Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „Ipohondrii vor răsufla ușurați, ceilalți vor ieși cu față curată și escrocii vor ieși cu profit.”

Vaccinul e singura șansă rezonabilă de a scoate lumea din dictatura sanitară.
Există o masă critică de oameni realmente speriați de viroza asta.
Există și o categorie și mai mare de oameni care deși nu mai cred în delirul acesta, sunt prea fuduli ca să recunoască că au fost proști.
Anul trecut a fost pusă în joc imaginea claselor politice din toată lumea.
Pentru a închide isteria singura soluție rezonabilă este, trebuie să recunoaștem, vaccinul.
Ipohondrii vor răsufla ușurați, ceilalți vor ieși cu față curată și escrocii vor ieși cu profit. Ceea ce e…fair. Faptul că o astfel de escrocherie a putut arunca lumea în delirul ăsta, spune mai multe despre cât de proa…, fragilă intelectual și psihic este lumea.
Eu am scris încă din martie anul trecut că nu văd altă soluție decât descoperirea unui placebo. Și nu știu cum aș putea fi contrazis.
O altă variantă ar fi o revoluție globală. Dar eu cred (și istoria nu mă contrazice) că orice e mai bun decât o revoluție.
Însă…
Un vaccin care nu ne oferă ieșirea din dictatura sanitară, cum este acest vaccin, care nu schimbă nimic ci doar este un tun financiar, dublat de încercarea de a prelungi delirul cu “tulpini” diferite, nu e acceptabilă.
De asta, deși m-aș vaccina imediat ce as primi confirmarea că ieșim din dictatura sanitară, a mă vaccina inutil nu e o opțiune.