentru că îi iubim pe ucraineni. Este vorba despre propriile noastre interese. Și este, de asemenea, în interesul Statelor Unite ca actor global care dorește să fie văzut ca un partener responsabil și care asigură securitatea aliaților săi. Prin urmare, facem apel la SUA să deblocheze și să aprobe asistență suplimentară”.
Adică ceea ce știa toată lumea, dar nu se spunea niciodată la nivel oficial, anume că Occidentul Colectiv folosește Ucraina pentru “propriile interese” (de fapt ale davosienilor care-i pun în funcții), anume de a destabiliza Rusia și a o supune. Interesul major al Europei, mai ales al Germaniei, era să fie conectată la resursele ieftine rusești că să poată concura pe piețele lumii, nu de a face din Ucraina, leagănul civilizației ruse, adversarul principal al Moscovei.
Occidentul Colectiv luptă împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean, nu de dragul Ucrainei, ci ca să-și întindă dominația în lume. Numai că Rusia nu e Irak…
Este o declarație incendiară a unei marionete corporatocrate, scoasă din presa globalistă (mai există doar audio, cea video a fost înlăturată) tocmai pentru că arată fățiș faptul că politica occidentală în Ucraina este una cât se poate de cinică.
Aceeași politică scelerată, cu marionetele locale, va fi și în cazul României, care va fi împinsă în conflict când sorosista Maia Sandu va intra cu trupe în Transnistria.