Analize și opinii

Iulian Capsali: „Marile concerne farmaceutice nu fac decât să profite de situație, instrumentalizând presa și oamenii politici pe care-i au în buzunarul de la spate al pantalonilor”

S-a vorbit de Hidroxiclorichină, de Arbidol și zilele acestea de un medicament care rezolvă Covidul în 48 de ore: banala Ivermectină, care se folosea la tratarea râiei, inclusiv la animale.
Eu v-am spus de AGRIPAVI, un bactericid natural, care a dat rezultate spectaculoase la tratarea covidului, realizat de un institut din China din 12 plante.
Dacă se ia la primele simptome, rezolvă Covidul (cf. studiilor) între 1 și 5 zile, în 95% din cazuri.
Nu numai eu l-am folosit (nu de la început, din păcate, întrucât nu am avut încredere), dar am avut feedback pozitiv și de la alți prieteni, unii cu comorbidități severe, care s-au vindecat. Fiind din plante – Medicina Tradițională are propriul ei minister în China – desigur că nu are contraindicații.
Întrebarea mea este: dacă există tratamente foarte eficiente la Covid, la ce e bun un vaccin experimental (mARN)?
Și, dacă sunt eficiente, de ce sunt ocultate; de ce se fac presiuni ca aceste medicamente să fie marginalizate în Sistem?
DE CE LUMEA E “FERITĂ” DE ELE CA DE DIAVOL?
Despre faptul că Sistemul face ravagii prin spitalizarea, cu costuri mari, a asimptomaticilor și a celor care au simptome medii de boală, vedeți documentarul “Mal Traites”, care a bulversat Franța.
Răspunsul e simplu: diferența mult prea mare de preț între Redemsivir – 320$ UN SINGUR FLACON, sau
50 $ vaccinul experimental (prima doză și rapel) la sute de milioane de vaccinați, și tratamentele extrem de ieftine amintite (între 5 și 10 euro).
Despre faptul că toată mascarada Covid este de fapt folosită pentru distrugerea economiei mondiale și instaurarea unei tiranii planetare, nu mai are rost să discutăm între noi, cei care nu suntem guvernați de propaganda prăvălită minut de minut peste toată lumea.
Deci BigPharma intră în horă, în timp ce BigTech a făcut din pseudo-pandemie o afacere din care profiturile au explodat: averea americanului de origine chineză Eric Yuan, CEO-ul platformei Zoom, a crescut cu 5 miliarde de dolari ÎNTR-O SINGURĂ ZI, câștiguri colosale înregistrând în acest an și Elon Musk (deținătorul “Tesla”, devenit cel mai bogat om al planetei, a cărui avere a crescut cu 150 de miliarde de dolari în “pandemie”) sau Jeff Bezos (Amazon), care şi-a văzut averea crescând cu 6.4 miliarde dolari într-o singură zi din luna aprilie 2020. Chiar și deținătorul platformei pe care suntem acum, Zuckerberg, a câștigat 25 de miliarde într-o singură lună de lockdown (aprilie-mai 2020). Asta pe fondul sărăcirii populației și falimentului afacerilor mici și mijlocii de pe întreg globul.
În acest moment, clasa medie, motorul socio-economic al întregului Occident (din care facem parte), este în extincție totală.
Deținătorii marilor concerne farmaceutice nu fac decât să profite de situație, instrumentalizând presa și oamenii politici pe care-i au în buzunarul de la spate al pantalonilor, dacă nu sunt proprietatea lor efectivă. Care, la rândul lor, manipulează “turma” prin FRICĂ.
Pentru că, nu-i așa, scopul scuză mijloacele.